Армії відправляють техніку для перевезення решток тіл померлих на очах у живих, по яких ніхто не плаче

Сирія
Друкарня

Прем’єр-міністр Туреччини Ахмад Дауд-оглу заявив від 22.02.2015, що його країна організувала військову операцію недалеко від міста Алеппо в Сирії з перевезення решток Сулейман-Шаха (діда Османа Газі, засновника Османської Держави) до Туреччини.

Солдати, які несли варту навколо комплексу Сулейман-Шаха, були успішно евакуйовані у межах військової операції, у якій брали участь 572 військовослужбовців турецької армії за підтримки 39 бронемашин. Немає сумніву в тому, що Туреччина за наказом своєї господарки Америки веде роботу зі стримування благословенної революції Шаму. Це вже виразно видно кожному, хто має очі.

Турецька влада веде цю політику, не дивлячись на усі страждання, які переживають мусульмани на землі Шаму від рук сучасного фараона Сирії. Не дивлячись на усі палкі заяви Туреччини про її солідарність з мешканцями Шаму, ми не бачимо виконання цієї солідарності у реальному житті, як і не бачимо турецьку армію, яка була б приведена у рух для порятунку дитини, яка гине під завалами, або жінки, яка кличе на допомогу. Замість цього ми бачимо, як армія рятує мертвих і кидає живих, щоб ті зустріли свою долю після того, як увесь світ вже відмовився від них, без найменшого почуття відповідальності перед Всемогутнім Аллахом, а після – і перед Уммою Ісламу, яка так і не побачила того, щоб її армії почали її захищати й оберігати від вбивств та пригноблень.

Умма не побачила, щоб її армії почали нести послання Ісламу як милість до всього світу. Але усе ж Аллах побажав, щоб революція Шаму стала викривальною. Розкрилися зради правителів мусульман і те, що вони – агенти інших великих країн. Це виявилося в успішній операції турецької армії з евакуації решток Сулейман-Шаха після відповідальних розпоряджень, які стосуються підготування бійців з числа представників поміркованої опозиції на турецькій території для їх наступних боїв проти щирих мусульман, які відкидають бридкий американський проект.

О мусульмани, які знаходяться на землі благословенного Шаму! Ваша революція викрила усіх змовників, які працюють проти неї, й усілякого агента, а тому вона має право називатися «викривальною». Нехай вас не переконує деяка допомога Туреччини, надана на гуманітарному рівні, за якою вона ховає свій обман. Так вона створює привід для утримання низки своїх офіцерів та політиків в Туреччині, вирощених під пильним оком Америки. Саме це сталося за створення національної сирійської коаліції, яку насправді можна називати американською коаліцією. Потім цю коаліцію Америка спробувала подати як єдину легітимну позицію, яка представляє революцію та віддає цій революції усі свої сили. Турецький режим – це не режим доброчинності, а маріонетковий режим, який бореться з Ісламом та перешкоджає його поверненню до життя. Цей режим був заснований злочинцем Мустафою Кемалем одразу ж після усунення Халіфату. Якщо б Туреччина мала серйозне бажання допомогти цій революції, то вже б давно відправила свої армії для порятунку мусульман і давала б мусульманам якісну зброю, щоб вони могли захистити себе та усунути режим, від злочинів якого страждають люди, каміння та дерева. Однак вона відмовилась від цього і не надає силової підтримки мусульманам Сирії, хоча готова бути стрілою, яку пустить Америка в мусульман.

О мусульмани Шаму, центру землі Ісламу! Настав час позбавитися від ілюзій, розрізати усі сильця Заходу та його злочинців, вчепитися усім разом за верв Аллаха і не розділятися, відректися від усілякого агента і зрадника, від усілякого, хто намагається заморозити ваш джихад. Настав час вам об’єднатися на тому, чим вдоволений ваш Господь, і докласти загальні зусилля, працюючи плече до плеча разом зі щирими мусульманами, які усвідомлюють реальність, для усунення режиму з усіма його символіками та стовпами з наступним встановленням праведного Халіфату за методом пророкування, який буде встановлений руками, подібними до рук сподвижників Пророка ﷺ такими як Саад ібн Муаз, Саад ібн Убада, Асад ібн Зарара й Асід ібн Хадір, хай буде вдоволений ними усіма Аллах.

Сказав Аллах Всевишній:

وَيَوْمَئِذٍ يَفْرَحُ الْمُؤْمِنُونَ , بِنَصْرِ اللَّهِ يَنْصُرُ مَنْ يَشَاءُ وَهُوَ الْعَزِيزُ الرَّحِيمُ

«Того дня віруючі зрадіють допомозі Аллаха. Він допомагає, кому побажає. Він – Могутній, Милосердний» (30:4,5).


Голова Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір Сирія
Устаз Ахмад Абдульваххаб
Неділя, 03 Джумада аль-Уля 1436 р.х.
22.02.2015
№ 266/1436

Головне меню