Настав час, коли Ісламська Умма повинна виконувати свої обов’язки у відношенні до відкритого висловлення правди

Сирія
Друкарня

Після тривалого терпіння мусульмани міста Хамурія та інших міст східної Гути у Дамаску перервали свою мовчанку і вийшли проти насилля під назвою «єдине командування», яке практикується проти них деякими бойовими загонами.

Ці загони замість того, щоб полегшити страждання мусульман і ліквідувати облогу цієї території військами Асада, збільшили страждання мусульман, чинячи насильницькі арешти у відношенні них, звинувачуючи їх іноді у розділенні єдності, а іноді – у лояльності до організації «Ісламська держава».

Також ці загони забороняють вести торгівлю через тунелі, яка є життєво важливим фактором для жителів Гути, що само по собі є ще одним способом тиску на них… У результаті цієї безвідповідальної поведінки люди повстали проти цих загонів і сказали слово істини проти цієї несправедливості, яку вони занадто довго терпіли, сподіваючись, що їх положення виправиться. Однак ці загони відповіли на демонстрації мирних жителів стріляниною, йдучи шляхом злочинного режиму Башара у репресіях та авторитаризмі. Ці загони забули, що взяли зброю до рук, стверджуючи що захищатимуть мирних демонстрантів, які вийшли проти несправедливості, пригноблення та злочинного режиму. Вони впустили з уваги те, що повсталі проти несправедливості повстануть проти неї знову, і те, що народ Сирії не мовчить проти несправедливості, незалежно від того, як довго він протерпить.

Мовчання Умми – не ознака її слабкості, адже влада і рішення належить їй, вона – володар першого і останнього слова на її шляху, проголошеному ясно, коли вона голосно вигукнула «Не поклонимося нікому, окрім Аллаха» і «Народ знову хоче Халіфат».

О мусульмани славетного Шаму, ви бачили, як приголомшили тирана Шаму і його прибічників, не дивлячись на усі його сили і використання ним усіх видів репресій, злочинних засобів та методів для того, щоб подавити революцію.

І ваша наполегливість є величезним голосом істини – голосом, який ви підняли проти несправедливості і пригноблення. Ваша рішучість усунути режим і встановити Шаріат Аллаха замість нього була сильнішою. А тому не зволікайте і не сумнівайтеся говорити слово істини проти усіх інших несправедливих. Покладайтеся лише на одного Аллаха і не бійтеся докорів на шляху істини. Пам’ятайте, що Посланець Аллаха ﷺ сказав, що слово істини є кращим джихадом. Посланець Аллаха ﷺ сказав: «Найкращий джихад – слово справедливості, сказане несправедливому султану». І він ﷺ сказав, що той, хто був убитий за слово істини, є паном мучеників. Посланець Аллаха ﷺ сказав: «Пан шахідів – Хамза ібн Абд аль-Мутталіб і той, хто виступив проти правителя-тирана, сказавши слово справедливості, і був убитий ним».

Ми звертаємося до бойових загонів: ви взяли до рук зброю проти тирана Шаму для захисту ваших родин, так не підводьте ж їх і не будьте помічниками ворогам Ісламу. Розірвіть усі ваші відносини з країнами, які начебто підтримують революцію, і їх спецслужбами. Вони насправді підтримують лише свої інтереси та інтереси своїх хазяїв. Якщо б ці країни були чесні у своїх утвердженнях про те, що вони підтримують вашу революцію, то вони привели б у рух свої війська, щоб врятувати вас від вбивств та пригноблень, які звалюються на вас та ваші родини вдень і вночі руками кровожерливого Башара, і цей злочинець не використав би проти вас усі види бомбардувань та руйнувань вже на протязі п’яти років.

Знайте що політичні гроші, які надаються цими країнами, принесли нам лише лиха: вони зупинили фронти, приймали за вас рішення у вашій боротьбі, які були їм потрібні, і зайняли вас боротьбою, яка виснажила ваші сили, що дало надію вашим ворогам.

Ваш істинний ворог – Захід на чолі з Америкою та її агентами – зрадниками релігії з числа правителів мусульманських країн. У справжній час вони планують зчинити сувору війну серед вас у Дамаску, щоб ви після того, як Башар принижено завершить свою кар’єру, продовжили його справу у вбивстві мусульман. Не дайте цим країнам купити вас цими брудними, кривавими політичними грошима. І знайте, що якщо б Умма не підтримувала вас, то з вами вже давно було б покінчено, а режим Башара вже давно відтіснив би вас у гори. Беріть урок з того, що відбувається у Лівії та Іраку, і стережіться відділення від вашої Умми і ваших родин. Об’єднуйтеся з кожним загоном, який тримається за міцну верв Аллаха.

Прийміть ясний політичний проект Халіфату на основі методу пророкування так, щоб ви і ваша Умма стали перешкодою проти усіх змов Заходу і його соратників, які хочуть поховати революцію і відхилити її від свого курсу. Лише тоді жодна сила не зможе протистояти Уммі і не зможе заборонити їй намалювати своє майбутнє відповідно до законів Ісламу, встановивши його систему – систему Творця всесвіту, людини і життя. Настав час Халіфату, тому не впустіть можливість, адже Аллах допоможе Його релігії – це неминуче, з вами або без вас.

Всевишній Аллах каже:

وَإِنْ تَتَوَلَّوْا يَسْتَبْدِلْ قَوْمًا غَيْرَكُمْ ثُمَّ لا يَكُونُوا أَمْثَالَكُمْ ٣٨

«…І якщо ви відвернетеся, Він замінить вас іншими людьми, і вони не будуть подібні до вас» (47:38).


 

Устаз Ахмад Абдульваххаб
Співробітник прес-служби Хізб ут-Тахрір Сирія
10 Рамадану 1436 р.х.
27.06.2015 р.
1436/235

 

Головне меню