Початок кампанії «Припиніть злочинне перемир’я і переговори!»

Сирія
Друкарня

Революція благословенного Шаму досягла своєї критичної позначки і може пасти. На те вказує засідання, проведене разом ворогами Аллаха і революції Шаму за одним столом з тими, хто вдень і вночі працює задля зриву цієї благословенної революції.

А тому необхідно попередити про цю слизьку небезпеку, яка у випадку свого успіху зробить марними усі жертви, принесені раніше жителями Шаму, і приведе до утвердження ворогів Аллаха, приведе до того, що муджахіди стануть охоронцями злочинного режиму, охоронятимуть райони, над якими вони отримали контроль, допоки не завершиться перемир’я. Минулий сценарій знову повторюється, а революція знову входить у порочне коло, де їй хочуть нав’язати перемир’я і компроміси, які кажуть про припинення бойових дій  про перехід до політичного рішення, яке Америка намагається усім нав’язати.

Заради всього цього, заради того, щоб не зробити марними усі жертви жителів Шаму, щоб не дати додаткового часу режиму злочинного кровопивці продовжувати і далі свої злочини проти усієї решти провінцій, враховуючи те, що цей режим відомий своєю зрадою і порушеннями угод, ми в Хізб ут-Тахрір/Вілаят Сирія проголошуємо про початок кампанії під назвою «Припиніть злочинне перемир’я і переговори!». Ми закликаємо усі угрупування, закликаємо усіх щирих жителів Шаму нести свою відповідальність. Влада належить Уммі! Це – її право і обов’язок. Ми закликаємо відкинути це перемир’я, яке ніколи не приведе до усунення режиму і до збереження життів. Це відкинення повинно бути зроблене усіма засобами і способами. Ми усі знаходимося в одному човні, і ми не дозволимо нікому його потопити ані під яким приводом!

Посланець Аллаха ﷺ сказав:

مَثَلُ القَائِمِ عَلَى حُدُودِ اللهِ وَالوَاقِعِ فِيهَا كَمَثَلِ قَومٍ استَهَمُوا عَلَى سَفِينَةٍ فَأَصَابَ بَعضُهُم أَعلَاهَا وَبَعضُهُم أَسفَلَهَا فَكَانَ الَّذِينَ فِي أَسفَلِهَا إِذَا استَقَوا مِنَ المَاءِ مَرُّوا عَلَى مَن فَوقَهُم فَقَالُوا لَو أَنَّا خَرَقنَا فِي نَصِيبِنَا خَرقًا وَلَم نُؤذِ مَن فَوقَنَا فَإِن يَترُكُوهُم وَمَا أَرَادُوا هَلَكُوا جَمِيعًا وَإِن أَخَذُوا عَلَى أَيدِيهِم نَجَوا وَنَجَوا جَمِيعًا

«Приклад того, хто стоїть на кордонах (тобто на сторожі законів Шаріату, насторожі кордонів Халіфату) Аллаха і того, хто знаходиться всередині них, подібний до народу, який знаходиться в одному човні. Деякі з них на верхній палубі, деякі – на нижній. Щоразу коли ті, хто знаходиться на нижній палубі, хотіли води, їм доводилося йти до тих, хто над ними. Вони сказали: «Якщо б ми пробили дірку в трюмі, то нам би не довелося прохати тих, хто над нами». Якщо (ті, хто наверху) залишать їх і не захочуть (утримати їх від пробиття дна), то всі загинуть, а якщо утримають їх за руки, то врятуються (самі) і врятують всіх».
 

Тег кампанії: # تسقط_الهدنة


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір
Вилаят Сирия
№ I-SY-151-20-026
29 Зуль-када 1434 р.х.
05.10.2013 р.

Головне меню