Вступ Росії на передову лінію фронту є доказом слабкості сирійського режиму і наближення його падіння

Сирія
Друкарня

Сирійське керівництво підтвердило, що відправлення ВВС Росії до Сирії «відбулося за проханням сирійської держави після того, як було відправлено звернення до президента Володимира Путіна, яке містило прохання надіслати ВВС за ініціативою самого Володимира Путіна для боротьби з тероризмом».

Входження Росії на передову лінію фронту виразилося тим, що вона стала бомбити своїми літаками деякі райони у провінціях Хомс і Хама. Для всіх стало зрозумілим, що «боротьба з тероризмом» не обмежиться лише боротьбою з «ІДІЛ», а буде вестися за критеріями, які відповідають інтересам Заходу і його агентів. Стало очевидним, що Захід ставить усі угрупування в один ряд, не роблячи відмінностей між «Вільною армією» та «ісламістами», хоча до цього була введена така їх класифікація, щоб можна було нацькувати їх одне на одне. Але бомбардування найрізноманітніших угрупувань з різними назвами, усе одно, будь то у місті Атма раніше, або у провінціях Хомс і Хама нині, довели, що відмінність між ними не проводиться.

Також стало явним, що так звані «друзі сирійського народу» й ті, хто допомагає сирійському режимові, - усі вони знаходяться в одному окопі проти революції Шаму. Так, місто Атма наразилося на бомбардування від рук міжнародної коаліції, очолюваної Америкою, при тому, що до складу цієї коаліції входять країни, які називають себе помічниками та друзями сирійської революції. А провінції Хомс і Хама наразилися на бомбардування Росією, яка, у свою чергу, називає себе помічницею злочинного режиму. У всього цього одне завдання – захист режиму, який зникає. Саме цим і займаються російські літаки… Усі вони – вороги Ісламу і мусульман, і вони є однією общиною невір’я.

لَا يَرْقُبُونَ فِي مُؤْمِنٍ إِلًّا وَلَا ذِمَّةً وَأُولَئِكَ هُمُ الْمُعْتَدُونَ

«Вони не дотримуються у відношенні віруючих ані родинних, ані договірних зобов’язань. Вони – злочинці!» (9:10).

Ці бомбардування ведуться заради відновлення життєздатності хворого режиму, який вже ось-ось впаде. Також вони ведуться для здійснення тиску на угрупування і на саму громадську думку у Сирії, щоб вони погодилися з міжнародною волею і сіли за стіл переговорів з агентурним злочинним режимом, щоб усе пішло політичним шляхом згідно з рішенням Америки. Росія б не почала свої бомбардування без того, щоб Америка не дала їй на це зелене світло, оскільки Америка хоче потягнути за собою увесь світ на так звану «боротьбу з тероризмом». Це підтвердив американський посадовець, сказавши: «Росія поінформувала США заздалегідь про те, що вона має намір здійснити там повітряні удари». Америка та її союзник у цих справах – Росія – проводять спільну скоординовану роботу, щоб уникнути випадкових конфліктів між собою під час повітряних ударів по Сирії згідно з тим, що сказав держсекретар США Джон Керрі.

Відбувається розподіл ролей у ланцюжку злочинів проти жителів Шаму на очах всього світу, який стоїть мовчки і не рухається. У цій мовчанці також беруть участь і зрадницькі правителі мусульман, на чолі яких стоять країни Перської затоки, які почали свій «шторм» у Ємені на догоду своїм панам. У той самий час вони стоять відчужено у відношенні до крові мусульман, яка тече на землях Шаму. Більш того, вони брали у цьому участь прихованим чином, не проголошуючи про це відкрито. Те саме стосується і турецького режиму, який продзижчав усі вуха своїми заявами, які не мали жодного ефекту, більше того, він став співучасником ворогів Аллаха, вставши позаду хрестоносців проти революції Шаму після того, як відкрив свою авіабазу, яка стала відправною точкою для літаків хрестоносців.

О повстанські угрупування Шаму!

Нема вже місця для сумніву у тому, що Америка веде всесвітню війну проти мусульман у Шамі. Це відбувається лише через те, що мусульмани проголосили свою революцію для Аллаха, що їх очільником назавжди є Мухаммад ﷺ, а самі вони вимагають повернення Халіфату за методом пророкування. Саме тому увесь світ відрікся від них. Більше того, світ став вести проти них змову і повів проти них війну, щоб відвернути їх від їх релігії, якщо зможе.

Сказав Всевишній:

وَلَا يَزَالُونَ يُقَاتِلُونَكُمْ حَتَّى يَرُدُّوكُمْ عَنْ دِينِكُمْ إِنِ اسْتَطَاعُوا

«Вони не припинять битися з вами, поки не відвернуть вас від вашої релігії, якщо тільки зможуть» (2:217).

Тому ми, Хізб ут-Тахрір/вілаят Сирія, закликаємо вас вибудувати свої ряди й об’єднатися навколо проекту, яким вдоволений ваш Господь, щоб цим підтвердити Його допомогу. Якщо ви зробите це, то вас залишить слабкість через вашу роздробленість. Вороги Аллаха вже згуртувалися для битви з мусульманами на землі Шаму! Як же ви можете послаблювати себе своєю роздробленістю і суперечностями? Об’єднайте ваші зусилля й вчепіться за верв Аллаха усі разом! Разом з цим відсічіть усі інші нитки від себе!

Сказав Всевишній:

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِيعًا وَلَا تَفَرَّقُوا

«Міцно тримайтеся за верв Аллаха усі разом і не розділяйтеся» (3:103).

О армії країн мусульман!

Ви є синами Ісламської Умми та її щитом! Над вами стали правити агентурні правителі, які продали свою релігію за мізерну плату у цьому світі. Вони зробили вас інструментом із захисту свого правління. Використовуючи вас, вони зривають будь-які спроби їх усунути. Ця земля Шаму – кращий приклад того, що вони бажають насправді для армій мусульман. Не давайте їм використати себе. Позбавтеся від пилу сорому і приниження! Вируште до прощення вашого Господа і до Раю, ширина якого дорівнює ширині небес і землі, обіцяному богобоязливим! Допоможіть своїм братам у Шамі, адже ваші правителі відріклися від них і здали їх ворогам Аллаха. Ми попереджаємо вас від гніву Аллаха за те, що ви підкоритеся вашим правителям і відмовитеся допомогти мусульманам!
 
Сказав Всевишній:

وَقَالُوا رَبَّنَا إِنَّا أَطَعْنَا سَادَتَنَا وَكُبَرَاءَنَا فَأَضَلُّونَا السَّبِيلَا

«Вони скажуть: «Господь наш! Ми підкорялися нашим старійшинам і нашій знаті, і вони збили нас зі шляху»» (33:67).

Почніть знову історію завоювань! Займіть місце, належне вам, дане від Аллаха ﷻ! Будьте кращими нащадками кращих пращурів! Аллах об’єднає вами Ісламську Умму під єдиним стягом «Немає бога окрім Аллаха, а Мухаммад – Посланець Аллаха»!

Сказав Всевишній:

وَيَوْمَئِذٍ يَفْرَحُ الْمُؤْمِنُونَ * بِنَصْرِ اللَّهِ يَنْصُرُ مَنْ يَشَاءُ وَهُوَ الْعَزِيزُ الرَّحِيمُ

«Того дня віруючі зрадіють допомозі Аллаха. Він допомагає, кому побажає. Він – Могутній, Милосердний» (30:4,5).


Голова Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір Сирія
Устаз Ахмад Абдульваххаб
№ 244/1436
17 Зуль-хіджа 1436 р.х.
01.10.2015 р.

Головне меню