Захід складає план ліквідації благословенної революції Шаму, а агентурні правителі мусульман поспішають до його реалізації

Сирія
Друкарня

Революція Шаму відкрила для всього світу те, що правителі мусульман є агентами. Весь світ побачив, як вони поспішають до зради. Одягаючись у вбрання Ісламу, вони, проте, мають сильну жагу до того, щоб проливати кров жителів Шаму і захоплювати їх землі.

Можливо, те, що сталося на останній конференції у Відні, розкрило мерзенну роль, яку вони грають, особливо після того, як люди, що засідали на  цій конференції, оголосили про свою ворожість до Ісламу, виробивши стратегію з ліквідації революції Шаму і зі зведення її нанівець. Вони всього лише змінили свої мерзенні способи після того, як всі минулі способи зазнали невдачі, незважаючи на всі ініціативи міжнародного посланця Стаффана де Містури із заморожування битв.

Секретар ООН Пан Гі Мун сказав 15.11.2015 у заяві, яку видав від його імені прес-секретар ООН у Нью-Йорку, що учасники засідання у Відні, яке відбулося у суботу 14.11.2015 щодо сирійського питання, «досягли консенсусу навколо деяких головних питань і домовилися вести роботу з надання допомоги в запобіганні зіткнень у Сирії, яка буде виражатися в тому, що представники сирійського уряду та опозиції зроблять перші кроки щодо зміни ситуації під керівництвом ООН, спираючись на пункти резолюції «Женева-1»».

Агентурні правителі відразу ж поквапилися втілити у життя те, про що домовилися вороги Ісламу. Генеральний секретар ЛАД Набіль Арабі заявив 16.11.2015 про бажання Саудівської Аравії прийняти у себе делегацію помірної опозиції в наступному місяці для реєстрації імен учасників делегації, яка вирушить на вирішальні переговори з урядом сирійського тирана в грудні. Відомо, що ці переговори спрямовані на зрив революції Шаму і на втілення політичного плану Америки. Газета «Аль-Кудс аль-Арабі» передає, посилаючись на джерело в сирійській опозиції, «що зусилля Саудівської Аравії будуть скоординовані з Туреччиною та Катаром, і їх метою будуть збори політичних і воєнізованих утворень та організацій на національну конференцію. Метою ж самої конференції буде об'єднання цих організацій і утворень в одну політичну коаліцію, яку представлятиме одне командування». Ось так працює сім'я Саудів разом з правителями Катару і турецьким режимом з однією метою: об'єднати всі угруповання під маріонетковим політичним керівництвом, яким будуть задоволені його господарі. Захід запускає своїх отруйних агентів, щоб вони грали свою роль за рахунок жертв мусульман і їх крові. Настала черга і йорданського режиму, який подав список угруповань, на які не поширюється вдоволення Америки - так звані «потенційно терористичні угруповання», - щоб вони стали мішенями після того, як весь світ зібрався проти щирих мусульман землі Шаму. Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив, що було досягнуто згоду в тому, які угруповання варто вважати терористичними, які стануть винятком із перемир'я після зупинки конфлікту. Заступник міністра закордонних справ РФ Михайло Богданов заявив, що Йорданія організовує у себе засідання протягом двох-трьох тижнів, на якому сирійські угруповання будуть оцінені і виявлено, які з них - терористичні.

О мусульмани Шаму, центру землі Ісламу!

Відсутність опікуна, який би правив на підставі того, що звів Аллах, призвело до того, що ці нікчемні правителі працюють так, немов вони - інструменти по втіленню західних планів. Через це вони стали інструментами щодо запобігання будь-якій нашій спробі вирватися з-під впливу Заходу і його панування в країнах мусульман. Більше того, вони є першою лінією західного наступу, що захищає його культурний вплив, заснований на відділенні релігії від життя. Те, що виходить від міжнародного співтовариства і його організацій, неодмінно призводить щоразу до жертв. Кожного разу після цього тече чиста кров мусульман. Після того, як їх ворожість стала ясною мусульманам, стало ясно, що вони зайняли одну позицію поряд з ворогами Аллаха проти Ісламу і його носіїв, ми повинні обрубати всі мотузки, які вони накинули на цю благословенну революцію заради контролю над нею; ми повинні встати єдиним строєм проти цього мерзенного нападу, що загрожує нашій релігії, нашій акиді, самій системі нашого життя, заснованій на Шаріаті нашого Господа! Вони хочуть підпорядкувати мусульман, щоб ті мовчали, коли почнеться торгівля кров'ю наших шахідів на ринку зрадницьких переговорів, щоб втілити в життя американський політичний план.

Перед нами - велике лихо і сильний виклик. Немає у нас нікого, крім Аллаха, і немає у нас нічого, крім стійкості і терпіння! І тому нам лише залишається йти шляхом Посланника Аллаха ﷺ!

Сказав Всевишній:

قُلْ هَـٰذِهِ سَبِيلِي أَدْعُو إِلَى اللَّـهِ ۚ عَلَىٰ بَصِيرَةٍ أَنَا وَمَنِ اتَّبَعَنِي ۖ وَسُبْحَانَ اللَّـهِ وَمَا أَنَا مِنَ الْمُشْرِكِينَ

«Скажи: «Таким є мій шлях. Я і мої послідовники закликаємо до Аллаха згідно з переконанням. Пречистий Аллах, і я не є одним з багатобожників»» (12: 108).

Клянуся Аллахом, у нас немає іншого виходу, окрім як згуртуватися, тримаючись за верв Аллаха і закони Його Благородного Посланника ﷺ. Сказав Посланник Аллаха ﷺ: «... я залишив вам відмінність ночі і дня, від якого не відхилиться ніхто, крім пропащого ...».

Після цього зрадіють ті, хто став триматися за допомогу від Аллаха і швидку перемогу. Після труднощів завжди приходить легкість, а після тісноти завжди приходить простір. Сказав Той, у чиїх руках перемога:

 

وَلَا تَهِنُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَنتُمُ الْأَعْلَوْنَ إِن كُنتُم مُّؤْمِنِينَ

«Не слабшайте і не сумуйте, в той час як ви будете на висоті, якщо ви дійсно є віруючими» (3: 139).

Також сказав Всевишній:

 

وَأَنَّ هَـٰذَا صِرَاطِي مُسْتَقِيمًا فَاتَّبِعُوهُ ۖ وَلَا تَتَّبِعُوا السُّبُلَ فَتَفَرَّقَ بِكُمْ عَن سَبِيلِهِ ۚ ذَٰلِكُمْ وَصَّاكُم بِهِ لَعَلَّكُمْ تَتَّقُونَ

«Таким є Мій прямий шлях. Дотримуйтесь його і не слідуйте іншими шляхами, оскільки вони зіб'ють вас з Його шляху. Він наказав вам це, - можливо, ви налякаєтеся» (6: 153).


Голова Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір Сирія
Устаз Ахмад Абдульваххаб
Вівторок, 5 Сафара 1437 р.х.
17.11.2015 р.
№ 002/1437

Головне меню