Зупинка битв – це рух шляхом американського політичного плану

Сирія
Друкарня

Учора деякі інформаційні агентства передали новину про те, що мали місце переговори про зупинку битв у Східній Гуті, що знаходиться поруч з іншими районами бойових дій.

Як це не називай (перемир'ям, взаємними інтересами, зупинкою битв і т.д.), це насправді - не що інше, як втілення проекту де Містури із заморожування битв в одному районі для переспрямування тиску на інший район. Таким чином, крок за кроком повинна бути припинена революція та розпочато політичну операцію зі встановлення світського демократичного режиму, що діє згідно з інтересами Америки.

Неначе революція Шаму, що вийшла проти злочинного тирана, повинна прийти, врешті-решт, до перемир'я з ним і до засідань з ним за єдиним столом заради втілення американського політичного плану! Неначе революція Шаму не жертвувала частинами свого тіла і кращими своїми представниками заради піднесення слова Аллаха! Неначе революція Шаму нічим не допомогла! Неначе людей не виганяли з їхніх будинків і ніби не порушувалася честь дочок сирійського народу!!!

Америка старанно працює над тим, щоб всім жителям Шама нав'язати свій політичний план, основа якого була вироблена ще на конференції «Женева-1», який осяяв увесь світ пихатою брехнею, не питаючи думки самих жителів цієї країни, які і повинні вирішувати, як їй жити. Американське політичне врегулювання спрямоване на відновлення колишнього режиму, але тільки з новим обличчям - зі світськістю, що має бороду, як це сталося в Тунісі, в Єгипті та в інших регіонах. Це означає повернення до вихідного положення. Так ми повернемося до правління не за Ісламом, а до брехні демократії. Це означає, що ми знову повернемося до регіональних законів, що виходять із західної акиди відділення релігії від життя. Це означає, що повертається тиранія, сором і поділ, які стануть знову правити нашою країною, після чого до нас будуть відноситися слова Аллаха Всевишнього:

وَمَنْ أَعْرَضَ عَن ذِكْرِي فَإِنَّ لَهُ مَعِيشَةً ضَنكًا وَنَحْشُرُهُ يَوْمَ الْقِيَامَةِ أَعْمَىٰ

«А хто відвернеться від Мого Нагадування, того чекає тяжке життя, а в День воскресіння Ми воскресимо його сліпим» (20: 124).

Яка влада у нас може бути під п'ятою західної системи? У чому може бути шляхетність, якщо не в благородстві Ісламу і його законів? Що ми скажемо нашому Господу після того, як Він запитає у нас за сотні тисяч шахідів і за безліч жертв?!

Ті, хто піде цим шляхом, шляхом американського політичного плану, хто захоче стати інструментом західних проектів, зрозуміють, що вони скоїли злочин, вплутавши себе у велику зраду, у першу чергу - проти права Ісламу, а після - проти права мусульман і жертв з їхнього числа.

Ми, Хізб ут-Тахрір / Вілаят Сирія, попереджаємо кожного, хто виступає проти шляху цієї революції, за яким Ісламська Умма обіцяла її повести у надії на те, що вона приведе Умму до праведного Халіфату за методом пророцтва. Ми попереджаємо всякого, хто намагається прийти до вдоволення своїх господарів за рахунок вдоволення Аллаха ﷻ, а також за рахунок крові шахідів і втрат жителів Шама. Ми попереджаємо їх про те, що за це їх спіткає гнів Аллаха! Таким людям ми говоримо, що невірний Захід після того, як досягне своїх цілей і затвердить свої інтереси, викине вас так само, як викинув тих, хто був до вас. Невже ніхто з вас цього не розуміє?

Сказав Всевишній:

وَلَا تَكُونُوا كَالَّتِي نَقَضَتْ غَزْلَهَا مِن بَعْدِ قُوَّةٍ أَنكَاثًا

«Не вподібнюйтеся до тієї жінки, яка розпустила свою пряжу після того, як скріпила нитки» (16:92).

Також сказав Всевишній:

وَمَنْ أَظْلَمُ مِمَّن ذُكِّرَ بِآيَاتِ رَبِّهِ ثُمَّ أَعْرَضَ عَنْهَا ۚ إِنَّا مِنَ الْمُجْرِمِينَ مُنتَقِمُونَ

«Хто може бути більш несправедливим ніж той, кому нагадали про аяти  його Господа, після чого він відвернувся від них? Воістину, Ми помстимося грішникам» (32:22).


Голова Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір Сирія
Устаз Ахмад Абдульваххаб
Четвер, 7 Сафара 1437 р.х.
19.11.2015 р.
№ 003/1437

Головне меню