Установа конференції в Ер-Ріяді для сирійської опозиції - це чергова серія американської змови проти благословенної революції Шама і щирих муджахідів

Сирія
Друкарня

Після півроку з того моменту, як династія Саудів, маріонеток США, оголосила про рішення заснувати конференцію для сирійської опозиції в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді заради створення сирійського штабу, що представляє сирійців і одночасно влаштовує США і згодного вести переговори зі злочинним режимом вбивств і руйнувань, Захід сьогодні усвідомив, що час цієї конференції минув, тому обставини стали придатними для цього і всі гравці вже збиралися на конференції у Відні, щоб можна було б заснувати і цю конференцію...

У зв'язку з цим посланник ООН в Сирії Стаффан де Містура у своєму інтерв'ю заявив у суботу 21.11.2015: «У середині грудня Ер -Ріяд прийме у себе розширену конференцію для сирійської опозиції, на якій будуть присутні також і представники політичних та збройних угруповань. Метою конференції буде об'єднання поглядів опозиції, щоб потім вона змогла вести переговори з режимом».

Згідно з цим, створення штабу останнім часом для деяких озброєних угрупувань у певних регіонах наштовхує на думку, що переговорний процес вже, по суті, почався... Той, хто пильно стежить за змовою проти мусульман Шама, бачить, що Америка зазнала краху у спробах нав'язати коаліцію як єдиний представницький орган, що говорить за всю Сирію і придатний стати заміною злочинному Башару. І тому вона уповноважила саудівського короля оголосити про приготування конференції заради створення політичного штабу для ведення переговорів зі злочинним режимом Башара. Даний штаб повинен буде включати в себе всіх прихильників Америки, усе одно, будь це організації, одягнені в політичне вбрання з числа коаліції та інших, або ж угрупування, одягнені у військове вбрання, що розглядаються як «помірні»! Для Америки дуже важливо виробити цю заміну, оскільки її агент Башар, задіяний у її злочинах, вже стоїть на краю прірви, готовий впасти. Вона боїться, що він впаде перш ніж вона зможе знайти йому в заміну нового зрадника, який успадкує йому. І тому вона доручила саудівському королю оголосити про її допомогу у створенні цього штабу для ведення переговорів з режимом заради втілення свого рішення.

О щирі муджахіди землі благословенного Шама!

Ви чудово знаєте, що Америка, а разом з нею - західні європейські країни і Росія намагаються змалювати майбутнє Сирії у відповідності до своєї акиди, заснованої на відділенні релігії від життя, на їх капіталістичних, колонізаторських і жадібних інтересах. Ви знаєте, що Америка внесла своє політичне рішення у відповідності до своєї акиди та інтересів. Ви знаєте, що вона намагається проводити свої змови та плани для реалізації свого рішення. Метою цієї широкої конференції, яка має відбутися в Ер-Ріяді для сирійської опозиції разом з політичними і збройними угрупованнями, полягає в тому, щоб об'єднати їх позиції в інтересах американського політичного врегулювання. Це буде підготовчим актом перед переговорами зі злочинним режимом кровопивці.

Ми, Хізб ут-Тахрір / Вілаят Сирія, попереджаємо вас про те, щоб ви не впали у пастку переговорів, ми закликаємо вас відмовитися від усіх конференцій, ініціатором яких стоїть Захід за допомогою своїх маріонеток. Захід і його поплічники - вороги Аллаха. Вони не відчувають жодної відповідальності за віруючих, їх не цікавить те, що ллється кров мусульман і порушується їх честь. Їм важливе тільки втілення їх інтересів, нехай навіть і за рахунок крові наших шахідів. Ми застерігаємо вас, як тільки можемо, від цієї брехливої пропозиції. Революція Шама не є предметом торгівлі, так само як і жертви народу, кров шахідів і честь жінок. Ті, хто хоче погодитися на цю пропозицію, нехай знають, що вони стануть перед Аллахом в той День, коли не допоможуть ані нащадки, ані майно, а допоможе людині те, що вона прийде до Аллаха зі здоровим серцем. Нехай вони знають, що таким чином вони приєднаються до невірного Заходу і стануть частиною його рішення. Нехай вони знають, що доля змін епох якою була, такою і залишилася.

Сказав Всевишній:

فَسَوْفَ يَأْتِي اللَّهُ بِقَوْمٍ يُحِبُّهُمْ وَيُحِبُّونَهُ أَذِلَّةٍ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ أَعِزَّةٍ عَلَى الْكَافِرِينَ يُجَاهِدُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَلَا يَخَافُونَ لَوْمَةَ لَائِمٍ ذَلِكَ فَضْلُ اللَّهِ يُؤْتِيهِ مَنْ يَشَاءُ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * إِنَّمَا وَلِيُّكُمُ اللَّهُ وَرَسُولُهُ وَالَّذِينَ آَمَنُوا الَّذِينَ يُقِيمُونَ الصَّلَاةَ وَيُؤْتُونَ الزَّكَاةَ وَهُمْ رَاكِعُونَ * وَمَنْ يَتَوَلَّ اللَّهَ وَرَسُولَهُ وَالَّذِينَ آَمَنُوا فَإِنَّ حِزْبَ اللَّهِ هُمُ الْغَالِبُونَ * يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آَمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا الَّذِينَ اتَّخَذُوا دِينَكُمْ هُزُوًا وَلَعِبًا مِنَ الَّذِينَ أُوتُوا الْكِتَابَ مِنْ قَبْلِكُمْ وَالْكُفَّارَ أَوْلِيَاءَ وَاتَّقُوا اللَّهَ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ

«Аллах приведе інших людей, яких Він буде любити і які будуть любити Його. Вони будуть смиренні перед віруючими і непохитні перед невіруючими, битимуться на шляху Аллаха і не боятимуться осуду лихослівників. Такою є милість Аллаха, яку Він дарує, кому забажає. Аллах - Всеосяжний, Знаючий. Вашим Покровителем є тільки Аллах, Його Посланник і віруючі, які здійснюють намаз, виплачують закят і схиляються. Якщо вони вважають Аллаха, Його Посланника і віруючих своїми покровителями і помічниками, то ж поборники Аллаха неодмінно виявляться переможцями. О ті, які увірували! Не вважайте тих, яким Писання було даровано до вас і які глумляться над вашою релігією і вважають її розвагою, і невіруючих своїми помічниками та друзями. Бійтеся Аллаха, якщо ви є віруючими»(5: 54-57).


Голова Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір Сирія
Устаз Ахмад Абдульваххаб
Неділя, 10 Сафара 1437 р.х.
22.11.2015 р.
№ 004/1437

Головне меню