Початок кампанії «За верв Аллаха, а не за верві Заходу»

Сирія
Друкарня

Невірний Захід не припиняє спроби зірвати благословенну революцію Шама знову і знову. Для цього він використовує всі засоби і способи, і нещодавня ганебна конференція в Ер-Ріяді - не остання його спроба, за допомогою якої він прагне зв'язати жителів Шама з собою.

Він хоче зібрати угруповання і об'єднати їх під своїм політичним керівництвом разом з іншими його агентами з числа «Національної коаліції» та інших створених ним організацій. Його мета полягає в тому, щоб вони всі почали переговори про перехід влади до нового агента і затвердили світськість як державний режим у Шамі, центрі землі Ісламу.

Час цієї конференції збігся з початком локальних перемир’їв, що проводяться Америкою в інтересах сирійського режиму, які стали укладатися між режимом Асада і деякими збройними опозиційними угрупованнями... Щодо цих подій Хізб ут-Тахрір випустив заяву від 11.12.2015 під назвою «Два прихованих зла століть »щодо перемир’їв всередині Сирії, а також щодо переговорів в Саудівській Аравії, у якому говорилося: «Договори і перемир'я є продуктом мерзенних планів, звернених проти Шама, центру землі Ісламу. Ці нитки плетуться з країн Заходу і Сходу на чолі з Америкою, яка бореться проти Ісламу і мусульман.

Провідниками цих ниток служать їхні агенти і прихильники з числа деспотичного режиму і його помічників, а також з числа агентурних правителів у сусідніх країнах, деяких представників опозиції з числа політиків і військових, що позиціонують себе борцями з режимом незважаючи на те, що вони йдуть з ним на перемир'я, що позиціонують себе опозиціонерами і при цьому йдуть з режимом на переговори». Також у цій заяві говорилося: «Розглядаючи наслідки конференції та ухвалені на ній гасла, можна переконатися, що Америка зазнала невдачі у створенні маріонеткової опозиції з представників коаліції і помірних угруповань. Жителі Шама не прийняли цього від неї. А тому заради створення нового агента замість старого Америка спирається на нині існуючого тирана, сподіваючись, що він зможе добитися того, в чому вона зазнала невдачі з урахуванням всього того фінансування та дезінформації, якою той оточений і захищений».

Для цього вони використовували термін «об'єднання опозиції», виставляючи згуртованість як нагальну необхідність для угруповань і мусульман на землі Шама. Саме цей термін вони зробили метою конференції, пропагуючи, що об'єднання є саме вимогою, важливою самою по собі, без роз'яснення того, заради чого, власне, воно укладається і на підставі чого буде створена згуртованість, бо якщо б вони стали це пояснювати, то сказали б: «Ми хочемо об'єднання заради боротьби з проектом повернення Ісламу до правління, хочемо, щоб мусульмани стали битися між собою заради всього цього».

У зв'язку з цим ми - Хізб ут-Тахрір Вілаят Сирія - оголошуємо про початок кампанії під назвою «За верв Аллаха, не за верві Заходу», щоб розставити всі крапки над i та пояснити, що згуртованість і об'єднання повинні бути тільки навколо того, чим задоволений Аллах ﷻ, а не Захід. Об'єднання має бути тільки навколо проекту Праведного Халіфату, про який говорив Посланник Аллаха ﷺ, а не навколо проекту світської демократичної держави, яку хоче нав'язати нам невірний Захід. Ми закликаємо всіх щирих мусульман відкинути будь-яке об'єднання і згуртованість, окрім як навколо верві Аллаха, а також відрубати всі нитки, що зв'язують їх з невірним Заходом і його агентами.

Сказав Всевишній:

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِيعًا وَلَا تَفَرَّقُوا

«Міцно тримайтеся за верв Аллаха всі разом і не розділяйтеся» (3:103).

Голова Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір Сирія
Устаз Ахмад Абдульваххаб
№ 1437/005
5 Рабі уль-авваль 1437 р.х.
16.12.2015

Головне меню