Кінцем операції «Щит Євфрату» є злочинна здача Алеппо

Сирія
Друкарня

«Чи бачили ви іншу мусульманську країну, яка перейшла до дій заради порятунку 45 тисяч людей в Алеппо, окрім Туреччини?»,— виразив почуття порожнього героїзму та брехливих перемог міністр закордонних справ Туреччини Мевлют Чавушоглу під час своєї промови у м. Ізмір.

Дані заяви пролунали через декілька днів після проголошення на засіданні Ради національної безпеки щодо завершення операції «Щит Євфрату», що не досягла на початку поставлених цілей, окрім однієї, прописаної Америкою. Цією негласною метою була здача Алеппо злочинному режиму, щоб зламати волю революції та втягти революціонерів до американського проекту,тим самим ліквідувавши революцію та запобігши скиненню маріонеткового режиму. Туреччина виконала свою роль, об’єднавши під себе багато угрупувань та закликавши їх взяти участь у цій операції на півночі, послабивши тим самим фронт Алеппо.

О мусульмани Шаму!

Зрадницька роль турецького уряду стала очевидною кожному розсудливому. Усе, що Туреччина пропонувала революції, було зроблено не через почуття відповідальності та виконання обов’язку підтримки мусульман Шаму, а було лише роллю, продиктованою головою куфру — Америкою. Агенти та маріонетки Америки грають кожна свою роль у війні проти революції Шаму. Росія, Іран та його партія у Лівані взяли на себе роль по захисту режиму Асада. З іншого боку, Туреччина, Саудівська Аравія та Катар заявили про свою підтримку революції та деяких революціонерів, щоб увести вектор революції від істинної мети та привести її до погибелі, привівши у відповідність з американським політичним рішенням . Усі ті, хто взяв участь у боротьбі проти революції Шаму, стали співучасниками цього злочину.

سَيُصِيبُ ٱلَّذِينَ أَجۡرَمُواْ صَغَارٌ عِندَ ٱللَّهِ وَعَذَابٞ شَدِيدُۢ بِمَا كَانُواْ يَمۡكُرُونَ ١٢٤

«Грішників же спіткає приниження перед Аллахом та тяжкі муки за те, що вони плели підступи» (6:124).


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у Сирії
Неділя, 5 Раджаба1438 р.х.
02.04.2017 р.
№ 016 /1438 х.

Головне меню