Влада належить Уммі, і її голос — вирішальний

Сирія
Друкарня

Медичні та громадянські джерела у Східній Гуті (Дамаск) підтвердили 30.04.2017 вбивство дитини та поранення десятків мирних жителів, серед яких був єдиний лікар-невропатолог в усій Гуті.

Напад було скоєно прибічниками угрупування «Джейш уль-Іслям» у місті Ірбін, коли люди вийшли на демонстрацію, щоб зупинити боротьбу між воєнізованими загонами у Гуті, яка триває ось вже декілька днів . І як зазичай, «Джейш уль-Іслям» визнала, що за даними озброєними нападами на демонстрантів у Східній Гуті стоять її прибічники, проте у заяві їх військового керівництва вказано, що стрілянина по демонстрантам була здійснена не за наказом керівництва угрупування, а представляє собою «індивідуальні акти».

Ці події підтверджують віддаленість угрупувань від революції та народу, і усе це — результат їх зв’язку з регіональними та західними державами. Саме цей зв’язок підштовхує їх відняти в Умми владу у Шамі, а тому ці «пов’язані з зовнішніми силами» лідери проводять переговори від імені народу, укладають перемир’я та провокують чвари, використовуючи синів Шаму . Вони не тільки залишились осторонь від вимог Умми, але й справа дійшла до того, що вони стали протистояти хвилюванням Умми подібно тиранам-правителям.

О народ Шаму! Ви повинні знати, що ви подібні океану, який охоплює ці військові сили, і в ваших силах виправити їх положення та вплинути на вживані ними рішення . Ви можете зупинити їх несправедливість і скерувати їх на істинний шлях. Вам відомо, що протистояння хвилюванням Умми за допомогою сили — це ознака слабкості, і кожен тиран , коли протистоїть своєму народу, буває скинутий! Всевишній Аллах дав вам владу, і ніхто не має права монополізувати це ваше право або намагатись відняти його у вас. Це — ваша революція, і ваше слово у ній — вирішальне!

Саме вашими зусиллями розбиваються усі змови Заходу и за допомогою вашої стійкості та рішучості досягти твердої основи у революції ви гідні перемоги Всевишнього. Продовжуйте свою революцію і хапайте за руки кожного, хто піддався спокусі відсторонити вашу революцію від свого шляху! Шануйте кров шахідів , просуваючись крок за кроком у бік скинення режиму та встановлення правління Ісламу! Це і є ваш обов’язок, довірений вам вашим Господом. Посланець Аллаха ﷺ сказав:

وَالَّذِي نَفْسِي بِيَدِهِ، لَتَأْمُرُنَّ بِالْمَعْرُوفِ، وَلَتَنْهَوُنَّ عَنِ الْمُنْكَرِ، أَوْ لَيُوشِكَنَّ اللَّهُ أَنْ يَبْعَثَ عَلَيْكُمْ عِقَابًا مِنْ عِنْدِهِ، ثُمَّ لَتَدْعُنَّهُ فَلَا يَسْتَجِيبُ لَكُمْ

«Клянусь Тим, у Чиїй длані душа моя! Ви неодмінно будете наказувати схвалене та забороняти засуджуване! У протилежному випадку ви ризикуєте тим, що Аллах нашле на вас покарання , після чого ви будете волати до Нього, але Він вам не відповість» (ат-Тірмізі).

І за допомогою цього ви будете гідні називатись кращою із общин , виведеною серед людства, як про це сказав Аллах:

كُنْتُمْ خَيْرَ أُمَّةٍ أُخْرِجَتْ لِلنَّاسِ تَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَتَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنْكَرِ وَتُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ

«Ви є кращою із общин, яка з’явилась на благо людства, наказуючи робити схвалене , стримуючи від засуджуваного та віруючи в Аллаха» (3:110).

Посланець Аллаха ﷺ сказав:

لا يَمْنَعَنَّ أَحَدَكُمْ رَهْبَةُ النَّاسِ أَنْ يَقُولَ بِحَقٍّ إِذَا رَآهُ، أَوْ يُذَكِّرَ بِعَظِيمٍ، فَإِنَّهُ لا يقَرِّبُ مِنْ أَجَلٍ، وَلا يُبَاعِدُ مِنْ رِزْقٍ

«Нехай страх перед людьми не заважає вас говорити істину, коли дізнаєтесь її, і поминати велике, адже воістину, це не наблизить строку і не позбавить прожитку».


Голова Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір Сирія
4 Шаъбана 1438 р.х.
01.05.2017 р.
№ I-SY-019/1438

 

Головне меню