Передані інформаційним агентством Reuters» (Рейтер) повідомлення про те, що прибічники Хізб ут-Тахрір причетні до спалення ресторанів у Тріполі, не відповідають дійсності

Ліван
Друкарня

Деякі газети та інформаційні Інтернет-видання передали, посилаючись на інформагентство «Reuters», що тими, хто влаштував підпал ресторану KFC демонстрантами є Хізб ут-Тахрір або його прибічники.

Дане повідомлення абсолютно не відповідає дійсності. Під час влаштування підпалу даного закладу, брати із Хізбу знаходилися всередині мечеті аль-Мансурі, поодаль від місцеположення цього ресторану та протестували проти мовчання правителів мусульман  відносно ображань, які  були  адресовані мусульманам та  скеровані проти  їх святинь. Більше того, кожній зацікавленій особі відомо, що Хізб ут-Тахрір не вдається до насильницьких  дій, особливо подібних  до цих – хаотичним погромам, які несуть наслідки у плані безпеки людей та майна.

Також  ми хотіли б звернути  увагу усіх видань, які передали дану новину на те, що зв’язатися з офіційним медіа-офісом Хізб ут-Тахрір не становить труднощів. У будь-який час ви можете зв’язатися з нами з метою прояснення інформації, її достовірності. Отже, не буде приводу для розповсюдження заздалегідь неправдивої інформації.

Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Ліван
№ H.T.L. 33/51
Субота, 28 Шавваль 1433 р.х.
15/09/2012

Головне меню