Лікування сирійського міністра внутрішніх справ Мухаммада Шаара у Бейруті є ще одним доказом, що Ліван як і раніше є притулком привидів Асада

Ліван
Друкарня

Учорашні новини повідомили нам, що Мухаммад  Шаар, міністр внутрішніх справ банди Асада, був переведений на лікування до Лівану після поранення внаслідок вибуху у штаб-квартирі Міністерства внутрішніх справ у Дамаску.

Не треба свідчень сирійського народу про жахливі злочини цього привіда. Його історія повна злочинами та найжахливішими тортурами людей. Перші свідки проти нього – це жителі Тріполі, які постраждали та бідували від його злочину, після того як війська Хафеза Асада вдерлися до Тріполі у 1985 році та зруйнували його.  Тоді цей злочинець був офіцером та вступив на посаду відповідального сирійського центра розвідки на півночі, зокрема, в області  Къубба у Тріполі. Там він заарештував тисячі молодих жителів та діячів Тріполі, і піддав їх найжорстокішим тортурам, які ані язик не опише, ані перо та папір не витримають. Він сотні із них відправив до Сирії, щоб вони провели роки у в’язницях злочину та насильства, багато хто з них були вбиті, і деякі повернулись заражені інфіковані хронічними захворюваннями, вічною інвалідністю.

Надамо вам далі парадоксальну різницю:

 Навесні минулого року ліванська розвідка дізналася, що двоє поранених сирійців повстанців потрапили до лікарні Аль-Захра до Тріполі для лікування, і тоді спецслужби хотіли відправити військовий патруль, щоб заарештувати повстанців. І якщо б не мужня позиція жителів Тріполі Шаму, яка запобігла їх арешту всередині лікарні, то поранених заарештували б та відправили у невідомість. Сьогодні ж, на тлі уряду, який заявляє про віддаленість та прирівняння поміж м’ясником та постраждалими у Сирії, на тлі цього уряду цей злочинець заїжджає до країни з усіма почестями та гідністю, за допомогою служб безпеки до найкращої лікарні у Лівані.

 Хіба ліванські володарі влади не рівняють поміж злочинцями та повстанцями, яких вони переслідували, так нехай влада відправить спецслужби, щоб заарештувати його та передати слідству, а потім суду.  І якщо те, що він зробив з його режимом із масових вбивств не є злочином, то принаймні, за звинуваченням у здійсненні тортур до сотні ліванців, які є громадянами ліванської держави, коли він був головою привидів (спецслужб) Асада на півночі Лівану?!

 Звідки такому статися, бо ліванська влада як і раніше піклується справами привида режиму Асада у Лівані, і, навіть, посилає бійців, щоб підтримати його та вбивати наших братів у Сирії?!

Посланець Аллаха (с.а.в.) сказав: «Воістину, дійшло до людей із слів першого пророцтва (наступне): якщо ти не відчуваєш сорому, роби що забажаєш»,Бухарі.

Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Ліван
№ H.T.L. 34/3
Четвер, 06 Сафар 1434 р.х.
20.12.2012

Головне меню