Влада Лівану продовжує тиранію у відношенні до своїх громадян

Ліван
Друкарня

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

Що передвіщає скоре падіння цього режиму, згідно з методом Аллаха, який вже виконався на тиранами регіону

У минулу п’ятницю у місто Арсаль у Бекаа увійшла озброєна група в цивільному і вбила Халеда аль-Хаміда перед його будинком, коли він прямував у мечеть на п’ятничну молитву. Група відкрила по ньому шквальний вогонь, зробивши 43 постріли, доки не добили, а потім вивезли тіло з міста. Пізніше повідомили, що озброєна група належить до розвідувальної служби армії. 

 Вже ані для кого не секрет, що група мусульман у Лівані – прибічники революції - переслідуються союзниками режиму Асада всередині та за межами Лівану, а точніше зовнішнє переслідування з використанням місцевих інструментів. Це переслідування має багато форм, від великих кампаній ЗМІ, що настирливо продовжують спотворення реальності і виправдання репресій та побиття. Ці кампанії супроводжуються огидними сектантськими мотивами, особливо не вирізнилися і заперечення міністрів, які продовжують переслідувати так званих емігрантів у  Лівані, і усе це лише через те, що вони мусульмани. Це переслідування не обмежується пропагандою, а включає в себе більш важкі та небезпечні форми переслідувань. Наприклад, таких як пригноблення, переслідування, катування і, навіть, вбивства окремих осіб, замахи на великі та малі міста лише через те, що вони прийняли біженців із Сирії та допомогли їм. Коли режим вбивці знаходив вагання або не бажання його привидів у Лівані сприяти, він сам очолював кампанії ЗМІ або через своїх представників в ООН.   Також вдавалися до деяких місцевих привидів, для реалізації вибухів і злочинних планів, загрожуючи безпеці людей і дестабілізуючи ситуацію в країні. І, не дивлячись на всі переконливі докази, які доводять хитрі плани тирана проти народу Лівану, уряд Лівану не доклав жодних зусиль, ані політичних, ані для гарантування безпеки від цього злочинного режиму. Але найважливіший компонент у цьому уряді, який підіймає гасло протидії той, що він як і раніше заявляє про повну військову і інформаційну підтримку тирана Шаму.
 
Воістину, відчуття справедливості у людей починається з їх відчуття того, що політична влада гарантує безпеку усіх, не роблячи різниці між кольором шкіри або регіонами. Тоді, коли люди усвідомлюють, що збереження безпеки суспільства і його захист є інтересом влади. Неможна досягти пошани тероризмом і тиранією, або приниженням і пригнобленням людей. Такими методами можна досягти лише ненависті в серцях і відчинити двері для боротьби з братами і синами одного міста та однієї родини. Оскільки більшість тих, хто служить в армії та службах безпеки, яка підкоряється порядку політичної влади, є братами та рідними, жителями Арсаль, Аккара, Тріполі та Диннії…та інших областей, які обвинувачуються у злочині співчуття біженцям Шаму! Ми не раді бачити тих, хто служить в армії та службах безпеки, спрямованими проти народу Лівану, як і не раді бачити армії та служби безпеки протидіючими цілим містам і селам.
 
Ось вона, посол імперії зла, посол Америки зв’язується з командуючим армії і підбурює його переслідувати так звані екстремістські сили, щоб задовольнити волю Америки і волю тих, хто створює вигляд опору в Лівані. Щоб досягти нового консенсусу у новому списку США - Ірану, після консенсусу у другій світовій війні у Перській затоці проти Іраку (1990), консенсусу зі вторгнення до Афганістану (2001), також і консенсусу за вторгнення в Ірак (2003). Також для досягнення взаємної згоди при формуванні політики останнього уряду Лівану, а зокрема для того, щоб придушити революцію Шаму та її розширення до Лівану та інших країн регіону. Чи таким є ваш опір?

Ми говоримо те, що сказав Всевишній Аллах:  

أَمْ يَقُولُونَ نَحْنُ جَمِيعٌ مُنْتَصِرٌ (٤٤) سَيُهْزَمُ الْجَمْعُ وَيُوَلُّونَ الدُّبُرَ (٤٥) بَلِ السَّاعَةُ مَوْعِدُهُمْ وَالسَّاعَةُ أَدْهَى وَأَمَرُّ

 «Або ж вони кажуть: «Ми є переможною групою». Ця група буде зруйнована і вони звернуться назад! Час є призначеним для їх терміном, і Час цей – найважчий, найбільш гіркий» (54:44-46).

 О мешканці Наджди…О Ансари революції Шаму:

Будьте в курсі того, що задумують проти вас, будьте спільні в опорі інтригам, стережіться того, щоб в обличчі змови проти вас не використовували служителів армії, ваших братів, адже це і є смута! Вимагайте з тих, хто стверджує, що є «вашими представниками» при владі, щоб запобігти цьому прихованому злу! Беріть приклад зі слів Всевишнього Аллаха: 

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا خُذُوا حِذْرَكُمْ فَانْفِرُوا ثُبَاتٍ أَوِ انْفِرُوا جَمِيعًا

 «О ті, які увірували! Дотримуйтеся обережності і виступайте рядами або ж виступайте усі разом» (4:71).

 Хізб ут-Тахрір                            
Ліван
24 Рабі аль-Авваль 1434 р.х.
05.02.2013

 

Головне меню