Невдячний баасіт загрожує знищити Мекку у захист палацу свого бога Башара

Ліван
Друкарня

إِنَّ أَوَّلَ بَيْتٍ وُضِعَ لِلنَّاسِ لَلَّذِي بِبَكَّةَ مُبَارَكًا وَهُدًى لِلْعَالَمِينَ

«Воістину, першим будинком, який був споруджений для людей, є той, який знаходиться у Бецці (Мецці). Він був споруджений як благословення і керівництво для світів» (03:96)

Невдячний баасіт Фаіз Шукр у діалогу з ним учора на каналі OTV загрожував зруйнувати священну Мекку, найсвятіше місто ісламської Умми. Це сталося в контексті реагування на загрози з боку Саудівського Бандера зруйнувати гору Касієн, де знаходиться палац його бога Башара.

Хоча і аморальність цього приниженого раба проявилася відкрито у контексті нападів  правителів Саудівської Аравії, які не цікавлять нас і які аж ніяк не представляють ісламську Умму, усе ж це у першу і останню чергу, його ненависть до Ісламу і ісламської Умми. Тому як немає зв'язку між його ворожістю до правителів Саудівської Аравії і загрозою знищення Мекки. Адже правителі Саудівської Аравії вибрали собі центром Ер-Ріяд, а Ер-Ріяд розташований у сотнях кілометрів від Мекки. Так  який же зв'язок між правителями Саудівської Аравії і Мекки, окрім того, що вони захопили землі Хіджазу у 1925 році?! Це означає, що цей злодій показав, що перший його ворог і ворог його господарів є Іслам і його Умма. Коли цей нікчема ставить знищення Мекки проти зруйнування гори Касіону, де знаходиться палац Башара, цим самим він проголошує, що він служить і поклоняється тирану, так само як мусульмани поклоняються Господу Кааби. Що може бути вірнішим ніж слова Аллаха, коли він сказав:

وَدُّوا مَا عَنِتُّمْ قَدْ بَدَتِ الْبَغْضَاءُ مِنْ أَفْوَاهِهِمْ وَمَا تُخْفِي صُدُورُهُمْ أَكْبَرُ قَدْ بَيَّنَّا لَكُمُ الآيَاتِ إِنْ كُنْتُمْ تَعْقِلُونَ

«Ненависть вже проявилася у них на вустах, але в їх серцях криється іще більша ненависть. Ми вже розтлумачили вам знамення, якщо ви тільки розумієте!» (03:118).

 Такого роду загрози від цього нікчемного нечестивого грішника виходять вже не вперше, ці ненависники зневажають Іслам, його закони і його Умму. Іще не забуто мусульманами Лівану, як цей дурень назвав одяг мусульманок мішком для сміття. Не забуто нападки його союзника на ісламський шаріат, не забуто те, як він вклоняючись перед Парижем, попрохав французького президента підтримати тирана Башара, щоб Іслам у Сирії не дійшов до влади. Не забута його остання атака, декілька днів назад, на ісламську державу Халіфат, історію Умми, на надію Умми і її мету. Спостерігач за усіма цими ненависниками виявить, що їх об'єднує одна мета, це об'єднання перед обличчям революції Умми, спрямованої на відновлення Уммою ісламської ідентичності і відновлення її правління. Після усього цього, чи може хтось мати сумніви у тому, що їх війна проти терору і такфірістів насправді є війною проти Ісламу і його народу?

Що стосується вас, о злодії баасіти, сектанти і ті, хто одягнувши чалму, прикинулися шейхами і уявили собі, що ви Ансари (помічники) Аллаха: ми більше ніж день і ніч чекали від вас певної позиції, у якій ви виступите проти цього нечестивого грішника — адже ви прославлені вашим швидким реагуванням і коментуванням позиції ваших суперечок — Але тут, ви не зронили жодного слова! Пам'ятаєте, як ви вкрилися кров'ю мусульман Шаму під приводом захисту святині Зейнаб, нехай буде вдоволений нею Аллах, це була ваша ймовірна загроза? Сьогодні ж, у той час як цей нікчема порушує святість Кааби і благословенної Мекки на виду мільйонів людей, і ви не засуджуєте це його зло і не надаєте допомогу недоторканості Мекки?! Чи ви вважаєте, що каміння гробниць є святішими за Святий дім Аллаха!? Або ви досягли такого степеню, що ваше грішне союзництво зі злом стало для вас славніше і святіше за найбільшу святиню Аллаха?!

Яка чудова ти, о революція Шаму, ті розкрила стільки облич, зняла з них маски, як гарно сказав той, хто назвав революцію (кашифа) відкриваючий, виявляючий!

لِيَمِيزَ اللَّهُ الْخَبِيثَ مِنَ الطَّيِّبِ وَيَجْعَلَ الْخَبِيثَ بَعْضَهُ عَلَى بَعْضٍ فَيَرْكُمَهُ جَمِيعًا فَيَجْعَلَهُ فِي جَهَنَّمَ أُولَئِكَ هُمُ الْخَاسِرُونَ

“Щоб Аллах відділив погану людину від доброї, кинув поганих одного на іншого, зібрав їх усіх разом і помістив у Гієнні. Вони будуть тими, хто зазнав збитку ”(8:37)

Інформаційний офіс ХТ,
Ліван

Головне меню