Перший і головний винуватець кривавих терактів у Тріполі (Ліван) — це сирійський деспот

Ліван
Друкарня

Після теракту на півдні Бейруту в  кварталі “ар-Рувайс” (де розташовані декілька офісів Хізболла) ліванське північне місто з переважно сунітським населенням — Тріполі — братське і солідарне місто для міст Шаму наразилося на жахливі теракти, які унесли життя десятків прихожан мечеті і поранили більше сотні людей.

Своїм бузувірством ці теракти нагадали криваві злочини, скоєні безчинствуючим режимом Башара у відношенні жителів Дамаску і його околиць з використанням хімічної зброї.

 

 

Цей злочинець погрожував підірвати увесь регіон цілком, як і його соратники і шабіха неодноразово погрожували цьому знатному місту і його благородним жителям. І ось сьогодні, вони переслідують його за прийняті ним позиції і голосний голос про необхідність допомоги жителям Шаму, якого ані шабіха, ані правителі Лівану не змогли заглушити. Цей кривавий нелюд є першим винуватцем цих злочинів, подібних яким немає в історії людства. Він вбив десятки тисяч і зробив біженцями мільйони сирійців. Нині він узявся за втілення своїх погроз про вчинення вибуху усього регіону. Іще нещодавно його обвинуватили на підставі неспростовних доказів, отриманих шляхом розслідувань, які підтверджують причетність його слуги Мішаля Самаха у спробі влаштувати ці теракти. Однак сьогодні сталося те, що не вдалося скоїти цьому злочинцю.

Метою цих терактів, поверх того, що слугують переслідуванням жителів Тріполі, є розпалювання етно-конфесійної смути (фітни) у Лівані для підтвердження своєї можливості перекинути вогонь і конфлікт на весь регіон, щоб здобути іще більше провокаційних в шантажних карт.

Нехай згубить Аллаха Башара і кожного, хто надає йому допомогу, навіть якщо словом. Нехай буде їх кінець таким, щоб серця інших деспотів розривалися від переказу його. Нехай же звершиться це незабаром руками воїнів Праведного Халіфату. Воістину, це неважко для Всевишнього Аллаха.

    وَلا تَحْسَبَنَّ اللَّهَ غَافِلا عَمَّا يَعْمَلُ الظَّالِمُونَ إِنَّمَا يُؤَخِّرُهُمْ لِيَوْمٍ تَشْخَصُ فِيهِ الأبْصَارُ (٤٢) مُهْطِعِينَ مُقْنِعِي رُءُوسِهِمْ لا يَرْتَدُّ إِلَيْهِمْ طَرْفُهُمْ وَأَفْئِدَتُهُمْ هَوَاءٌ

«Не думай, що Аллах не відає про те, що чинять беззаконники. Він лиш дає їм відстрочку до того дня, коли закотяться погляди. Вони будуть поспішати із запрокинутими головами. Погляди не будуть повертатися до них, а їх серця будуть спустошені (переповнені страхом і позбавлені усіх інших почуттів)» (14:42,43).


Ахмад аль-Касас
Голова інформаційного офусу Хізб ут-Тахрір Ліван
Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Ліван
П'ятниця, 16 Шаваль 1434 р.х.
23.08.2013

Головне меню