Влада у Лівані, спільниця Башара, додає нового мученика до шахідів революції Шаму

Ліван
Друкарня

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Минулої середи до списку шахідів додалося нове ім'я, шахід, якого було вбито зброєю офіційної влади в Лівані, це був Мазен Абу Аббас із західного Бекаа, нехай змилується над ним Аллах і поселить його в широтах Свого раю.  Мазен був активістом у допомозі нужденним і біженцям, жертвам терористичної війни проти народу Сирії, розв'язаної бандою на чолі з Башаром і його союзниками-злочинцями.

Офіційна версія, якій вже давно ніхто не довіряє, а особливо після того, як влада Лівану приєднала цю подію до війни з народом Шаму, стверджує, що Мазіна було вбито, тому що він збирався підірвати військовослужбовців, які прийшли заарештувати розшукувану людину. У той час як батько загиблого каже, що військові, які здійснили наліт на його будинок, ізолювали його родину в кімнаті, звідки вони почули звуки пострілів, він був убитий у своєму будинку. Асоціація мусульманських вчених у Лівані у заяві вчора сказала, що сили, які провели обшук в будинку, “ізолювали його дружину і дітей в одній з кімнат будинку і взялися за холоднокровну страту Мазіна. Вони випустили в нього декілька куль, одна з яких потрапила у голову, і рештки голови і волосся досі висять на стіні кімнати».

Війна проти Умми і її синів вже відкрито проголошена, їх кров стала дозволеною для ворогів, доступною і дешевою, адже вона проливається у боротьбі під назвою “боротьба з тероризмом”. Не так давно вони почали з вбивства двох шейхів, яких було вбито на блокпосту Аккара, а тепер Мазен, також сотні заарештованих і переслідуваних по хибному обвинуваченню або навіть без висунення обвинувачень. Найбільш ранній приклад це вчитель Абдул-Кадер Абдель Фаттах із Бекаа і доктор Абдель Насер Шаттах із Тріполі, які утримувалися у підвалах тиранії і несправедливості без будь-якого обвинувачення.
О, мусульмани, вільні, шановні, о помічники і прибічники революції Шаму та інших країн Ісламу проти тиранів і тиранії!

Війна проти вас брудна і нахабна, на чолі її стоїть Америка, а разом з нею йде Росія, правителі Ірану, Іраку, Сирії і їх поплічники у Лівані. Америка додала у свій альянс нового партнера після того, як договорилася з Саудівським урядом займатися їх послідовниками у Лівані з партією Ірану. Ось міністр закордонних справ Ірану у злощасному візиті в Ліван декілька днів назад заявив, що його політичні опоненти будуть брати участь в одному з урядів, щоб об'єднати сили у боротьбі з тероризмом. А в сучасному політичному словнику, тероризм означає Іслам і тих, хто несе його політичний проект. І у ці дні складається список терористів з ваших братів у Шамі і всіх, хто є їх прибічниками, підтримують їх і допомагають, усі вони сини цієї благородної Умми. Оскільки ці країни підлості і зарозумілості бояться — як це заявляв міністр закордонних справ Росії неодноразово — того, що революція в Шамі породить державу Халіфат.

О, мусульмани!

Вороги об'єдналися проти вас і зібрали усі свої сили; вони зібрали армії найманців з партії лицемірства і ненависті; вони використовують усі спецслужби проти вас і не гребують нічим, щоб запалити вогонь смути і ворожнечі між повстанцями; вони використовують ЗМІ, щоб ввести в оману і зіпсувати вид вашої революції. Так нехай не зіб'ють вас зі шляху підкорення Аллаху ці їх інтриги, нехай не спіткає вас відчай, навпаки, будьте впевнені в обіцянці Аллаха, адже якщо б вони не розуміли, що ваша революція наближається до перемоги, вони б не об'єдналися і не зібрали б усі свої сили проти вас.

Достатньо для вас буде добра звістка Всемогутнього Аллаха для вас, якщо ви будете щирі перед Всемогутнім Аллахом і перед Посланцем Аллаха ﷺ, адже Він сказав:

وَلَمَّا رَأَى الْمُؤْمِنُونَ الأحْزَابَ قَالُوا هَذَا مَا وَعَدَنَا اللَّهُ وَرَسُولُهُ وَصَدَقَ اللَّهُ وَرَسُولُهُ وَمَا زَادَهُمْ إِلا إِيمَانًا وَتَسْلِيمًا

«Коли віруючі побачили союзників, вони сказали: «Це те, що обіцяли нам Аллах і Його Посланець. Аллах і Його Посланець сказали правду». Це збільшило в них лиш віру і покірність» (33:22).

Він також сказав:

الَّذِينَ اسْتَجَابُوا لِلَّهِ وَالرَّسُولِ مِنْ بَعْدِ مَا أَصَابَهُمُ الْقَرْحُ لِلَّذِينَ أَحْسَنُوا مِنْهُمْ وَاتَّقَوْا أَجْرٌ عَظِيمٌ (١٧٢) الَّذِينَ قَالَ لَهُمُ النَّاسُ إِنَّ النَّاسَ قَدْ جَمَعُوا لَكُمْ فَاخْشَوْهُمْ فَزَادَهُمْ إِيمَانًا وَقَالُوا حَسْبُنَا اللَّهُ وَنِعْمَ الْوَكِيلُ (١٧٣) فَانْقَلَبُوا بِنِعْمَةٍ مِنَ اللَّهِ وَفَضْلٍ لَمْ يَمْسَسْهُمْ سُوءٌ وَاتَّبَعُوا رِضْوَانَ اللَّهِ وَاللَّهُ ذُو فَضْلٍ عَظِيمٍ (١٧٤) إِنَّمَا ذَلِكُمُ الشَّيْطَانُ يُخَوِّفُ أَوْلِيَاءَهُ فَلا تَخَافُوهُمْ وَخَافُونِ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ

«Які відповіли Аллаху і Посланцю після того, як їм нанесли поранення. Тим із них, які вершили добро і були богобоязливі, приготовано велику нагороду. Люди сказали їм: «Народ зібрався проти вас. Побійтеся ж їх». Однак це лиш збільшило їх віру і вони сказали: «Нам достатньо Аллаха, і який чудовий цей Покровитель і Хранитель!» Вони повернулися з милістю від Аллаха і щедротами. Зло не торкнулось їх, і вони послідували за вдоволенням Аллаха. Воістину, Аллах володіє великою милістю. Це всього лиш сатана лякає вас своїми помічниками. Не бійтесь їх, а бійтесь Мене, якщо ви є віруючими» (03:172-175)


Хізб ут-Тахрір Ліван    
15 Рабі аль-Авваль 1435 р.х.                    
16.01.2014р.

Головне меню