Посол американської сили в Лівані приєднав свій голос

Ліван
Друкарня

Американський посол в Лівані приєднав свій голос до голосів іранської групи і підбурює армію до вбивства і репресій проти народу Тріполі й Арсаля

Раніше ми неодноразово говорили про те, що формування спільного ірано-саудійського уряду було досягнуте під патронатом та опікою Америки і що Саудівська Аравія надала армії Лівану грант, коли Америка дала зелене світло на це, щоб прикрити цим свою задачу, тобто переслідування помічників революції в Лівані. І ось він, цей посол ворожої до Ісламу держави і його люди висловлює з межовою ясністю цю сувору реальність тим, що підбурює армію на вбивство, кажучи що «багато успіхів, котрі було досягнуто ліванською армією останнього часу у знищенні і полоненні певної кількості розшукуваних злочинців вказує – як він сказав – на те, що Ліван прямує правильним шляхом, що у ліванського командування здорова стратегія і що вони переможуть у цій війні проти тероризму». Більше того, він навіть іще більш нахабно і цинічно поводить себе, підбурюючи армію і сили безпеки до боротьби проти народу Тріполі й Арсалю, кажучи: «Ми закликаємо членів збройних сил і сил безпеки до виконання небезпечних і важких задач по всіх районах Лівану, у тому числі в Тріполі та в Арсалі».

Без сумніву, хлопчики-правителі Лівану й ті, хто позаду них з числа регіональних систем (Саудівська Аравія та Іран) закликали Америку до цієї відверто нахабної справи і вони чудово знають, що їх співучасть з Америкою у боротьбі проти щирих носіїв ісламського проекту з числа повстанців буде розкрита для усілякого, хто володіє слухом і зором й Америка не прикриє їх. Заява мстивого посла Америки, яка була узгоджена зі схожими словами Набі Беррі декілька днів назад, була для стимулювання армії проти несправедливості і проти закликів у Тріполі, а також узгоджена із заявами та гаслами Ірану в одному і тому напрямі. Вони і є представниками партії Ірану, які раніше виспівували пісню «Висікай свою допомогу в Ябруді!», тепер будуть співати «Висікай свою допомогу в Арсалі і на Півночі». Вони закликають армію до удару по Тріполі й Арсалю. Хіба розумна об’єктивна людина не розуміє після усього цього змову іранців, їх партії у Лівані і правителів арабів разом з американцями проти повстання у Шамі, його розширення в Лівані і тій надії, яку воно дає ісламській Уммі? Годі з вас брехні, о хвалений опір і хвалені захисники! Впала маска і відкрилася ваша приналежність!

Ця викривна революція скинула те, що залишилось від масок, викрила брехню шарлатанів і ненависть ненависників!


Медіа-офіс Хізб ут-Тахрір Ліван
П’ятниця, 4 Джумада ас-сані 1435 р.х.
04.04.2014
№ H.T.L. 05/35

 

Головне меню