Лагерь Айн аль-Хільве... Священна Кров! У священний місяць!

Ліван
Друкарня

О наші любі брати в Айн аль-Хільве... О молодь мусульман, старанні у своїй релігії...
Ми закликаємо вас і вашу релігію, ви переживаєте за кров мусульман пролиту в Айн аль-Хільве...
Ми закликаємо вас, щоб відкрили ваші серця, перш ніж нагострили слух…

Після вас, ми закликаємо тих, хто стріляв у вас, вбивав і тероризував у священний місяць Аллаха, Раджаб…який шанували навіть деякі араби у джахілії, тоді як же ви, адже ви мусульмани! Аль-Бухарі і Муслім передаються від абу Бікри, що Посланець Аллаха, хай благословить Аллах його і його родину під час проповіді на прощальному хаджу, сказав: «Час замкнув коло, за образом його, яким він був того дня, коли Аллах створив небеса і землю – рік це дванадцять місяців, з яких чотири – заборонені. Ми тут не для того, щоб сказати вам думку про те, що неможна битися у священні місяці, а для того, щоб нагадати вам, що у Аллаха є дні, у яких збільшуються гріхи грішника, тоді яким же буде становище вбивці і того, хто тероризує людей, дітей та інших?! А також для того, щоб нагадати вам слова Посланця Аллаха, хай благословить його і його родину Аллах, а він сказав: «Паплюження мусульманина є (прояв) нечестя, а бій з ним – (свідчення) невір’я». Так Посланець Аллаха ﷺ, назвав бій між мусульманами.

Пророк мир йому і благословення Аллаха, підкреслив заборону на залякування і терор мусульман. Він заборонив це робити будь-якими засобами. Одного разу сподвижники, хай буде вдоволений ними Аллах, були у подорожі разом із Посланцем Аллаха ﷺ і один із них заснув, а інший провів мотузкою по тілу його сплячого брата, який у результаті злякався. Тоді Пророк, хай благословить його Аллах і привітає, сказав: «не дозволяється мусульманину лякати іншого мусульманина».  Це стосується того, хто провів мотузкою по тілу його сплячого брата, а як бути з тими, хто стріляв і підривав снаряди?!

Посланець Аллаха ﷺ навіть заборонив спрямовувати зброю на мусульманина, він сказав: «хто спрямує на свого брата залізку, того янголи проклинають, навіть якщо це його брат по батьку чи по матері». Ці слова вказують на те, що неможна спрямовувати на мусульманина будь-який небезпечний предмет, спрямування якого може привести до вбивства, такі як ніж та ін., навіть якщо спрямування предмету вказує на завдання шкоди, незалежно від того - було це жартівливо чи всерйоз. Тоді яке положення того, хто спрямовує пістолета в обличчя мусульманина і більше того, навіть стріляє у мусульманина з наміром вбити його?! Приводить ан-Насаї, що Посланець Аллаха ﷺ, сказав: «Якщо мусульманин спрямував на свого брата зброю, то вони обидва на схилі Пекла, а якщо він вбив його, то вони обидва падають у вогонь». Посланець Аллаха ﷺ також наказав приймати застереження і бути обачним, щоб не наблизитися до причин, що завдають страждання мусульманину і зашкодити йому. Передають Бухарі та Муслім, передають від Абу Муси, що Посланець Аллаха, сказав: «Якщо хтось із вас піде через засідання чи ринок, і в руці у нього будуть стріли, то нехай тримає їх за наконечники! Нехай тримає їх за наконечники! Нехай тримає їх за наконечники, щоб ніхто з мусульман не постраждав від них!».

Тоді як же щодо тих, які стріляють, дозволивши для себе кров мусульманина, тероризують мусульман навіть у їх власних оселях і ходять зі своєю зброєю та снарядами на ринках мусульман, націлюючись на них?!

Замість того, щоб у цьому спливаючому місяці, повному історичних фрагментів, згадувати такі події як ісра та мірадж, виконувати сунну Посланця Аллаха ﷺ, і оживляти релігію Аллаха, замість того, щоб згадати завоювання Єрусалиму Салахуддіном, дітьми якого вони є. Замість того, щоб згадувати зруйнування Халіфату, держави мусульман і нападу на Іслам, особливо на його систему правління, що відбувалося також у цьому місяці. І тоді їх справи були б правильними, сховали б вони свою зброю від мусульман і зберегли кров мусульман, а потім спрямували б її проти того, проти кого слід спрямовувати, проти невірного західного колоніаліста… Замість усього цього, вони зустрічають один одного зброєю, щоб тероризувати мусульман, не дбаючи про пролиття крові… Як довго іще триватиме подібне?!

И продовжуємо звертатися до вас, сподіваючись на залишок релігії у ваших серцях… зупиніться, не робіть цього з собою, постаньте перед Аллахом і покайтеся, встаньте на істинний шлях, поки не стало занадто пізно, коли каяття не зарадить… коли ви зустрінетеся з Аллахом, а з вашої зброї буде крапати кров мусульман. Що ж ви тоді робитимете з вашим «ля ілляха ілля Аллах», яке ви промовляєте?! Що ж ви тоді робитимете перед Аллахом, у Якого не губиться ніщо, навіть на вагу пилинки?!

Ми кажемо нашим братам в Айн аль-Хільве: зупиніть образника, тирана і висловіть своє невдоволення у відношенні до цієї події, не погоджуйтеся з тим, щоб бути розпаленням у проекті ліванської і регіональної ворожої розбірки в Айн аль-Хільве, що нас не торкнулося попередження Посланця Аллаха ﷺ: «Коли ти побачиш, що (члени) общини моєї бояться сказали несправедливому: “Ти – несправедливий!”, то це означає, що вони позбулися (блага)!»  (Ахмад у своєму Муснаді). І ваш вихід сьогодні увечері це і є висловлення незгоди, протесту проти вбивства, оскільки ви сини - кращої умми, виведеної з людей, і це велика підтримка для щирих синів, щоб зупинити несправедливість і зробити так, щоб гнобителі та їх хазяї тисячу раз поміркували, перш ніж розпочати пригноблення і ображання людей.


Наш намір – вдоволення Аллаха, і Він Той, Хто наставляє на істинний шлях.
Вілаят Ліван
17 Раджаб 1435
16.05.2014

Головне меню