Зустріч відновлення обітниці з революцією Шаму і укладення договору про співпрацю для відновлення ісламського Халіфату

Ліван
Друкарня

З нагоди дев’яносто третьої річниці зруйнування держави Халіфат, і з нагоди третьої річниці підтримки революції Шаму з Тріполі аш-Шам  по заклику Хізб ут-Тахрір у Тріполі, вілаяті Ліван, учора відбулася «Зустріч відновлення обітниці з революцією Шаму і укладення договору про співпрацю для відновлення Ісламського Халіфату».

Зустріч відбулася учора в готелі «Quality» у Тріполі, де сотні відвідувачів, чоловіків і жінок наповнили залу, на чолі з низкою вчених і представників політичних рухів, і представників Мухаммада Каббара та Ісламського фронту порятунку.

Виступив на зустрічі голова інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір вілаяту Ліван, брат Ахмад Аль-Касас, і Союзу Ісламської Ассамблеї шейх Хасан Катірджи, а також засновник руху аль-Інказ у долині Бекаа, доктор Шейх Халід Абдуль-Фаттах, який виступив прочитав вірші, надихаючі обидва випадки. Також виступив імам мечеті Аль-Нур у районі Maнкубін, шейх Мухаммад Ібрагім, який закликав народ Тріполі продовжувати свої сміливі та героїчні.

У вступному слові доктор аль-Касас підкреслив тісний зв'язок між цими двома подіями, оскільки ворог, який зруйнував Халіфат - це той самий ворог, який бореться з революцією аш-Шаму, щоб запобігти поверненню держави Халіфат, а саме – західні колоніальні держави. Він сказав: «Сьогодні, за вибуху енергії Умми і зі зміцненням її рішучості змінити її реальність і досягти розвитку, з піднесенням цінностей проекту Халіфату у Сирії зокрема, цей ворожий табір повернувся з найбільш важкими і нелюдяними формами. Америка спадкоємець західного колоніалізму спонсорує союз меншостей на чолі з регіональним режимом, Іраном. Цей режим завжди прагнув і прагне об’єднатися у нечестивий союз з усіма ворогами, старими і новими, з усіма ворогами Ісламу і мусульман. Для кожного з них снує один ворог і це Ісламський політичний проект, Халіфат». Що стосується ситуації в Лівані, Аль-Касас сказав: «Тут, у Лівані, це вже ані для кого не таємниця, що влада у союзі з американо-іранським альянсом, яка після трьох років зла і підступів, ухилення і тероризму зміцнила свої позиції правління у значному степені. Їм вдалося домогтися цього за допомогти саудівських правителів, які прийшли до розуміння з цим альянсом у процесії демаркації правил гри, для управління конфлікту між ними».  Він додав: «ми говорили про те, що скора і вирішальна роль, встановлена ними для Лівану з моменту початку революції аш-Шаму, це бути фортом охорони альянсу меншостей, на чолі з Іраном, що є багатообіцяючим майбутнім у Сирії. Звідси і виходить їх догляд та турбота, щоб отримати сильну владу всередині…, і зовнішньо через контроль над партією Ірану в районах, що прилягають до кордонів Сирії».

У завершення він сказав: «На цій зустрічі ми для того, щоб послати ясне послання ворогам революції аш-Шам у Лівані: ніхто не зможе відлучити нас від революції нашої умми, ми не піддамося на інтриги влади правлячих меншостей, і хай жоден не бажає того, щоб ми були громадянами тих, хто бореться із нашою уммою і проливає її кров. Ліван знаходиться в аш-Шамі, а Шам це обитель Ісламу. Хай жоден не думає, що вигравши цей раунд, вони переможуть рокове протистояння з ісламською уммою. Вороги Ісламу вчинили проти себе несправедливість, оскільки вони нахабно заявили про свою ворожість до кращої умми, виведеної для людства. Держава брехні проіснує годину, але держава істини існуватиме до судного часу».


Ахмад аль-Касас
Голова Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір Ліван
01 Шабан 1435 р.х.
03.05.2014
№ H.T.L.

Головне меню