Текст звернення Хізб ут-Тахрір/Вілаят Ліван, зачитаного на мітингу з нагоди глобальної кампанії, зверненої проти жителів Шаму у Сирії, Палестині та Лівані

Ліван
Друкарня

الَّذِينَ قَالَ لَهُمُ النَّاسُ إِنَّ النَّاسَ قَدْ جَمَعُوا لَكُمْ فَاخْشَوْهُمْ فَزَادَهُمْ إِيمَانًا وَقَالُوا حَسْبُنَا اللَّهُ وَنِعْمَ الْوَكِيلُ * فَانْقَلَبُوا بِنِعْمَةٍ مِنَ اللَّهِ وَفَضْلٍ لَمْ يَمْسَسْهُمْ سُوءٌ وَاتَّبَعُوا رِضْوَانَ اللَّهِ وَاللَّهُ ذُو فَضْلٍ عَظِيمٍ * إِنَّمَا ذَلِكُمُ الشَّيْطَانُ يُخَوِّفُ أَوْلِيَاءَهُ فَلَا تَخَافُوهُمْ وَخَافُونِ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ

«Люди сказали їм: «Народ зібрався проти вас. Бійтеся ж їх». Однак це лише збільшило їх віру, і вони сказали: «Нам досить Аллаха, і як чудовий цей Піклувальник і Зберігач!». Вони повернулися з милістю від Аллаха і щедротами. Зло не торкнулося їх, і вони пішли за вдоволенням Аллаха. Воістину, Аллах має велику милість. Це всього лише диявол лякає вас своїми помічниками. Не бійтеся їх, а бійтеся Мене, якщо ви є віруючими»(3:173-175)

Ось вони - сили зла усього світу - збираються проти жителів Сирії і Палестини, а також проти благословенної революції у Сирії: Америка, Європа, Росія, Китай, сефевидський Іран зі своїми найманцями з числа арабів та неарабов і держава іудеїв. Всі наче собаки зібралися, щоб протистояти кращим людям з кращої Умми, виведеної для людства, в країні Шаму, в центрі землі Ісламу, до такої міри, що небо і море заповнилися їх кораблями та літаками!.. Але з ким вони прийшли битися? Вони прийшли битися з муджахидами, а не з державою, яка не проти літаків, яка не проти танків, не проти ракет і не проти генштабу!!!

Вбивства вирували в Сирії 5 років від рук єретиків - рабів Башара і мертвого Хафіза Асада, - хай прокляне їх Аллах і обрушить на них Свій гнів, - коли на це їм дав зелене світло весь світ на чолі з Америкою, яка закликає до демократії і прав людини.

Тиран-єретик вже готовий був упасти, коли лідер зла - Америка - закликав своїх друзів в Ірані: «Допоможіть своєму союзнику, поки не стало пізно!». Тоді нащадки Сефевідів повернулися до своєї історичної практики і обернули проти Ісламської Умми схід і захід. Іран зі своєю партією в Лівані підняли свої гасла про «опір і джихад на підтримку слабких», показавши своє справжнє мерзенне обличчя, оголивши свої ікла, готові скуштувати крові мусульман і повернути колишню «славу Персії і Сасанідів».

А потім Америка, оберігаючи Іран, стала допомагати йому бомбардуваннями проти людей, каміння і дерев найсмертоноснішими літаками і ракетами в світі. Також Америка використовувала своїх союзників з числа шанувальників урядових крісел і стільців. До неї приєдналася і Європа, намагаючись лестити Америці, взявшись пускати свої стріли проти мусульман і допомагаючи тим самим Башару.

Усі вони зазнали поразки у своїх спробах схилити жителів Шама! І тоді вони покликали позіхаючого російського ведмедя. Росія забула свій атеїзм і закликала свою церкву, яка освятила її війну проти жителів Шама, тим самим помстившись їм за те, що воїни Халіфату в минулі сторіччя били її по носі. Свою ненависть Росія об'єднала з ненавистю іудеїв і встановила разом з єретиком Башаром загальний оперативний штаб на землі Шама.

Також в цій боротьбі бере участь і Китай, який зробив свій внесок у різанину проти слабких мусульман з числа чоловіків, жінок і дітей, які кажуть: «О наш Господь! Дай нам від Себе піклувальника і дай нам від Себе помічника!».

До кампанії проти жителів Шама приєдналися також і іудеї, розпалюючи вогонь війни, нападаючи на аль-Аксу в Єрусалимі, проводячи спроби взяти її штурмом, вбиваючи в ній жінок, старих і дітей. Вони оголосили війну проти кожного, хто став обороняти аль-Аксу, оголосивши кожного з них порушником закону, навіть якщо він не тримав у руці ножа. Навіть ті, хто заявляє про «опір», стали вести себе як шарлатани, співпрацюючи разом з іудеями допомогою свого союзника - Росії.

Таку саму позицію зайняли і правителі арабів, вирощені грудним вигодовуванням протягом століть принижень і рабства перед Заходом. Вони зрадили народ Палестини і змовляються з іудеями проти них, а також проти революції Шаму, щоб задушити її, бо бояться, що вогонь цієї революції дійде і до їх поношених тронів.

Які ж ви прекрасні, о жителі Шаму! Вже п'ять років проти вас весь світ веде дику кампанію, але ви ніяк не здаєтеся! Ви показали всьому світу, що таке велич, героїзм і благородство, які цей світ вже не забуде ніколи! Так будете ви блаженні в Раю, о благородні жителі Шаму! Проти вас зібралися усі народи землі, щоб битися з вами і стримувати вашу силу! Але вони будуть вигнані геть. Саме ви викорените їх, покінчите з їх присутністю і зломите їх пихатість! Ведучи війну проти вас, вони ведуть її проти Аллаха, Посланця ﷺ і віруючих, а той, хто оголосив війну Аллаху, той, без сумніву, буде страшно принижений. Той же, хто надав допомогу Аллаху, тому Аллах надасть допомогу і зміцнить його стопи, зміцнивши його положення на землі.

О сини революції Шаму!

Те, що ці лиходії стріляють у вас з одного лука і нападають на вас з усіх боків, відбувається через те, що ви заявили з самого початку цієї революції, що «вона - для Аллаха, вона - для Аллаха!», За те , що ви стали скандувати «Наш проводир назавжди - пан Мухаммад!» ﷺ, за те, що ви не піднімали на їхню честь ні гасел, ні прапорів, а підняли гасла Ісламу, показавши свою лояльність (уаля) до Аллаха, Його Посланника ﷺ і віруючих. За це вони оголосили свою війну проти вас війною проти Аллаха. Якщо ви просите у Аллаха допомоги, то будьте з Ним щирими, звернувши до Нього свої обличчя, не беріть собі крім Нього покровителя з числа арабських і турецьких правителів, які зрадили вас. Звернете свої погляди на слова Аллаха Всевишнього:

إِنْ يَنْصُرْكُمُ اللَّهُ فَلَا غَالِبَ لَكُمْ وَإِنْ يَخْذُلْكُمْ فَمَنْ ذَا الَّذِي يَنْصُرُكُمْ مِنْ بَعْدِهِ وَعَلَى اللَّهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُؤْمِنُونَ

«Якщо Аллах надасть вам підтримку, то ніхто не здолає вас. Якщо ж Він позбавить вас підтримки, то хто ж допоможе вам замість Нього? Нехай же на Аллаха сподіваються віруючі» (3: 160).

Не забувайте слова Всемогутнього:

إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفًّا كَأَنَّهُمْ بُنْيَانٌ مَرْصُوصٌ

«Воістину, Аллах любить тих, які б’ються на його шляху рядами, неначе вони – міцна будівля» (61:4).

А також слова Аллаха:

وَأَطِيعُوا اللَّهَ وَرَسُولَهُ وَلَا تَنَازَعُوا فَتَفْشَلُوا وَتَذْهَبَ رِيحُكُمْ وَاصْبِرُوا

«Підкоряйтеся Аллаху та Його Посланцю і не сперечайтеся, а не то ви падете духом і позбавитеся сил» (8:46).

Об'єднайте свої ряди та впорядкуйте їх! Відрубайте від себе мотузки, якими вас зв'язали правителі лицемірства, які змовилися проти вас! Згадайте, що найвидатнішими вашими перемогами були саме ті, яких ви досягли, покладаючись на Аллаха й об'єднавшись.

Ну, а ви, мусульмани Лівану!

У жодному  разі не вважайте правдою національну прихильність до ліванської нації, тому що це - брехня. Вам Іслам наказує виявляти свою лояльність до Аллаха, Його Посланця ﷺ і віруючих. Ви не повинні бути учасниками змови, метою якого стоїть відділення вас від вашої Умми у Шамі і на всій землі. Вони хочуть зробити вас рабами, які підпорядковуються цій державі, які стануть союзниками меншин, бажаючих розтягнутися по всьому узбережжю Шаму. Вони хочуть вас приручити як баранів, яких ріжуть, коли ті стають жирними. Ви у жодному разі не повинні залишати без допомоги своїх братів - мешканців Сирії. Якщо ви залишите їх без допомоги, то, клянемося Аллахом, цим ви залишите без допомоги самих себе! Вони є вашої надією і вашим обіцяним майбутнім.

Ну а ви, наші сусіди-християни в Лівані і на інших землях Шама і навколо нього!..

Альянс лиходіїв прикривається вами, щоб ви стали для них дешевим паливом для ведення війни проти Умми Ісламу. У жодному разі не ставайте за їхніми підступами. Ми жили з вами сотні років, у нас була влада і сила в ці часи - і ми оберігали ваші життя, вашу честь, ваше майно і ваші церкви. Ми були кращими з тих, хто виконував свої договори. Європейські хрестоносці билися з нами сотні років, проливали нашу кров в Шамі, але ми не зганяли свою злість на вас і продовжували тримати свої договори з вами. І ваші діди продовжували тримати свої договори з нами і воювали разом з нами проти хрестоносців. Влада і твердість на землі повернуться до нас, за допомогою Аллаха Всевишнього, і після цього прийшлі лиходії залишать вас. І тому ми закликаємо вас дотримуватися тієї ж позиції, якої дотримувалися ваші діди в їх домовленості з нашими дідами. Не попадіться у пастку західного колоніалізму і регіональних расистів.

І ми, і ви - вже зовсім поруч від обіцяного часу, іншаАллах. Наближається обіцяний час повторення епохи перших поколінь мусульман затінку Праведного Халіфату за методом пророцтва і праведних халіфів. У цьому Халіфаті справедливість буде для всіх, як для мусульман, так і для немусульман, і ми, з волі Аллаха і Його милості, станемо самими милостивими переможцями і завойовниками.


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір
Вілаят Ливан
№ H.T.L. 01/37
П’ятниця, 03 Мухаррама 1437 р.х.
16.10.2015 р.

Головне меню