Вручення листа послу Пакистану в Лівані

Ліван
Друкарня

Делегація Хізб ут-Тахрір/вілаят Ліван на чолі з членом Центрального відділу зі зв'язків Саліхом Салямом і в супроводі члена цього ж відділу Біляла Зайдана вручила листа послу Пакистану з вимогою до влади Пакистану про негайне звільнення офіційного представника Хізб ут-Тахрір в Пакистані Навіда Бата, який був викрадений спецслужбами Пакистану 11 травня 2012 р.

Ми називаємо це «викраденням», оскільки Бату не було висунуто жодних звинувачень, а його затримання було здійснено бандитським способом при тому, що вищий суд Ісламабада кілька разів вимагав від спецслужб, щоб вони поінформували суд про його місцезнаходження і щоб його доля вирішувалася через суд, однак цього не відбулося і по сей день. І після чотирьох років з моменту його викрадення спецслужби Пакистану відмовляються повідомляти його місцезнаходження.

Викрадення, санкціоновані можновладцями в мусульманських країнах, які вони практикують над своїми підданими, ясно вказують на неспроможність цих урядів і на те, що вони втратили будь-яку легітимність. Подібно до цього, в Лівані так само заарештовують людей на основі «анонімних повідомлень» без рішення суду. Це ж ми бачимо в Пакистані, що так само вказує на те, що спонукальна причина і той, хто спрямовує, у цих двох держав - один.

Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Ліван
8 Раджаб 1437
15.04.2016

Головне меню