Звернення Хізб-ут-Тахрір до людей у третю річницю бійні у Пілкхані

Бангладеш
Друкарня

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

Невіруючі та многобожники імперіалісти (США, Британія та Індія) посилюють свою хватку над країною та мусульманським військом за допомогою свого агента Хасіни. Встановіть Халіфат під керівництвом Хізб-ут-Тахрір, щоб позбутися від їх контролю.

Завтра (25 лютого 2012р.) настане день третьої річниці з дня вбивства видатних офіцерів з боку Індії при співучасті Шейх Хасіни. Ганебна бійня була здійснена для того, щоб ліквідувати офіцерів, які, швидше за все, вийшли б проти присутності індійської армії многобожників та встановлення з ними зв’язків. Свого часу (лютий 2009р.) Хізб-ут-Тахрір сповістив народ про змову та змовників. Бійня у Пілкхані була першим ударом по озброєним силам країни, у якому взяла участь Хасіна, але не була останньою.  7 січня 2012р. ми, члени Хізб-ут-Тахрір у прокламації викрили триваючі підступні дії Хасіни проти військових, зокрема викрадення, арешти та звільнення щирих офіцерів, які виступають на захист Ісламу та інтересів країни. В результаті роздачі тисяч прокламацій, розклеювання постерів та зустрічей із народними масами виникла потужна суспільна думка, яка засуджувала  урядову політику із зачистки озброєних сил від видатних та щирих офіцерів.

 

Уряд був змушений скликати прес-конференцію армійського керівництва 19 січня 2012р. у спробі втримати контроль над суспільною думкою. Ця прес-конференція не була організована військовими, навпаки, Хасіна використала військових для виправдання своїх дій, тому що вона добре розуміє, що її слова не мають жодної довіри в очах людей. Ця ситуація подібна до ситуації у Пакистані, де уряд використовує деяких американських агентів в озброєних силах, щоб вони заявили про свою участь у війні Америки з Ісламом. Таким чином, після того, як Хасіна організувала хрестовий похід проти Ісламу у політиці, освіті та суспільному житті, тепер вона заявила про його розширення на озброєні сили.  Фактично цією прес-конференцією, на якій військові цієї країни із 160 мільйонним мусульманським населенням були названі «сліпими релігійними фанатиками», уряд підтвердив свою участь у постійній війні проти Ісламу з боку США, Британії та Індії.

Це було згодом підтверджено висловлюваннями генерального секретаря Ліги Авамі С’єда Ашрафа, коли він сказав, що ця зачистка буде тривалою. Крім цього, голова парламентського комітету з оборони Ідріс Алі заявив, що озброєні сили будуть під наглядом, щоб можна було виявити офіцерів-ісламістів та усунути їх. Усе це чітко вказує на урядову політику хрестового походу проти військових та Умми.

Проголошене Хасіною є фактичним планом невірних та многобожних імперіалістів у відношенні країни та її мусульманського війська. Голова цих імперіалістів Америка склала план із перешкоджання повернення ісламського Халіфату в регіоні (Пакистан, Бангладеш, Індонезія та Малазія) і стримуванню Китаю.  З цієї причини вона віддає перевагу стратегічному партнерству з Індією для збереження її сильної присутності та гегемонії у регіоні. А для цього вони потребують посилення своєї хватки над Бангладеш і його озброєними силами, що вони і виконують за допомогою Хасіни та її правлячого режиму. Отже уряд, опозиція та деякі особи із військового керівництва Бангладеш використовуються як агенти цими двома ворожими державами для вирішення своїх довгострокових задач та встановлення так званих дружніх відношень з військом Індії.  Це буде сприяти Індії в об’єднанні зусиль для виконання плану із запобігання повернення Ісламу і утримування Китаю.

Для втілення плану невірних та поліетеістичних імперіалістів у посиленні своєї хватки над Бангладеш та його мусульманською армією, Хасіна та її режим вжили чимало заходів, деякі з яких наведені нижче:

Перше: Нанесення каліцтв та жорстоке вбивство хоробрих та видатних офіцерів у Пілкхані.

Друге: Звільнення та примусова відправка на пенсію усіх офіцерів, які виразили протест проти цього вбивства на момент присутності Хасіни на заході в Шенакунджа.

Третє: Арешт, катування, звільнення та примусова відправка на пенсію багатьох високопоставлених офіцерів, включаючи бригадних генералів, лейтенант-полковників та майорів, під приводом того, що вони мали зв’язки з індійськими сепаратистами, так званими бойовиками, а також причетні до вибуху члена правлячої партії, депутата парламенту Шейха Фазаленур Тапоша та мають антиіндійські точки зору! Крім цього, з причини тенденцій, які склалися після бійні в Пілкхані як мінімум 150 офіцерів подали прохання про звільнення у страху перед шкодою, яка насувається на них.

Четверте: У липні 2011р. два лейтенант-полковника були відкликані зі своїх постів у Дакку, відірвані від своїх родин і взяті під варту на довгий строк. Це з’ясувалося пізніше дякуючи прес-релізу. У додаток до цього нещодавно було викрадено трьох офіцерів, один із яких, майор, зміг втекти і викрив плани уряду.  Внаслідок цього, сьогодні уряд люто намагається знайти та заарештувати його.

П’яте: Організація двохтижневих військових навчань з індійською армією під назвою «Сампріті-1» у період з 1-14 листопада 2010р. Це були перші спільні навчання за всю історію озброєних сил Бангладеш. Організація других двотижневих навчань «Сампріті-2» з 9 жовтня 2011р. в Сілхеті. Це були перші навчання, які проходили на землі Бангладеш. За допомогою цих навчань, Хасіна, після того, як продала себе ворогу, почала процес підкорення озброєних сил Бангладеш Індії.  Згідно з джерелами в армії, військові не запитували і не висловлювали жодного інтересу в організації цих навчань. Навпаки, вони були організовані політичним керівництвом із запиту індійського боку.

Шосте: Приниження мусульманської армії країни шляхом змушення її вітати начальника армії многобожників В.К.Сінгха, під час його п’ятиденного візиту в Бангладеш 19 червня 2011р.

Сьоме: Надання транзитного повідомлення через країну для Індії з метою забезпечення її економічних інтересів і безпеки.

Восьме: Допуск Індії до стратегічних місць під приводом розвідки місцевості для демаркації кордону.

Дев’яте: Продовження політики із встановлення повного контролю США над військом Бангладеш, яка була почата агентом США Зіауром Рахманом і з того часу продовжується змінюваними урядами. Хасіна організовувала 4 навчання для американських військових у Бангладеш, «Тигрова акула» у 2009 та 2010 роках. А також військові навчання ‘CARAT’ у 2011р.

Десяте: Підписання контрактів з американськими інтернаціональними компаніями, включаючи ConocoPhillips, для полегшення їм розграбування нафти та газу країни. Крім того, після публічних виступів проти підписання ініціативи ‘TIFA’ уряд Хасіни веде переговори із США для підписання цієї ж угоди під новою назвою “TICFA”, а це у свою чергу полегшить домінування США над торгівлею та комерцією в країні.

О, мусульмани!

Це всього лише короткий перелік злочинів, які скоїла Хасіна проти армії та країни. Вона не шкодує сил, допомагаючи імперіалістам у тому, щоб вони зміцнили свою хватку над вами та вашою армією. З іншого боку, коли приходить час рішення ваших проблем, єдиним наділом правлячого режиму є брехати вам, подібно до того, як збрехала Хасіна, коли заявила, що тепер люди можуть купити 10-12кг. рису за 100 така! Або насміхатися над вашими почуттями, подібно до того, як зробив її міністр, коли заявив, що уряд не занепокоєний катуваннями та вбивствами, здійснюваними BSF (індійська прикордонна служба – замітка перекл.)!! Або насміхатися над вашим інтелектом, подібно до того, як прокоментувала свої слова міністр внутрішніх справ Сахара Кхатун про те, що вбивці журналістської пари будуть схоплені на протязі 48 годин, заявивши, що це було тактичним ходом!!! Тим не менш, усі знають, що уряд не володіє контролем над законом і ситуацією, що склалася.

Єдиний шлях звільнити себе від контролю імперіалістів і покласти кінець неприємностям – це встановити Халіфат. Коли ви зробите це, Аллах ﷻ відкриє ворота своєї благодаті для вас. Держава Халіфат забезпечить основні потреби людей, вирішить довгострокові проблеми, з якими стикаються люди, такі як бідність та безробіття, проведе індустріалізацію країни і зробить цю країну відправною точкою для перетворення в глобальну супердержаву. Також Халіфат сформує потужну та сучасну армію та об’єднає Ісламську Умму. 

وَلَوْ أَنَّ أَهْلَ الْقُرَى آمَنُوا وَاتَّقَوْا لَفَتَحْنَا عَلَيْهِمْ بَرَكَاتٍ مِنْ السَّمَاءِ وَالأَرْضِ وَلَكِنْ كَذَّبُوا فَأَخَذْنَاهُمْ بِمَا كَانُوا يَكْسِبُونَ (الأعراف

  «Якщо б жителі поселень увірували і стали богобоязливі, Ми відчинили б перед ними благодать з неба та землі. Але вони вирішили, що це брехня, і Ми схопили їх за те, що вони придбали». (Аль-Араф, 96)

Ви повинні покласти кінець мовчанці і виступити проти Хасіни та її уряду для встановлення Халіфату під керівництвом Хізб-ут-Тахрір. Не звертайтеся до альянсу BNP. Альянс BNP є частиною цього ж демократичного режиму.  Вони будуть служити імперіалістам, так само як служить уряд Хасіни. Тому не приймайте участі у їх урочистих зборах. Ці збори є їх спробою продати себе імперіалістам, показуючи їм величезні зборища людей, які зібралися під їх гаслами. Пророк ﷺ сказав:

"لا يلدغ المؤمن من جحر واحد مرتين"

 «Віручий не буде покусаний з однієї нори двічі»

О мусульманскі офіцери!

Ви краще знаєте про істинність того, що ми говоримо. Ви також знаєте про те, що Хізб-ут-Тахрір був першою та єдиною партією, яка викрила істинну змову та змовників бійні у Пілкхані. Ви також знаєте про те, що Хізб-ут-Тахрір послідовно викривав зради Хасіни проти вас та країни. Ми виконуємо свій обов’язок і приносимо жертви на цьому шляху. І ми продовжимо робити це во ім’я Аллаха ﷻ. А коли ви виконаєте свій обов’язок: усунете Хасіну і надасте Нусрат (допомогу), таким чином, щоб ми могли встановити Халіфат? У вас достатньо причин, які спонукають та надихають вас до цього:

Почуття помсти. Завтра 25.02.2012р. коли ви будете із жалем пригадувати своїх братів, індійська BSF влаштує вечірку, на якій буде святкувати свої вбивства! Руки Хасіни занурилися у кров ваших братів, коли вона почала співпрацювати з ворогами. Цього доволі досить, щоб викликати у вас почуття помсти. Лють від приниження. Хасіна змусила вас привітати начальника армії многобожників. Цього приниження достатньо, щоб закипіла ваша кров.

Крайня необхідність захисту армійського інституту. Поза сумнівами, ви розумієте, що усунення щирих та видатних офіцерів, а також домінування Індії та США є смертельною загрозою для війська, яке ви повинні негайно ліквідувати.

Відповідальність перед людьми.  Ви -  сини цієї Умми і вона волає про звільнення від цього життя, повного страждань. Їх плач досягає ваших вух і безсумнівно породжує у вас потяг усунути правлячий режим, і не дивитися на демократичний цирк, у якому Хасіна та Кхаледа продовжують руйнувати життя людей, якщо припустити, що іще залишилося щось не зруйноване.

Передчуття повернення слави до Умми. Пророк ﷺ приніс вам добрі звістки:

((عَنْ النَّبِيِّ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ قَالَ عِصَابَتَانِ مِنْ أُمَّتِي أَحْرَزَهُمْ اللَّهُ مِنْ النَّارِ عِصَابَةٌ تَغْزُو الْهِنْدَ وَعِصَابَةٌ تَكُونُ مَعَ عِيسَى ابْنِ مَرْيَمَ عَلَيْهِ السَّلَام))

 «Дві групи із моєї Умми будуть захищені від пекельного вогню: група, яка покорить Індію та група яка буде разом з Ісою, сином Мар’ям»

Це дає вам ясне уявлення про вашу роль як мусульманської армії. Усе, чого ви потребуєте, так це головнокомандуючого Халіфа, який підготує вас до виконання цього бачення.

А також обіцянка Аллаха. Повернення Халіфату – це обіцянка Аллаха ﷻ мусульманам. І ви будете шановані так само як ансари, якщо надасте допомогу у його встановленні. Аллах ﷻ говорит: Так усуньте ж Хасіну і надайте свою допомогу (нусрат), таким чином, щоб ми могли встановити Халіфат. Аллах ﷻ говорить :

وَعَدَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَيَسْتَخْلِفَنَّهُم فِي الأَرْضِ كَمَا اسْتَخْلَفَ الَّذِينَ مِنْ قَبْلِهِمْ وَلَيُمَكِّنَنَّ لَهُمْ دِينَهُمُ الَّذِي ارْتَضَى لَهُمْ وَلَيُبَدِّلَنَّهُمْ مِنْ بَعْدِ خَوْفِهِمْ أَمْنًا يَعْبُدُونَنِي لاَ يُشْرِكُونَ بِي شَيْئًا وَمَنْ كَفَرَ بَعْدَ ذَلِكَ فَأُوْلَئِكَ هُمْ الْفَاسِقُونَ (النو)

 «Аллах обіцяв тим із вас, які увірували і чинили праведні діяння, що Він обов’язково зробить їх намісниками на землі, подібно до того, як Він зробив намісниками тих, хто був до них. Він обов’язково надасть їм можливість сповідувати їх релігію, яку Він схвалив для них, і змінить їх страх на безпеку. Вони поклоняються Мені і не приєднують до Мене співтоваришів. Ті ж, які після цього відмовляться увірувати, є нечестивцями» (Нур, 55)

Хізб ут-Тахрір Вілаят Бангладеш
 2 Рабі уль-Сані 1433 р.х.                
24 лютого 2012

 

 

Головне меню