Відновлення держави Халіфат врятує мусульман від пригноблень у цьому світі та від гніву Аллаха у Наступному житті

Бангладеш
Друкарня

Хізб ут-Тахрір влаштував громадські виступи у мечетях по усій країні після сьогоднішньої п’ятничної молитви.

Ті, хто виступали, закликали мусульман докласти усіх своїх зусиль для відновлення Халіфату, який був скасований 28 Раджаб 1432 р.х. (3 березня 1924) колоніальною Британією та її агентом Мустафою Камалем, нехай прокляне його Аллах ﷻ. Оратори також відзначили, що протягом останнього 91 року Ісламська Умма керується системами демократії та диктатури, які призвели до пригноблення Умми та її експлуатації з боку імперіалістів та їх правителів-агентів. Ці утворені людиною системи невір’я є головною причиною політичної несталості, корупції, зубожіння, безробіття, а також багатьох внутрішніх проблем, від яких сьогодні страждає Умма. Стосовно зовнішніх проблем, то, з одного боку, ці системи не змогли надати гідну відповідь на агресії, які кояться стосовно мусульман, а, з іншого боку, проводили відкриту для імперіалістів політику, яка дозволила їм увійти до наших земель, вбивати наших синів та доньок, а також експлуатувати наші багаті ресурси.

 

Ті, хто виступили з промовами, звернули увагу на реальність Бангладеш, де люди під головуванням демократичної системи стали заручниками політики Халіди та Хасіни, яка ґрунтується на викраденнях, вбивствах, страйкуваннях та зіткненнях. Життя людей – це оповідь про втрати та виснаженнях від завищених цін, відключення електроенергії та зростаючої кількості злочинів. Американці використовують цю систему для консолідації свого домінування у стратегічній галузі та галузі безпеки. У той час, як режим Мьянми та його народ вбиває мусульман, уряд відмовляється надати їм навіть притулок, кидаючи їх напризволяще у відкритому морі, і це у той час, коли надання допомоги є обов’язком для мусульман, якщо на їх братів напали. Такою є природа демократичної системи.    

لَمْ تَرَ إِلَى الَّذِينَ بَدَّلُوا نِعْمَتَ اللَّهِ كُفْرًا وَأَحَلُّوا قَوْمَهُمْ دَارَ الْبَوَارِ جَهَنَّمَ يَصْلَوْنَهَا ۖ وَبِئْسَ الْقَرَارُ

« «Хіба ти не бачив тих, хто обміняв милість Аллаха на невір’я та кинули свій народ до місця загибелі, до Пекла, у якому вони будуть горіти? Яким же поганим є це місце перебування! (14:28-29)

На завершення оратори зробили висновок, що лише Халіфат врятує мусульман від утискань та пригноблень у цьому світі. Халіфат – це єдине вірне керівництво для Умми, яке буде втілювати благословенні рішення Корану та Сунни, за допомогою чого буде забезпечена політична сталість та економічний розквіт. Халіфат зачинить двері перед носом імперіалістів та утворить сучасну армію, яка буде не лише відбивати агресію, а також понесе послання Ісламу по всьому світу через дават та джихад. Ті, хто виступив з промовами, нагадали мусульманам, що відновлення Халіфату є фардом (обов’язкове)¸ який покладений на них, і чим триваліше вони проявляють недбалість у його виконанні, тим більше гріху вони на себе покладають. Тому вони повинні квапитись у виконанні цього обов’язку з усіх сил, таким чином, щоб врятувати себе від гніву Аллаха ﷻ у Наступному житті. 

وَأَنِ احْكُم بَيْنَهُم بِمَا أَنزَلَ اللَّهُ وَلَا تَتَّبِعْ أَهْوَاءَهُمْ وَاحْذَرْهُمْ أَن يَفْتِنُوكَ عَن بَعْضِ مَا أَنزَلَ اللَّهُ إِلَيْكَ

 «Суди поміж ними згідно до того, що ниспослав Аллах, не виконуй їх забаганки та стережися їх, щоб вони не відвернули тебе від частини того, що ниспослав тобі Аллах». (5:49)

Информационный офис Хизб ут-Тахрир в  Бангладеш
№ : 1433-07/1
25 Раджаб 1433 г.х.
15-06-2012

 

Головне меню