Америка не повинна думати, що її спосіб життя, її громадяни та посольства цінніше, ніж гідність Пророка Мухаммада ﷺ

Бангладеш
Друкарня

Гідність пророка Мухаммада ﷺ важливіше всього та будь-кого у цьому світі. Америка повинна знати, що цінності, якими характеризується її образ життя, її громадяни та посольства ніщо порівняно з гідністю Мухаммада ﷺ.

Його честь у тисячі разів важливіше, ніж низький та заблукавший американський спосіб життя, її громадяни та посольства. Америка миттєво спускає з прив’язі свою пропагандистську та військову машину, варто лише зачепити її образ життя, її громадян та посольства у будь-якій точці земної кулі та у будь-який час. Вона сподівається на те, що мусульмани мовчки відреагують на огидні зневаження на адресу Мухаммада ﷺ. Цьому ніколи не бути і ісламська Умма продовжить виступати проти нападів на Пророка ﷺ.

 

Хізб ут-Тахрір категорично осуджує нападки на Пророка ﷺ, а також осуджує спробу Америки прирівняти його гідність до свого способу життя, своїх громадян та посольства. Хізб ут-Тахрір закликає мусульман продовжити протести та піти далі цих виступів і викоренити американський спосіб життя, а саме демократичну систему, а також усунути її агентів в ісламському світі, шляхом встановлення Халіфату, який захистить гідність Пророка ﷺ. Хізб ут-Тахрір закликає мусульман у Бангладеш приєднатися до своїх братів в арабських країнах у їх масових протестах проти нападок на гідність Пророка Аллаха ﷺ і висунути наступні вимоги:

1.Негайно припинити поточні військові навчання з американськими військовими у м. Савар (округ Дакка)

2.Скасувати американські морські навчання, заплановані на 17-24 вересня у Читтагонгу

3.Скасувати діалог з питань безпеки з військом США, запланований на Гаваях;

4.Припинити стратегічний діалог з США, запланований на 19-20 вересня;

5.Закрити американське посольство і назавжди розірвати дипломатичні, стратегічні та інші зв’язки, а також співпрацю в області безпеки.  
 
Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір у Бангладеш.    
Ref : 1433-10/1
27 Шавваль, 1433г. хиджры
14-09-2012

Головне меню