О люди! Зречіться Хасіни і Халеди, агентів США та Індії

Бангладеш
Друкарня

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ

О люди! Зречіться Хасіни і Халеди, агентів США та Індії, і усуньте демократичну систему, яка є фабрикою для виготовлення подібних агентів

Сьогодні план імперіалістів відносно Бангладеш став очевидним для всіх. Ми у Хізб ут-Тахрір викривали його для народу багато разів. Нижчевикладене є коротким оглядом того, що ми заявляли:

 

1. Лідер хрестоносців, Америка планує перешкодити поверненню ісламського Халіфату у цьому регіоні і бажає оточити Китай країнами, що знаходяться під сферою впливу Америки. Для досягнення цього плану Америка збільшила свою військову присутність у регіоні під різноманітними приводами, з числа яких часті військові навчання, що є наріжним каменем її політики. Ця політика відома під назвою «Азіатська точка опори». Стратегічний діалог і діалог у сфері безпеки з Бангладеш є частиною цієї політики.

2. Поряд із цим Америка прийняла політику заручення підтримкою Індії у своїй діяльності. Вона називає цю політику «стратегічним партнерством».  Америка розуміє, що для того щоб заручитися підтримкою Індії, яка традиційно була під впливом Британії, зокрема Партії Конгресу, вона повинна висунути перед нею пакет привабливих переваг.

3. Ця американська політика стратегічного партнерства і надання Індії переваг виливається у підкорення двох сусідніх з Індією держав, Пакистану і Бангладеш, для слугування потребам Індії. Наприклад, у випадку з Пакистаном поряд з іншими питаннями Америка наказала своїм агентам кинути мусульман Кашміру.

4. Результатом цієї політики було те, що Америка при згоді Британії і Індії назначила Хасіну правити Бангладеш. Американці також розпочали до надання форми правлячій політичній і військовій структурі таким чином, щоб вони слугували їх політиці. Дякуючи цьому, вона досягає своїх егоїстичних інтересів і одночасно поряд із цим надає деякі вигоди Індії, що у підсумку просуває їх стратегічне партнерство.

Колабораціонізм Хасіни з США і Індією

Аллах ﷻ говорить:

إِن يَثْقَفُوكُمْ يَكُونُوا لَكُمْ أَعْدَاءً وَيَبْسُطُوا إِلَيْكُمْ أَيْدِيَهُمْ وَأَلْسِنَتَهُم بِالسُّوءِ وَوَدُّوا لَوْ تَكْفُرُونَ

 «Якщо вони випадково зустрінуться з вами, то вони будуть вашими ворогами, будуть  шкодити вам своїми руками і язиками, і захочуть, щоб ви стали невіруючими» (60:2).

Він ﷻ каже Правду. Після приведення до влади Хасіни, вороги Ісламу і мусульман – Америка і Індія взялися до виконання свого злісного плану. Хасіна цілком брала участь у цьому, її зрада у відношенні країни не знала меж. Ми пригадали лише про малу частину, яка приведена нижче:

- Співучасть у вбивстві офіцерів армії у Пілкхані. З того часу вона виконує продиктовану США і Індією політики зачистки озброєних сил від тих офіцерів армії, які стоять на боці Ісламу, країни і національних інтересів.
 
- Перетворення Бангладеш у базу смертоносної армії США, яка проводить навчання у цій країні, коли і як забажає, немов би вона знаходиться на своїй землі. Також Хасіна проводить переговори з США для підписання угоди АCSA, що ставить метою перетворення мусульманської армії Бангладеш в один з підрозділів армії США, який буде воювати на боці Америки у її війнах, подібно до того, як мусульманська армія Пакистану воює у таких війнах проти власного народу у межах подібної угоди.
 
- Передача Індії лідерів рухів за незалежність індійського регіону Семи сестер, який складає життєво важливе значення для індійської безпеки і буцімто не являє жодної користі для Бангладеш.
 
- Надання транзиту для Індії над територією Бангладеш для вирішення своїх економічних інтересів і питань безпеки.
 
- Політика нульового опору вбивствам у прикордонних територіях і коло дамби Tipaimukh.

- Прийняття проекту із будування глибокого морського порту не через те, що він вигідний для країни, а через переваги, які він принесе імперіалістам.
 
- Підписання контрактів з американськими транснаціональними корпораціями для сприяння розграбуванню нафти та газу країни і ведення переговорів про підписання угоди "TICFA" для домінування США над торгівлею і комерцією в країні.
 
- Боротьба з Ісламом як з політичною ідеологією і закликів до Ісламського Халіфату, як політичній альтернативі, що складає головний порядок денний для Америки, Британії та Індії.
 
Зрадник Хасіна вислуговувалася перед Америкою величезну кількість разів. Однак, як було згадано на  початку, імперіалісти взялися до надання правлячим структурам такої форми, щоб вона слугувала їм без різниці у тому, хто знаходиться при владі, таким чином, що якщо обставини вимагають усунути одного правителя, його заміна повинна бути такою ж підкореною як і попередній.
 
Халіда Зія у своєму раболіпстві перед США і Індією подібна до Хасіни.
 
Ані для кого не є секретом, що Халеда Зіа була надійним агентом Америки у Бангладеш на протязі багатьох років. Немає необхідності поглиблюватися у цьому. Її вбрання анти-індійської спрямованості, одягнуте у «любов до країни», мало місце у силу того, що це відповідало американським інтересам. Останній візит Халеди до Індії проявив це, коли вона погодилася слугувати індійським інтересам для просування американського стратегічного партнерства з Індією. Халеда Зіа заявила, що вона хоче забути минуле. Яке минуле вона бажає забути, які дії поліетеістичної ворожої держави вона хоче забути? Бійню офіцерів армії? Повішене тіло молодого Фалані? Або дамбу у Фаракках?
 
Якого шляху у майбутньому вона буде дотримуватися, якщо прийде до влади?

- Вона забуде про бійню у Пілкхані і вбивці залишаться непокараними. В озброєних силах не буде офіцерів, які протистоять інтересам США та Індії і стоять на боці Ісламу і національних інтересів.
 
- Вона продовжить просувати домінування США над озброєними силами країни, як вона робила це під час свого попереднього знаходження в уряді.  

- У відношенні рухів за незалежність у регіоні Семи сестер, під час свого візиту до Делі вона висказала свою позицію, яка була аналогічною позиції Хасіни. «Я не дозволю, щоб земля Бангладеш була використана проти Індії.»
 
- У питанні надання території для транзиту Халеда також вдалася до слів Хасіни, змальовуючи міністру Індії своє відношення до цього питання. «Ми підтримуємо транзит як частину регіонального зв’язку».
 
- У питанні прикордонних вбивств і дамби Tipaimukh вона заявила про ту ж політику нульового опору, як і Хасіна, що було висловлено її радником: «Вона (Халеда Зіа) підняла ці питання перед індійським прем’єр-міністром».
 
- У питанні глибокого морського порту Халеда Зіа згодна на створення міжнародного консорціуму для його будування.
 
- У питанні підписання контрактів з американськими нафтовими і газовими компаніями і угоди TICFA її заявлена політика відповідає політиці Хасіни.
 
- І в питанні боротьби із закликом до Халіфату як до політичної альтернативи Халеда Зіа буде також йти шляхом Хасіни для задоволення своїх хазяїв.
 
Із всього цього зрозуміло, що Халеда Зіа цілком ідентична Шейх Хасіні, тобто є рабом імперіалістів. Народ цієї  країни давно визнав факт того, що Хасіна і Халеда не вирішать внутрішні проблеми країни. Однак були деякі люди, які вірили в антиіндійську риторику Халеди, вважаючи що вона відрізняється від Хасіни у цьому аспекті. Вони не змогли розпізнати, що Халеда і Хасіна є продуктами однієї демократичної системи, що породжує правителів, які стають причиною неприємностей для свого народу всередині країни і діють як агенти своїх хазяїв з іноземних столиць.
 
Демократична система – фабрика, яка породжує подібних агентів.
 
Аллах ﷻ говорить:

إِنَّ اللَّهَ يَأْمُرُكُمْ أَن تُؤَدُّوا الْأَمَانَاتِ إِلَىٰ أَهْلِهَا وَإِذَا حَكَمْتُم بَيْنَ النَّاسِ

 «Воістину, Аллах велить нам повертати ввірене на зберігання майно його володарям і судити за справедливістю, коли ви судите серед людей» (4:58).

Це те, чим Аллах ﷻ зобов’язує правителів. Але демократична система заснована на нехтуванні наказами Аллаха У ній правителі правлять людьми несправедливістю і вчиняють віроломство у відношенні свого народу. Демократична система не була знайома мусульманам до приходу колоніалізму. Після усунення Халіфату і розділення Умми невірні імперіалісти безпосередньо  правили мусульманськими країнами. Коли обставини стали вимагати їх уходу вони встановили своїх агентів над Уммою для захисту тривалого збереження своїх інтересів. У більшості країн вони встановили авторитарних правителів, подібно до королів і тиранів Близького Сходу. Після, коли люди стали вимагати змін у силу несправедливості і зрад цих агентів, західні сили прийшли з гаслами демократії у якості засобу для приведення нових агентів до влади, яких ми сьогодні спостерігаємо в арабських країнах. У деяких випадках колоніальні сили після свого уходу залишили демократію у якості системи для колонізованої країни, але з умовою гарантування того, щоб влада залишалася в руках їх агентів, як це сталося з Неру і Джинною в Індії і Пакистані відповідно. В інших випадках у силу суперництва між собою одна колоніальна сила використовувала гасла демократії для встановлення свого агента на місце попереднього. У деяких інших випадках вони розповсюджували демократію бомбардувальниками В52, як це було в Іраку та Афганістані.
 
Отже в усіх випадках впровадження демократії до мусульманських країн (і країн 3-го світу) зажди супроводжувалося і супроводжується приведенням до влади західних агентів. Цей хід являє собою найбільш оманливий метод неоколоніалізму, який змушує експлуатованих людей думати, що їх правителі обираються ними, у той час як фактично ці правителі прихильні до імперіалістів. У випадку з Бангладеш ми маємо те ж саме.  Лідери Ліги Авамі, які були агентами Британії, стали правителями після набуття незалежності. Після Зіа Ур-Рахман, агент США, а після нього Ершад, підтримуваний Англією та Індією, правили країною. Після падіння Ершада при підтримці Америки з одного боку та Британії та Індії з іншого, підтримуючих Халеду та Хасіну відповідно проводилися «демократичні вибори» і з того часу влада передавалася від однієї до іншої за підтримки великих партій.
 
О мусульмани!

Скільки разів вас було введено в оману? Чи ви забули обман Муджиба, Зіа та Ершада? Давайте ми нагадаємо вам лише про обман Хасіни та Халеди 1991, 1996, 2001 та 2008 років. 4 рази всього за 20 років! Вас обдурювали одні й ті самі особи.
 
Посланець Аллаха ﷺ сказав:

 «Віруючого не буде вкушено з однієї нори двічі».

Нехай не буде п’ятого разу. Відкиньте Хасіну та Халеду. Усуньте демократію і відновіть Халіфат. Держава Халіфат не дозволить заточити ваших матерів, сестер, дружин та дочок у закритих текстильних фабриках, щоб вони згорали заживо. Вона  не дозволить будування таких смертельних пасток як неякісні естакади. Халіфат буде піклуватися про ваші справи, правити  вами зі справедливістю і виправдає ваші надії, а також вижене США, Британію та Індію, знищивши назавжди їх домінування над суверенітетом, безпекою, ресурсами та армією вашої країни.
 
О володарі сили!

Ви поінформовані про злочини Хасіни та Халеди, адже вони кояться прямо перед вашими очами. Далі, ви також добре знаєте, що так звані демократичні вибори є лише засобом для впровадження агентів Хасіни та Халеди та їм подібних у якості правителів країни. А для щирих і свідомих політиків немає можливості прийти до влади за допомогою цієї системи. Як у мусульман, у вас не має виправдання, щоб залишатися сліпими у відношенні до цієї реальності. В силу того, що ви володієте матеріальною силою, ви зобов’язані надати Нусрат щирим і свідомим політикам для усунення цього режиму і відновлення Халіфату.
 
Хізб ут-Тахрір – це щира партія, що підкорилася наказу Аллаха ﷻ правити людьми справедливістю і виправдати їх надії. Вона має довіру і підтримку народу. Люди вірять у нашу щирість і довіряють нашим словам. І вони знають, що ми розуміємось у шляхах рішення проблем країни. Вам потрібно лише запитати у людей, у ваших родин, рідних і у всієї Умми, з якими ви взаємодієте, щоб упевнитися в тому, що ми говоримо.
Хізб ут-Тахрір це партія, що усвідомлює регіональну та світову політику, здатна подолати шлях у справі здійснення рішучих змін для досягнення балансу влади і регіоні і світі таким чином, що ісламський Халіфат досягне положення лідируючої держави, таким чином повернувши велич Уммі.
 
Хізб ут-Тахрір - це партія, що працює в усьому світі, здатна мобілізувати мусульман в усіх столицях на заході та сході у підтримку Халіфату. І ця партія встановлює контакти з військами Умми. Мусульмане выступят рядом с вами и Халифатом десятками тысяч отрядов. Тому не вагайтеся в тому, щоб стати першими, хто вийде зі своїх казарм, побоюючись ізоляції і іншої протидії. Так дайте ж відповідь, станьте першими у виконанні наказу Аллаха і надайте Нусрат Хізб ут-Тахрір.  

وَالسَّابِقُونَ السَّابِقُونَ  أُولَٰئِكَ الْمُقَرَّبُونَ  فِي جَنَّاتِ النَّعِيمِ  ثُلَّةٌ مِّنَ الْأَوَّلِينَ  وَقَلِيلٌ مِّنَ الْآخِرِينَ

 «А ті, які опередили решту у здійсненні добрих діянь, опередять решту у Раю. Вони будуть наближеними у Садах блаженства. Багато хто з них із перших поколінь, і небагато хто – з останніх». (56:10-14).


Хізб ут-Тахрір
Бангладеш
23 Мухарам 1434 р.
07.12.2012

 

Головне меню