О народ! Створіть новий політичний рух для того, щоб визволити себе від хватки деструктивної політики Awami і BNP

Бангладеш
Друкарня

 أَلَمْ تَرَ إِلَى الَّذِينَ بَدَّلُوا نِعْمَتَ اللَّهِ كُفْرًا وَأَحَلُّوا قَوْمَهُمْ دَارَ الْبَوَارِ
 «Хіба ти не бачив тих, які обміняли милість Аллаха на невір'я і увергнули свій народ в Обитель загибелі» (14:28).

Тлумачі Корану говорять, що цей аят стосується невігласних ватажків Курайша, які відкинули Посланця ﷺ і його Послання. Вчинивши таким чином, вони відмовилися від милості Аллаха ﷻ і це привело до того, що їх народ став жити у стані руїни. Саме такий стан справ ми спостерігаємо у наших землях.  Невігласні ватажки Awami і BNP відкинули правління Ісламом і перетворили Бангладеш у зруйновану країну. Насилля, хаос, страйки  державний терор що тривають, є ніщо інше як результати проваленої політики  Awami и BNP.

 Так звана демократична система вирощує подібну порочну і руйнівну політику, за якої кожний тримається сліпо за свою партію. Ми не забули, коли ми були свідками аналогічних подій у 2006р.  Ця система дозволила двом родинам підтримуваним із-за кордону і нечисленній групі їх спільників і бізнесменів, сконцентрувати у своїх руках багатства і владу. Ці дві родини правлять країною за своїм розсудом, згідно зі своїми порочними інтересами.  Вони стоять над законом і не дають звіт ані перед ким. Решта населення перебуває у них у заручниках. Народ вимушений прохати і підкупати цю нечисленну порочну групу заради втамування своїх основних потреб, отримання роботи службовця у державних установах або роботи вчителя у “найвеличнішому навчальному закладі” - Університеті Дакки, а також заради будування вкрай затребуваної у якомусь селі школи або мосту, тощо. Для підтримання цієї системи вони створили апарат з неабияк випивших головорізів, злочинців і прибічників, що вводять в оману. Цьому апарату надана свобода у створенні якомога більшого матеріального і ідейного безладу і руйнування, адже цього потребують обидві з двох родин і їх найближчі партнери для утримання влади або її досягнення по трупах чоловіків і жінок. Після цього вони прикривають цей безлад і руйнування дешевими гаслами про “дух визволення”, “патріотизму” і “порятунку нації”!

Чи є вихід?

Виходом із даного положення є відректися від Хасіни і Халеди, від Awami та BNP  і встановити нову державну систему в країні на чолі з новим керівництвом для вибудовування справ у правильному порядку. Доки це не буде зроблене, у країни не може бути іншого майбутнього окрім корупції, поганого керування, розділення і руйнування під керуванням Awami і BNP. Відмовтеся від порожнього заклику покращувати політичну культуру і діалог між двома лідерами, який тривалий час озвучують деякі псевдоінтелектуали у різноманітних передачах і газетних колонках. Ані ці лідери, ані їх майбутні послідовники не зможуть запропонувати щось хороше.

Лише Іслам пропонує цю нову систему і керівництво у вигляді держави Халіфат. Іслам прибере отруту, яка залишає у цій системі можливість концентрувати владу у руках однієї або двох родин або нечисельної еліти, щоб правити країною за допомоги своїх спільників та істеблішменту. Голова держави Халіфат (халіф) буде вільно вибиратися народом без страху, залякування і маніпуляцій. Іслам деталізував процес проведення подібних виборів таким чином, що у ньому немає місця для міжпартійних політичних конфліктів відносно справедливості виборів. Халіф править Кораном і Сунною, він не ухвалює законів за власним розсудом і не стоїть вище них. Він дає звіт перед народом ЗМІ, політичними партіями і обраними членами Народних зборів Умми (Маджліс уль-Умма), а також судом зі справ несправедливості (Махкамат уль-мазаллім).

Халіфат несе відповідальність за дбання про справи людей справедливим чином. Він визволить пригноблених жінок, а також чоловіків, які також пригноблені сьогоднішньою системою. Халіф зобов'язаний задовольняти основні потреби усіх чоловіків і жінок, такі як їжа, одяг, житло, охорона здоров'я і безпека, а також сприяти у задовольнянні другорядних потреб. Посланець Аллаха ﷺ сказав: “Імам — пастух, який відповідальний за свою паству (громадян)”. Цей текст охоплює як мусульман, так і не мусульман. Громадянство у Халіфаті не засноване на конфесійній приналежності. Ані державі, ані індивіду не дозволяється примушувати немусульман змінити свою релігію. І держава зобов'язується захищати їх кров, майно і гідність. Посланець Аллаха ﷺ сказав: “Хто вчинив шкоду зіммію, той зашкодив мені”.. З метою задовольняння потреб людей та набуття економічного розквіту Халіфат покладе кінець лютій корупції і надмірній нерівності між людьми у володінні багатств, що має місце сьогодні. Халіфат забезпечить ефективний розподіл багатства, що отримується з громадської власності на нафту, газ, вугілля та інше, які вона забере з приватних та іноземних рук, згідно з хадісом Посланця Аллаха ﷺ: “Люди компаньйони у трьох речах: вода, вогонь та пасовиська ”. Також Халіфат здійснить стрімку індустріалізацію, сконцентрувавшись на важкій промисловості. Це і є держава Халіфат. Хізб ут-Тахрір описав подробиці системи Халіфат у своїх книгах, таких як “Держапарати Халіфату” у якій описується його структура, підзвітність і процеси вибирання, а також у таких книгах як “Економічна система Ісламу” і “Фонди у держави Халіфат”. Ми також підготували проект конституції держави Халіфат.
 
О люди!

Халіфат є єдиним маяком надії для вас, які закликають про позбавлення від болю і страждань, викликаних провальною політикою Awami і BNP. Хізб ут-Тахрір під очоленням свого аміра шейха Абу ібн Халіл Абу ар-Рашта повністю оснащений баченням, політичним поглядом, зрілістю і мужністю для керування цією державною системою, яка вільна від корупції, насилля, деструктивної партійної політики і впливу імперіалістів. Лише держава Халіфат може принести єдність нашій країні і поставити її на шлях прогресу, відмінного від порочної політики  Awami и BNP, які привели нас до сьогоднішнього скрутного стану.

وَلَوْ أَنَّ أَهْلَ الْقُرَىٰ آمَنُوا وَاتَّقَوْا لَفَتَحْنَا عَلَيْهِم بَرَكَاتٍ مِّنَ السَّمَاءِ وَالْأَرْضِ وَلَٰكِن كَذَّبُوا فَأَخَذْنَاهُم بِمَا كَانُوا يَكْسِبُونَ
 «Якщо б жителі поселень увірували і стали богобоязливі, Ми розкрили б перед ними благодать з нема і землі. Але вони порахували це брехнею, і Ми схопили їх за те, що вони набували» (7:96).

Хізб ут-Тахрір закликає вас висловити протест в унісон і заявити — нехай іде геть Хасіна і Халеда, геть Awami і BNP, геть цій бридоті під назвою демократія... Ми закликаємо щирих, свідомих людей з числа улемів, вчителів, держслужбовців, політичних лідерів і впливових людей з числа народу виступити разом і сформувати “Комітети Халіфату” у своїх районах і кварталах. Мобілізуйте людей проти деструктивної політики з однією єдиною вимогою відновити Халіфат.

Ми звертаємося до звичайних людей — батьків, опікунів, торговців, політичних активістів, студентів медресе, коледжів та університетів звернутися до улемів, вчителів, лідерів і впливових у своїх середі і вимагати від них сформувати «комітети Халіфату», а також зробити заклик до Халіфату їх єдиним закликом. Особливо ми потребуємо того, щоб звернутися до улемів і ісламських груп і вимагати від них віддалитися від табору Awami и BNP і виконати свій ісламський обов'язок, адже вони є нащадками пророків (а.с.). Вони повинні закликати до Халіфату, який захистить гідність Посланця Аллаха ﷺ, який на протязі усього свого пророкування працював над встановленням, захистом і розширенням Халіфату.
 
О щирі офіцери в озброєних силах!

Сьогодні Бангладеш знаходиться у критичному стані  і, для виходу з якого ви можете зіграти центральну роль. Люди розчаровані і ситі провальною політикою Awami и BNP. Звільніть їх від страждань. Вони дуже сподіваються на ваше втручання і те, що ви покладете кінець цьому жаху. Скільки ще повинно загинути людей і яке іще руйнування повинно спіткати наші землі, перш ніж ви відповісте на заклик Аллаха ﷻ і Його Посланця ﷺ? Не будьте більше охоронцями порочного правління Awami і BNP, усуньте режим фітни і шкоди. Зробіть це не заради обновлення демократії або заради того, щоб правити самим, а для передачі державної влади щирим, свідомим політикам з Хізб ут-Тахрір. Ми встановимо Халіфат, покараємо Хасіну і її спільників у різанині Пілкхана і визволимо озброєні сили від домінування над ними США та Індії назавжди.
 
Хізб ут-Тахрір
Бангладеш
9 Джумада ас-Сані 1434 р.х.
19.04.2013

Головне меню