Будьте пильні, шановні мусульмани, перед отрутою Обами!

Індонезія
Друкарня

В інформаційному просторі кажуть, що президент Америки Барак Обама 9 листопада 2010 року має намір відвідати Індонезію, після того, як раніше заплановані два візити було скасовано.

Білий дім підтвердив цю інформацію у своїй заяві, де говорилось, що Обама відвідає Індонезію після візиту до Індії. Під час свого перебування в Індонезії він відвідає найбільшу мечеть у Південно-Східній Азії – мечеть незалежності, де виступить з промовою. Обама заявив, що Індонезія відіграє важливу роль для Америки в її стараннях отримати доступ до мусульманського світу,і що ця країна пов’язана з економікою Південно-Східної Азії, яка швидко та динамічно набирає темпів росту. Заступник радника по нацбезпеці США Бен Родес від 29.10.2010 р., у своїй заяві сказав наступне: «Існує можливість розглядання всебічного партнерства, яке ми уклали з Індонезією». У своєму виступі Обама буде казати про демократію та розвиток, про демократизацію мусульманських спільнот у всіх кутках світу, а також про плюралізм та терплячість в Індонезії.

Найбільш небезпечним моментом у візиті Обами, особливо, після заяви про всебічне партнерство  (ця угода була укладена поміж міністром закордонних справ США, Хілларі Клінтон, та міністром закордонних справ Індонезії Марті Наталегава  (Marty Natalegawa) 18.09.2010р. на території США, стала іменуватись «всебічним партнерством»  (Сomprehensive partnership)) є наступне: реалізація пунктів цієї угоди, яка охоплює усі сфери життєдіяльності суспільства; політику і сферу безпеки (12 пункт), економіку і розвиток (27 пункт), культуру, соціальну сферу, сферу освіти, технології та багато іншого (15 пункт). До реалізації даної угоди мають намір приступити після її підписання Обамою у ході свого візиту з тим, щоб зміцнити у країні американський вплив на політичному, економічному, культурному, соціальному, технологічних рівнях, у сфері безпеки, освіти і т.д.

Шановні мусульмани!

Нема ніякої різниці між Обамою та Бушем молодшим на посаді президента колоніальної держави Америки, яка колонізувала багато територій у багатьох частинах світу. Ця порочна, корумпована держава, яка розбещує країни та народи. Саме ця держава стоїть за кризами та безладами, які відбуваються у різних частинах світу, а її ворожість до Ісламу та мусульман очевидна навіть сліпому. На даний час ця держава перебуває у прямому зіткненні, війні з Ісламом та мусульманами. Відповідно, так зване всебічне партнерство, не дивлячись на яскраві терміни, які виглядають немов привабливі обгортки, у дійсності, це смертельна отрута, особливо для мусульман, з точки зору повної колонізації усіх аспектів життя їх суспільства.

Шановні мусульмани!

Ви чудово розумієте, що саме Америка стоїть за штучно створеною проблемою з тероризмом у країні. Після вибухів 11 вересня вона швидко зв’язала свої розвідницькі спецслужби з індонезійськими спецслужбами, таке поєднання містило в собі видачу американській стороні потрібних осіб, як це сталося при арешті Омара Фаріка та Ханбалі. Америка підтримує сепаратистські рухи в Папуа, щоб тримати під контролем золоті запаси, які там є, де нараховується найбільша кількість запасів золота у світі,Америка же контролює дані території  більше 50-ти років, особливо, після її відновлення в епоху нинішнього президента. Було встановлено нове військове співробітництво, а саме:почали проводитись сумісні військові вчення поміж спеціальними силами індонезійської армії та американською стороною.

Саме Америка завербувала інформаційно-аналітичні центри, впровадивши ідеї демократії, плюралізму, лібералізму. Вона створила у провідних університетах Індонезії так звані американські кутки (American Corner) і стояла за фінансуванням їх діяльності, завдяки чому розповсюджувалась ліберальна американська просвіта серед мусульманського населення країни.

В усіх напрямках проводилась подібна діяльність і це опріч концентрування особливої уваги на жінці та її віддалення від ісламських цінностей, з цією метою були створені фінансові фонди, Америка тиснула на уряд, щоб провести конференції, присвячені питанням жінки, щоб вона мала можливість вступити до уряду та парламент під приводом так званого закону пропорційного представництва на користь жінок (30%). Америка збуджувала ідею свободи жінки під все новими гаслами «статева нерівноправність» і  нові дані. Саме Америка сприяла різноманітним рухам секс-меншостей, «гомосексуалістам», вона ж сприяла організації конференції по питанням жінок, яка повинна була відбутись у м. Сурабай, але, завдяки ініціативі щирих синів цієї Умми, вони провалили цю конференцію, бо її завданням біло принизити та деградувати жінку, а не показати шлях відродження та збереження її гідності. Мало того, Америка пішла іще далі, нею було витрачено сотні мільйонів доларів, щоб впровадити своє пропагування до ЗМІ, розповсюджуючи її серед мусульман. Америка створила радіостанції, які транслюють усю цю отруту, низькі розбещені фільми, телевізійні передачі на кшталт «американського ідеалу», «голлівудські фільми», які транслюються у кожному домі країни. Під приводом захисту прав людини та релігійної спадщини, її  агенти скасували прийняття закону про боротьбу з розбещеними зображеннями та порнографією.

У сфері освіти роль Америки стала більш помітною у зміненні учбових програм, особливо, в ісламських університетах, початком чому були 70-ті роки  аж до сьогодення. Нею були впроваджені ідеї відокремлення релігії від життя, плюралізм, свободи віросповідання,міжконфесійний діалог, свобода жінки, відмова від Халіфату та шаріатського правління. Також робились спроби змінити учбові програми у приватних ісламських інститутах, особливо після того, як  була об´явлена нею так звана «війна з тероризмом».

Шановні мусульмани!

Американська отрута розповсюдилась скрізь, зокрема та, якою отруює Обама, як народ, так і країну в загалом, його візит до Індонезії шукає на меті реалізацію цих отруйних планів, щоб ослабити вас, більше того, позбутися вас, щоб ви більше не підвелися на ноги, Америка прагне контролювати та тримати вас під своїм впливом. Хіба не достатньо вам того, що вона зробила з вами у минулому, псуючи та розбещуючи вас? Робіть висновки і не наступайте на одні і ті ж самі грабі удруге. Бо Пророк Аллаха (с.а.в.)каже:

لاَ يُلْدَغُ المُؤْمِنُ مِنْ جُحْرٍ مَرَّتَيْنِ

«Віруючий не повинен бути ужаленим з однієї і тієї ж самої нори два рази поспіль», вивів ат-Табарані.

Ви повинні відкинути все те,що сприяє запровадженню американського впливу в цю мусульманську країну, ви повинні руйнувати плани колоніалістів, тим самим рятуючи свою країну та самих себе, а інакше ваше положення погіршиться і стане розбещеним через існування підступного чинника американського впливу. Будьте пильні, ми попереджаємо вас, шановні мусульмани, не піддатися цьому колонізаторському впливу або потрапити до пастки їх інтриг, тим самим зазнавши поразки.

هَٰذَا بَلَاغٌ لِّلنَّاسِ وَلِيُنذَرُوا بِهِ وَلِيَعْلَمُوا أَنَّمَا هُوَ إِلَٰهٌ وَاحِدٌ وَلِيَذَّكَّرَ أُولُو الْأَلْبَابِ
 

«Це – послання до людства. Хай їх упрошують їм, і хай вони знають, що Він – Єдиний Бог, і хай замисляться, ті хто має розум». (14:52) 


Хізб-ут-Тахрір
24 Зу Каада 1431 р.х.
Індонезія 01/11/2010 р.

Головне меню