Заява Хізб-ут-Тахрір в Індонезії у зв’язку зі звірствами режиму Бангладеш

Індонезія
Друкарня

Сьогоднішній уряд Бангладеш застосував політику жорстоких репресій по відношенню до Хізб-ут-Тахрір, починаючи з 2009 року, коли партія викрила співучасть уряду Шейх Хасіни у вбивстві офіцерів мусульманської армії Бангладеш.

Члени та активісти партії регулярно підпадають під утискання та арешти. До сьогодні сотні членів та активістів партії, включаючи офіційного представника Мухіддіна Ахмеда, кинуті до в’язниці по сфабрикованим справам. Їх не звільняють під заставу, не дивлячись на те, що на це є усі підстави. Більше того, кожний арештований член або активіст партії залишається під вартою без будь-яких підстав лише для того, щоб над ним робили тортури.

 

Під час утримання під вартою їх безжально піддають тортурам, як це мало місце раніше. Їх катували електрошоком по геніталіях, роздягали догола, затискали поміж брилами льоду протягом годин. Їм зав’язують очі, наносять багато ударів та підвішують головою донизу. Їх позбавляють сну та можливості сісти протягом ночі.

Імена жертв,що підпали під тортури:  

1.Шафаєт Уллах, 17 років

2.Асіф Рахман, 18 років

3.Съєд Абдуллах, 19 років

4.Джаміруль Рахман, 20 років

5.Саббір Ахмед, 21 рік

6.Раді Шафік, 22 роки

7.Мохаммад Файсал, 22 роки

8.Ашікур Рахман, 22 роки

9.Сідуль Іслам, 22 роки

10.Ахмєд Нізам, 23 роки

11.Шахаб Удін, 27 років

12.Шаріф Шах Мірадж, 27 років

13.Джахідуль Іслам, 29 років

14.Хабібур Рахман, 35 років

15.Джахід Удін, 42 роки

16.Монируль Ислям Пияс, 20 років

У зв’язку з цим Хізб-ут-Тахрір в Індонезії провів мітинг навпроти посольства Бангладеш з наступними вимогами до його уряду:

1.Припинити тортури над членами Хізб-ут-Тахрір, а також будь-які тортури у в’язницях. Терміново звільнити прибічників Хізбу у Бангладеш. Вони працюють на благо Умми та закликають до шляху Аллаха. Вони не злочинці. Вони не заслуговують на те, щоб з ними поводились як зі злочинцями. Пам’ятайте! Жодні жорсткі дії світського режиму не зможуть зупинити Хіхб-ут-Тахрір та його діяльність де-небудь, включаючи Бангладеш. Усі ці звірства рано чи пізно стануть причиною скинення Шейх Хасіни та її режиму.

2.Нагадуємо усім мусульманам, що їх честь, кров та  багатства не будуть захищені, окрім як під затишком Халіфату. Цей факт вказує на те, що мусульмани не будуть у безпеці під опікою світського режиму. Їх честь, кров та багатства завжди у небезпеці. Права людини та демократія є лише порожніми гаслами, які не приносять будь-якої користі мусульманам. Тому, давайте будемо квапитись приєднатися до роботи по встановленню Халіфату, бо це реальний єдиний щит для вас.

3.Ми звертаємось до Аллаха з тим, щоб Він зміцнив усіх членів Хізб-ут-Тахрір та тих, хто працює з ним для встановлення Халіфіату та надав Свою допомогу. Амінь.

Офіційний представник Хізб ут-Тахрір в Індонезії

Мухаммад Ісмаил Юсанто

Інформаційний офіс  Хизб ут-Тахрір в Індонезії

№ 210

24 шавваля 1432 г. хиджры

Головне меню