Мусульмани Індонезії підтримують мусульман Сирії у справі встановлення Халіфату

Індонезія
Друкарня

У підтримку мусульман Сирії, що працюють над встановленням Халіфату, Хізбут-Тахрір в Індонезії організував збори (Табліг Акбар) у Masjid Al Bina (Футбольний стадіон Bung Karno) у неділю 10 лютого 2013р. у Джакарті.

Рокхмат Лабіб, один із лідерів центральної виконавчої ради Хізб ут-Тахрір в Індонезії, у своїй промові вказав на те, що Халіфат виникне незабаром. «Жоден не може зупинити повернення Халіфату, адже це є обіцянкою Аллаха. Захід ніколи не зможе зупинити повернення Халіфату, навіть якщо він буде докладати усі зусилля. Ми сподіваємося, що мусульмани Сирії будуть стійкими у своїй праці над встановленням ісламського Халіфату, який об’єднає ісламські країни і визволить їх від панування імперіалізму і капіталістичної системи».

Лабіб також закликав присутніх збільшити свої зусилля зі встановлення ісламського Халіфату і просити Аллаха ﷻ зробити сирійську революцію передвісником Халіфату.
 
Тим часом Фарід Вадджи, головний редактор ресурсу Media Umat, сказав про те, що мусульмани Сирії заявили, що їх революція почалася у відповідь на заклик Аллаха.
 
«Усі мусульмани у Сирії стверджують, що їх революція вершиться для Аллаха і лише заради Аллаха». Сирія придатна для встановлення у ній Халіфату. За думкою Фаріда наявні чотири причини цьому. Перше: безпека Сирії знаходиться у руках мусульман. Друге: народ Сирії готовий виконувати шаріат і конституцію Халіфату. Третє: повсюдна громадська думка у Сирії жадає Халіфату, не дивлячись на те, що світські ЗМІ приховують це. Четверте: Сирія володіє величезним людським потенціалом. 20 мільйонне населення і рясні природні ресурси роблять Сирію придатною для встановлення Халіфату.
 
Фарід нагадав присутнім, що Халіфат зустріне атаку з боку Заходу з першого ж дня своєї появи, але чинити опір цій атаці буде легко з допомогою Аллаха, адже Захід знаходиться в кризі і проти нього вийдуть мусульмани всього світу.

 У заході взяли участь більш ніж 3000 чоловіків і жінок, які прибули з Джакарти та інших регіонів. З нагоди даного заходу були продемонстровані відеоматеріали з промовою командирів сирійською революції, а також заява офіційного представника Хізб ут-Тахрір у Сирії, який вказав на те, що підтримка Хізб ут-Тахрір у Сирії зростає день у день.

На даних зборах під назвою «Що відбувається у Сирії?» також виступили інші учасники, включаючи Тун Келану Джая (члена Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір), Фаісала Абаса (відповідального Хізб ут-Тахрір по м.Джакарта) і Абу Харітс (волонтер, що побував у Сирії).
 
Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Індонезії
№  241
01 Рабі ус-Сані 1434 р.х.
11/02/2013

Головне меню