Хізб ут-Тахрір в Індонезії: «Негайно звільніть Навід Батта»

Індонезія
Друкарня

У травні минулого року декілька представників пакистанських спецслужб викрали Навід Батта, офіційного представника Хізб ут-Тахрір у Пакистані на очах у його маленьких дітей у мить, коли вони повертались зі школи. Вони затягли Навід Батта до своєї машини, а його діти залишились безпорадними посеред дороги.

Сьогодні минуло ось вже 7 місяців з дня його викрадення спецслужбами, але варварські правителі Пакистану не представили його перед судом, більше того, не відомим залишається, навіть, його місцезнаходження. Тому Хізб ут-Тахрір виступив перед посольством Пакистану, щоб заявити про свою позицію.

1. Хізб ут-Тахрір в Індонезії засуджує арешт Навід Батта та розглядає його як  жалюгідний та незаконний вчинок. Відсутність Навід Батта призвела до того, що його жінку, дітей та родину спіткало горе. Навід Батт не є злочинцем. Він людина, яка присвятила своє життя відновленню Халіфату, системи Аллаха ﷻ  та Мухаммада ﷺ. Тому Навід Батт повинен бути негайно звільнений без будь-яких умов.

2.  Хізб ут-Тахрір в Індонезії  закликає озброєні сили Пакистану проявити свою відданість Аллаху, Його Посланцю ﷺ та мусульманам та діяти заради Ісламу та підтримати велич Ісламу та мусульман, а не невіруючих або їх агентів. Не покладайтеся на Захід, тому що він приведе вас до приниження. Настав час надати допомогу (нусрат) Хізб ут-Тахрір в установленні Халіфату, який буде втілювати шаріат, зупинить зрадників та покарає їх.
 
Згадайте слова Аллаха ﷻ:

 وَلَا تَحْسَبَنَّ اللَّـهَ غَافِلًا عَمَّا يَعْمَلُ الظَّالِمُونَ ۚ إِنَّمَا يُؤَخِّرُ‌هُمْ لِيَوْمٍ تَشْخَصُ فِيهِ الْأَبْصَارُ‌ ﴿٤٢﴾

 «Не думай, що Аллах не знає про те, що роблять беззаконники. Він лише дає їм відстрочку до того дня, коли закотяться погляди»  (14:42).

Хасбуналлахі ва німаль вакіль ва ніъмаль мавля ва німаннасір.

Офіційний  представник Хізб ут-Тахрір в Індонезії
Мухаммад Ісмаіл Юсанто. 

Головне меню