Лише Халіфат зможе помститися за честь Посланця Аллаха (с.а.в.) гідним чином!

Пакистан
Друкарня

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ

11 вересня 2012р. антиамериканські  демонстрації та протести пронеслися по усьому ісламському світу, від Марокко бо Бангладеш, від Єгипту до Іраку, щоб помститися за кривдження Посланця Аллаха (с.а.в.) в американському фільмі. Зокрема, єменські  мусульмани заявили: «Ми принесемо свої життя у жертву заради тебе, о, Посланець Аллаха».

 

Але якою у цей час була реакція правителів в ісламському світі, які керують у загальній кількості 60-ти мільйонною армією та мають у розпорядженні нескінченні багатства Умми? У метушні поміж двома вогнями – вогнем рабства перед Америкою та вогнем гніву мусульман стосовно зарозумілості та жорстокості Америки – вони як зазвичай проявили слабку та безпринципну позицію. Вони кинули мусульман як вони роблять це в усіх важливих питаннях, чи йдеться про захист їх релігії, багатства, земель чи життя.

Стосовно правителів Пакистану, то якою була їх реакція, у той час як вони керують шостою по чисельності армією у світі? Армією, яка має досвід та ядерну зброю та складається з хоробрих солдатів. 12 вересня 2012р. МЗС Пакистану видушив з себе слабкі та непереконливі слова, у той час як потрібні були рішучі дії, які зцілять серця віруючих. Було сказано: «Уряд Пакистану рішуче осуджує показ відео з наклепом у США, який паплюжить особистість вшанованого та праведного Пророка Мухаммада (с.а.в.)». А на засіданні, яке скликав Каяні, керівництва пакистанської армії (збори командирів 153-го корпусу) 13 вересня це питання навіть не було поставлено на розгляд на порядку денному!

О, мусульмани Пакистану!

Посланець Аллаха (с.а.в.), милість для світів, Пан усіх Пророків, сказав:

إِذَا لَمْ تَسْتَحْيِ فَاصْنَعْ مَا شِئْتَ

«Якщо у тебе нема сорому, то кажи, що забажаєш» (Бухарі).

Ці правителі не відчувають того, що відчуваємо ми. Вони не захищають те, що захищаємо ми, вони піклуються не про те, про що піклуємось ми. Їх серця та думки разом із нашими ворогами, і очікувати від них хоч краплю добра є самообманом. Вони приходять до дії лише заради того, щоб захистити інтереси кафірів. А коли ми починаємо вимагати свої права, їх завдання – умиротворити наш гнів, щоб ми не потурбували їх панів. Вони використовують наші ресурси проти нас вдень та вночі, вступаючи у союзи з нашими ворогами, але не поворохнуть і пальцем, щоб помститися за нашого улюбленця Мухаммада (с.а.в.). Це не вперше, коли Захід на чолі з Америкою здійснюють нападки на нашого благородного Посланця Аллаха (с.а.в.), а ці правителі-зрадники відкрито знехтували своїм обов’язком.

Це не вперше, коли вони знехтували своїм обов’язком захистити святині Ісламу, такі як недоторканість  життя мусульман. Воістину, сьогодні Америка та Захід стоять за тими, хто вбиває жінок, дітей та літніх людей у Сирії, так само як вони стоять за головорізами в Іраку та Афганістані. Ось що розуміють ці правителі-агенти під «миром» та «безпекою». Ця пролиття річок крові мусульман на благо «безпеки» для гегемонії кафірів та «мир», який несуть кафірам ці правителі, чинячи перешкоди будь-якому виклику їх гегемонії. Погані їх справи, бо Посланець Аллаха (с.а.в.) сказав:
 

وَالَّذِي نَفْسِي بِيَدِهِ لَقَتْلُ مُؤْمِنٍ أَعْظَمُ عِنْدَ اللَّهِ مِنْ زَوَالِ الدُّنْيَا

«Присягаюся Тим, у Чиї длані моя душа, вбивство одного віруючого більш велике для Аллаха, аніж руйнування усього світу» (Ан-Насаі)

Ніколи за Посланця Аллаха (с.а.в.) не помстяться гідним чином, доки не повернеться Халіфат. Згадайте, як навіть у період слабкості Халіфату в останні роки Османського Халіфату за аналогічні образи була об’явлена війна Англії та Франції, супердержавам того часу. У Європі намагались показати виставу Вольтера «Mahomet ou le fanatisme?», яка кривдила Посланця Аллаха (с.а.в.). Халіф АбдульХамід II викликав до себе посла Франції та примусив його чекати протягом кількох годин. Потім, вбравшись у доспіхи, він представ перед ним. Він витягнув меч із ножен та направив його вістря у бік посла як знак об’яви війни. І потім не сказав жодного слова, вигнав його геть. А коли пихатість проявила Англія, він звернувся до них на зрозумілій мові, пригрозивши їй війною від імені усієї Умми. У відповідь на це Англія та Франція відмовились від своїх витівок.  

Ніколи за Посланця Аллаха (с.а.в.) не помстяться гідним чином, доки ми не будемо мати правлячого Ісламом праведного Халіфату у якості головнокомандуючого озброєних сил. Лише Халіф мобілізує озброєні сили для викорінення усіх американських баз, консульств та посольств, і лише Халіф вижене геть усіх представників розвід служб, військових та дипломатів, а також зачинить наземну та повітряну тилову підтримку американських хрестоносців в Афганістані. Посланець Аллаха (с.а.в.) сказав:   

إِنَّمَا الْإِمَامُ جُنَّةٌ يُقَاتَلُ مِنْ وَرَائِهِ وَيُتَّقَى بِهِ

«Воістину, Імам – це щит, з ним б’ються та ним захищаються»

Ніколи за Посланця Аллаха (с.а.в.) не помстяться гідним чином, доки ми не встановимо Халіфат. Усі ми повинні працювати з Хізб ут-Тахрір та бути з ним у його заклику до озброєних сил скинути Каяні, Зардарі та інших зрадників у військовому та політичному керівництві та встановити замість них Халіфат!

О, офіцери в озброєних силах Пакистану!

Хіба не кипить ваша кров від того, що Каяні та інші зрадники наказують вам жертвувати своїми життями заради захисту американського хрестового походу та окупації Афганістану? У той час як вони не наказують вам помститися за Посланця Аллаха (с.а.в.)? Невже клятва, яка ви дали Аллаху ﷻ захищати нас, вашу релігію та ваші землі полягає лише у тому, щоб захищати Америку та її агентів? Знайте, що якщо б ви відповіли на наш заклик та покінчили б з пануванням Америки, встановивши Халіфат, то не було б необхідності у тому, щоб ми протестували та проводили демонстрації у відповідь на приниження величі Посланця Аллаха (с.а.в.) з боку Америки.

Знайте, що єдиною перепоною поміж Уммою та гідним ударом по зарозумілості Америки є купка зрадників у військовому та політичному керівництві. Ви здатні приборкати цих рабів Америки у раховані години та встановити Халіфат замість них, надавши Нусрат (допомогу) Хізб ут-Тахрір. Лише у такому випадку у бій вас поведе Халіф, який буде втілювати Іслам та захищати його, а також об’єднає мусульман від Сирії до Індонезії, від Ірану до Центральної Азії в одну найбагатшу на ресурси державу та піднесе Слово Аллаха.

Хізб ут-Тахрір звертається із закликом до вас заради Аллаха ﷻ та Його Посланця (с.а.в.), так чи дали ви відповідь?    

وَاتَّقُوا فِتْنَةً لَّا تُصِيبَنَّ الَّذِينَ ظَلَمُوا مِنكُمْ خَاصَّةً ۖ وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ شَدِيدُ الْعِقَابِ

«О ті, які увірували! Відповідайте Аллаху та Посланцю, коли він закликає вас до того, що дарує вам життя. Знайте, що Аллах опиняється поміж людиною та її серцем (у змозі завадити людині досягти того, що їй треба) і що ви будете зібрані до Нього».  

Хізб ут-Тахрір
Вілаят Пакистан
13 September 2012 CE
26 Shawwal 1433 AH

 

Головне меню