Поправка до анти-терористичного закону – узаконений тероризм у відношенні власного народу

Пакистан
Друкарня

Мета поправки – придушення антиамериканських настроїв та перетворення Пакистану у поліцейську державу.

Поправка до анти-терористичного закону фактично є узаконенням тероризму у відношенні народу Пакистану. Метою поправки не є забезпечення справедливості та покарання тих, хто відповідальний за вибухи, міжмазхабні вбивства, атаки на військову інфраструктуру, прикладом яких є мережа Реймонда Девіса, яка стоїть за усім цим. Усі факти, включаючи запис камер спостереження, свідчать проти цих невірних американців, які причетні до усіх цих злочинів, але, не дивлячись на це, їм надають тисячі віз, їм дозволяють знімати житло у найбільш стратегічно важливих районах Ісламабаду, Лахору, Пешевару та Кветти, і навіть коли хтось із них буває впійманий на гарячому, як, наприклад Реймонд Девіс, Каяні, Зардарі та інші американські агенти у політичному та військовому керівництві сприяють їм у втечі.

 

Тому, метою даної поправки не є притягання до відповідальності терористів, навпаки метою є оснастити Каяні та його спільників законним засобом, за допомогою якого вони зможуть слідкувати за своїми власними громадянами. Таким чином, щоб кожен, хто виступає проти американського панування у Пакистані і так званої війни з тероризмом, а також викриває зраду Каяні та його нікчемної банди, буде названий терористом, шляхом фабрикації підроблених відеоматеріалів та записів телефонних розмов.

Ця поправка – черговий доказ того, що диктатура, демократія, а також інститути та люди, породжені ними, працюють лише на те, щоб захистити американські інтереси. В епоху Мушаррафа з метою узаконення політичного та військового втручання США були видані декрети LFO та NRO. За демократичного правління теперішня поправка – законне прикриття для уряду подавляти будь-який голос, який виступає проти американського господарювання. Іронічним є те, що у мить, коли арабська весна стрясає світ так, що репресивні та тиранічні режими руйнуються, надаючи шлях для більш відкритих суспільств, Каяні та його друзі у політичному та військовому керівництві Пакистану йдуть по стопам Саддама Хусейна, Каддафі та Хосні Мубарака. Крім того, вони використовують війну з тероризмом у якості приводу для перетворення країни у поліцейську державу. До внесення цієї поправки діючий закон про тероризм, прийнятий у 1997р. , не зміг очистити Пакистан від тероризму, навпаки він лише сприяв його посиленню, тому що у країні продовжували бути присутніми американські терористи. Цей закон дасть Каяні та іншим американським агентам у політичному та військовому керівництві можливість і дали розпалювати війну Смути, а народ буде і далі гнобитися поліцією та службами безпеки.

Хізб-ут-Тахрір закликає журналістів, інтелігенцію, політиків, організації з прав людини, а також юридичну спільноту виступити проти цієї деспотичної поправки і виконати свій обов’язок, втримавши правителів від скоєння цього пригноблення.

Також Хізб ут-Тахрір закликає щирих із числа офіцерів у озброєних силах виступити та зупинити віроломство Каяні та його друзів у політичному та військовому керівництві, а також надати Нусрат (допомогу) Хізб ут-Тахрір у встановленні Халіфату, за допомогою якого Пакистан звільниться від американської гегемонії і буде покладено кінець війні Смути.


Шахзад Шайх
Заступник офіційного представника
Хізб ут-Тахрір в Пакистані
Понеділок, 8 Зулькада 1433
24 Вересня 2012

Головне меню