Виступи проти богохульства

Пакистан
Друкарня

Величезна демонстрація у Карачі проти ображання Посланця Аллаха (с.а.в.) – ляпас по обличчю тиранів Пакистану

Мусульмани м. Карачі (найбільше місто та економічне серце країни) дали ляпас по обличчю підступних правителів Пакистану за їх діяльність по придушенню демонстрацій проти ображання Посланця Аллаха (с.а.в.). Раби та захисники Америки у Пакистані Каяні, Зардарі та їх компанія раптом об’явили  п’ятницю вихідним днем з метою придушення всенаціональних виступів у відповідь на ображання Посланця Аллаха (с.а.в.). У сліпому підкоренні Обамі вони збудували укріплення  для захисту американських консульств, об’явили про блокування телефонного зв’язку, а також заборонили в’їзд та виїзд зі столиці, Ісламабаду. Вони також задіяли агентів спецслужб у великій кількості для того, щоб вони зірвали демонстрації  та надали  їм варварського вигляду. Не зважаючи на це, мусульмани м. Карачі показали реакцію, гідну тих, хто любить Посланця Аллаха (с.а.в.). За день до обложного стану, введеного правителями, вони взяли участь у величезній демонстрації , яка була влаштована Хізб ут-Тахрір у м. Карачі.

 

Вони закликали озброєні сили зачинити посольства та бази США, вигнати з країни  американський дипломатичний та військово-розвідувальний персонал. Також вони висунули вимогу негайно відновити Халіфат, який є істинним захисником Умми та її релігії.

Правителі повинні зрозуміти, що вони зайняли не той бік, не бік великої Умми, яка сьогодні пробуджується від Марокко до Центральної Азії. Умма пробуджується заради Ісламу і вона не рахує своїх мучеників та жертви, які вона приносить заради  приближення до нього по волі Аллаха. Вона вимагає повернути їй владу, її безкрайні землі, її величезні ресурси та потужну 6-мільйонну армію. Стосовно сьогоднішніх дешевих правителів, то вони лише додають до своїх злочинів нові, за які з них спитає праведний Халіф незабаром з волі Аллаха.   

يُرِيدُونَ لِيُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ

 «Вони хочуть загасити світло Аллаха своїми ротами, але Аллах збереже Своє світло, навіть якщо це ненависно невіруючим»  (61:8).

Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір у Пакистані
Вівторок, 9 Зулькада 1433
25 Вересня 2012

 

Головне меню