Новини у справі викраденого офіційного представника Хізб ут-Тахрір у Пакистані

Пакистан
Друкарня

Головорізи Каяні вимагають викуп від родини Навід Бута.

Сьогодні агенти спецслужб відправили родині Навід Бута повідомлення, у якому вимагали  гроші  у  якості викупу. Вони  зробили  спробу  утворити враження, нібито Навід був викрадений не головорізами Каяні, а якимось злочинним угрупуванням, яке спеціалізується на викраденнях. До того головорізи Каяні навіть телефонували родині Навід Бута та загрожували вбити його та позбавитися від його тіла, якщо він не відмовиться від заклику. Такою є поведінка бандитів Каяні, коли вони мають справу з віруючою людиною, яка твердо стоїть на Істині. На початку пригрозивши смертю, а згодом  вимагаючи викуп, Каяні  робить промах за промахом, найголовнішим з яких є само викрадення Навід  Бута. Цей промах  Каяні лише  притягнув увагу народу до Хізб ут-Тахрір та викрив його тиранію. Ця його помилка лише підсилює заклик до Халіфату у Пакистані, і сьогодні він сам це чудово розуміє. 

 

Хізб ут-Тахрір звертається до ЗМІ, організаціям по захисту прав людини та юристам з тим, щоб вони виступили проти  тиранії  генерала Каяні та зіграли результативну роль у звільненні Навід Бута та його родини  від утискань пригноблювачів. Хізб ут-Тахрір також попереджує генерала Каяні та його головорізів, що вони повинні відмовитися від свого подібного образу дій, бо їх доля у цьому світі не буде відрізнятися від долі такого диктатора як Каддафі. А також на них чекає суворе покарання від Аллаха у житті Наступному.

وَلَا تَحْسَبَنَّ اللَّهَ غَافِلًا عَمَّا يَعْمَلُ الظَّالِمُونَ ۚ إِنَّمَا يُؤَخِّرُهُمْ لِيَوْمٍ تَشْخَصُ فِيهِ الْأَبْصَارُ   مُهْطِعِينَ مُقْنِعِي رُءُوسِهِمْ لَا يَرْتَدُّ إِلَيْهِمْ طَرْفُهُمْ ۖ وَأَفْئِدَتُهُمْ هَوَاءٌ

 «Не думай, що Аллах не знає про те, що роблять беззаконники. Він лише надає їм відстрочку до того дня, коли закотяться взори. Вони будуть поспішати із запрокинутими головами. Взори не будуть повертатися до них, а їх серця будуть спорожнілими  (переповнені страхом та позбавлені усіх інших почуттів)».  (14:42-43)


Шахзад Шайх
Заступник офіційного представника Хізб ут-Тахрір у Пакистані
Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір / Вілаят Пакистан
Вівторок, 9 Зулькада 1433
25 Вересня 2012

Головне меню