Хізб ут-Тахрір провів загальнонаціональні демонстрації проти богохульства у відношенні Пророка ﷺ. Лише Халіфат помститься за Посланця Аллаха ﷺ належним чином

Пакистан
Друкарня

Хізб ут-Тахрір провів загальнонаціональні демонстрації з питання богохульства у відношенні Пророка Мухаммада ﷺ і ганебної позиції, зайнятої правителями мусульман. Величезна кількість людей взяла участь у цих демонстраціях.

Демонстранти тримали у руках банери та плакат із наступними написами: «О, озброєні сили Пакистану! Дайте відповідь на богохульство у відношенні Пророка ﷺ! Закрийте посольства та військові бази США», «Народ Пакистану любить Посланця Аллаха, а правителі Пакистану покривають богохульників».

 

Виступаючі звернулися до демонстрантів з думкою про те, що Захід на чолі з Америкою на протязі тривалого часу атакує Іслам, Коран та Посланця Аллаха ﷺ. І усе це через натхненність Заходу бездіяльністю правителів-агентів, впроваджених до країн мусульман. Вони наказали цим правителям, щоб ті стиснули пельку та не сміли засуджувати Америку, а навпаки, задіяли державну машину проти своїх громадян мусульман, люблячих Іслам і Пророка ﷺ, стріляючи та вбиваючи їх, щоб цим самим не дати їм дістатися до посольств США, які є прихованими осередками шпигунства. Виступаючі заявили, що ганебна та засуджувана позиція, зайнята правителями, доводить, що поза залежністю від того, хто вони – диктатори або демократи, усі вони готові підкорюватися своїм американським хазяям.

Вони також зазначили, що лише Халіф об’єднає 2 мільярди мусульман та їх 6 мільйонні війська у прихистку держави Халіфат і мобілізує їх на поле бою, щоб помститися за Посланця Аллаха ﷺ належним чином. Виступаючі нагадали присутнім хадіс Посланця Аллаха ﷺ:

«Воістину, Імам – це щит, за яким б’ються  та яким захищаються»

Отже, якщо мусульмани хочуть захистити свою релігію, свого Пророка ﷺ свою книгу Коран та свою Умму, вони повинні відмовитися від демократії та диктатури, тому що обидві ці форми правління виконують закони куфру. Мусульмани також повинні відмовитися від лідерів, які представляють демократію та диктатуру, і встановити Халіфат. Наприкінці демонстранти озвучили мирні лозунги «Дайте відповідь на наклеп, проженіть американського посла», «Кінець господарюванню Америки – Праведний Халіфат».

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у Пакистані.
Четвер, 11 Зулькада 1433
27 Вересня 2012

Головне меню