Відкритий лист правителям Ірану від Хізб-ут-Тахрір/Вілаят Пакистан

Пакистан
Друкарня

بسم الله الرحمن الرحيم

Ми надсилаємо вам цього листа, адресоване правителям Ірану через дипломатичну місію Ірану у Пакистані.

Ми засуджуємо відправку іранських солдат на підтримку тирана та американського агента Башара Асада, для використання проти мусульман Сирії. Стало зрозуміло, що війська Ірану, і зокрема Республіканська гвардія, у співучасті з бандитами із Шабіхі Башара Асада у вбивстві мусульман Сирії.  Деякі іранські офіцери були схоплені Вільною сірійською армією і була встановлена їх дійсна участь у злочинах проти мусульман Сирії.

 

Ми попереджуємо вас, що немає жодного збігу між відправкою іранських військ до Сирії та сплеском міжмазхабних нападок у Пакистані, за якими стоять найманці США у особі Реймонда Девіса. Америка хоче, щоб мусульмани направляли свою зброю один проти одного, ніж об’єдналися в одну державу. Невірні повністю відповідають тому, як про них сказав Аллах ﷻ:

لَا يَرْقُبُونَ فِي مُؤْمِنٍ إِلًّا وَلَا ذِمَّةً ۚ وَأُولَٰئِكَ هُمُ الْمُعْتَدُونَ

 «Вони не тримають у відношенні до віруючих ні родинних, ні договірних зобов’язань. Вони – злочинці!» (9:10). 

Ми питаємо з вас звіт: У чому суть війни, заради якої ви відправляєте солдат-мусульман? Адже це війна, у якій ви підтримуєте тирана Сирії, який править куфром, і чия родина стоїть на сторожі інтересів невірних на протязі чотирьох десятків років. Війна, у якій ви б’єтеся з мусульманами, які повстали проти тирана Башара, щоб почати виконання Ісламу і таким чином об’єднати усіх мусульман в одній державі проти Америки. Як ви можете погодитися з тим, що ви сприяєте Америці у її плані зі штовхання Умми у вогонь міжмазхабної війни у той момент, коли Америка втратила глузд, бачачи повернення Халіфату?

Ми були впевнені в тому, що ви підтримаєте режим Башара Асада, тому що він є таким же американським агентом як і ви. Насправді, сьогодні усі американські агенти працюють над тим, щоб Америка вхопилася за горло мусульман і встановила свою гегемонію над Ісламською Уммою, запобігши появі Ісламської держави, яка об’єднає всю Умму і остаточно викоренить домінування вашого пана, Америки.  Керівництво Ірану, ваша допомога вмираючому режиму тирана Башара лише додає черговий епізод до списку вашої зради Аллаха ﷻ, Посланця Аллаха ﷺ, імамів мусульман та мусульман взагалі, адже раніше ви зрадили їх, сприяючи Америці у вбивстві мусульман і окупації Афганістану та Іраку.

Якщо б ви вирішили стати на бік мусульман Сирії, хоча це є малоймовірним, і об’єднали б Іран та Сирію в одну ісламську державу, то це нанесло б нищівного удару по гегемонії Америки на Близькому Сході, а також Центральній та Південній Азії. Більше того, якщо мусульмани зважилися б на такий значущий крок, то це остаточно знищило б зерна міжмазхабного розбрату і відкрило б дорогу до об’єднання усіх мусульманських земель, включаючи сусідній Пакистан. Але замість того, щоб встати на шлях виконання Ісламу в Ірані, ви наполягаєте на зраді Аллаха ﷻ, Посланця Аллаха ﷺ та віруючих, займаючи позицію Америки, не дивлячись на ваші гучні слова про «великого шайтана».

إِنَّ الشَّيْطَانَ لَكُمْ عَدُوٌّ فَاتَّخِذُوهُ عَدُوًّا

 «Воістину, сатана є вашим ворогом, і ставтеся до нього як до ворога». (35:6)

І знайте, що мусульмани Ірану відчувають до вас гнів, подібно до того, який гнів відчувають їх брати у країнах Арабської весни у відношенні до своїх тиранів. Незабаром вони схоплять вас за горлянку, подібно до того, як схопили за горлянку своїх тиранів їх брати в арабському світі, і передчуваєте ви це чи ні, буде те, чому Аллах вирішив бути.

وَإِذْ قَالَتْ أُمَّةٌ مِّنْهُمْ لِمَ تَعِظُونَ قَوْمًا ۙ اللَّهُ مُهْلِكُهُمْ أَوْ مُعَذِّبُهُمْ عَذَابًا شَدِيدًا ۖ قَالُوا مَعْذِرَةً إِلَىٰ رَبِّكُمْ وَلَعَلَّهُمْ يَتَّقُونَ

 «Ось деякі з них сказали: «Навіщо вам перестерігати людей, яких Аллах знищить або піддасть тяжким мукам?» Вони сказали: «Щоб виправдатися перед нашим Господом. Можливо вони злякаються».

Хізб ут-Тахрір                                    
Вілаят Пакистан    
18 Шавваль 1433 р.
4 вересня 2012

Головне меню