Керівництво Ірану зрадило Аллаха, Його Посланця ﷺ та віруючих, відправивши допомогу вбивці Башару

Пакистан
Друкарня

Делегація Хізбу передала відкритого листа керівництву Ірану від Хізб ут-Тахрір/Вілаят Пакистан через дипломатичне представництво Ірану у м.Лахор.

Сьогодні делегація Хізб ут-Тахрір передала відкритого листа керівництву Ірану від Хізб ут-Тахрір/Вілаят Пакистан через представництво Ірану у м.Лахор. Листа було написано у знак протесту проти відправки керівництвом Ірану допомоги Башар аль-Асаду, вбивці сирійського народу та ворогу Аллаха та Його Посланця ﷺ. У листі засуджувалася допомога Ірану американському агенту Башару, у вигляді відправки іранських солдат до Сирії для війни проти сирійського народу та вбивства мусульман Сирії стражами ісламської революції пліч-о-пліч з сумнозвісними бандами «Шабіха». У листі пролунало запитання: «Як керівництво Ірану може відправляти солдатів мусульман для підтримки Башара, у той час як він та його родина на протязі десятиліть правили  законами невір’я, а мусульмани Сирії повстали проти правителя тирана, бажаючи виконання ісламської системи, у якій мусульмани будуть об’єднані в одній державі і будуть битися проти Америки. Невже керівництво Ірану не хоче кінця системи невір’я у Сирії та  встановлення ісламського Халіфату?». Крім того, у листі було зазначено, що підтримавши режим Башара, керівництво Ірану додало чергове віроломство у список зрад у відношенні Аллаха, Його Посланця ﷺ, імамів віруючих та їх послідовників, одним із яких є попередня зрада, у якій воно виступило на боці Америки, коли чинилася різанина у відношенні мусульман Іраку та Афганістану, а їх землю було окуповано військом хрестоносців.

 

У листі також було зазначено, що з волі Аллаха, Халіфат незабаром встановиться і припинить їх правління, засноване на законах невір’я, і покарає їх, так само як і решту інших віроломних правителів мусульман. Було також вказано, що гнів мусульман Ірану у відношенні до їх правління такий же великий, як гнів їх братів у арабському світі. І отже незабаром брати мусульмани Ірану схоплять їх за горлянки, подібно до того, як схопили за горлянку своїх правителів їх брати в арабському світі. На завершення, курівництву Ірану порадили анулювати своє рішення, навіть якщо шанси цього дуже малі.

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у Пакистані.
П'ятниця, 19 Зулькада 1433
5 Жовтня 2012

Головне меню