Тижневий марафон «Визволіть Навіда Батта». (з 11 по 17 травня 2013р.)

Пакистан
Друкарня

11 травня 2012р. головорізами режиму Каяні-Зардарі було викрадено Навіда Батта, офіційного представника Хізб ут-Тахрір у Пакистані. Напередодні річниці з дню цього мерзенного викрадення, Хізб ут-Тахрір/вілаят Пакистан проголошує тижневий марафон “Визвольте Навіда Батта”. З 11 по 17 травня 2013р. мусульмани стануть навідуватися до своїх рідних і знайомих, які працюють у спецслужбах Пакистану, зокрема у Військовій і Міжвідомчій розвідці (MI и ISI). Вони передадуть дане послання офіцерам і решті штату цих служб у письмовому чи усному вигляді.

«Мир вам.

11 травня 2012р. за наказом зрадників у політичному і військовому керівництві було викрадено Навіда Батта, офіційного представника Хізб ут-Тахрір у Пакистані. Хазяїн цих зрадників Америка боїться повернення Халіфату у землі мусульман, який покладе кінець американській присутності у них раз і назавжди. Тому ці зрадники додали черговий гріх до своїх попередніх гріхів, проголосивши війну прибічникам Халіфату, заслуживши гнів Аллаха ﷻ. Аллах сказав у хадісі Кудсій: “Я проголошу війну кожному, хто завдасть страждань Моєму улюбленцю (валі)” (Бухарі).

Таким чином, ця маленька шайка зрадників зайнята нацьковуванням вас на «внутрішню загрозу» американському пануванню, якою є сама Умма, спрямовувана своїми хоробрими і здібними синами. Саме тому вони наказали вам викрадати громадських осіб, таких як Навід Батт і переслідувати у військовому трибуналі офіцерів армії, подібних до бригадира Алі Хана. Вони наказали вашим організаціями виконувати брудну роботу у благо собі, наразивши цим усіх вас на покарання Аллаха ﷻ і прокляттям з боку рідних тих, кого ви переслідуєте, викрадаєте і катуєте, щоб задовольнити Америку.

Знайте, Америка боїться того, що після встановлення Халіфату, а це є лише питанням часу з волі Аллаха, ваші організації будуть приведені у відповідність з вимогами Ісламу і ви станете причиною страху для ворогів і практичним засобом для досягнення панування Ісламу. Аллах говорить:

وَلَن يَجْعَلَ اللَّهُ لِلْكَافِرِينَ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ سَبِيلًا
 «Аллах не відкриє невіруючим шляху проти віруючих» (4:141).

Хіба це не є те, що дозволить вам заслужити любов Аллаха ﷻ і Його Посланця ﷺ, а також дозволить підняти свою голову з честю і гідністю?

Вашим обов'язком у даній ситуації є взяти участь у наданні Нусрату Хізб ут-Тахрір для встановлення Халіфату. Саме цей Халіфат поставлений вам в обов’язок  з боку вашого Господа Аллаха ﷻ і чиє повернення передвіщене вашим паном Мухаммадом ﷺ:
“...Потім буде тиранія, яка триватиме з волі Аллаха. Потім Аллах побажає прибрати її і прибере. Потім прибуде Халіфат з методом пророкування” і після цього Пророк ﷺ замовкнув”

Однак, якщо любов до цього життя і страх  смерті беруть верх над вами і утримують вас від виконання цього обов'язку, то найменшим, що ви можете зробити, є визволити Навіда Батта, людини, яка через Іслам так любить смерть, як деякі люблять це коротке і швидкоплинне за своїми благами життя. І замість того, щоб шукати виправдання у випадку не визволення Навіда Батта, розміркуйте перед тим, які виправдання ви скажете на свій захист у День суду перед Аллахом, коли Навід стане свідчити проти вас.
Мир вам.
 
Хізб ут-Тахрір
Вілаят Пакистан
9 Джумада ас-Сані 1434 р.х.
21.03.2013

Головне меню