Видано промову Аміра! Озброєні сили Пакистану повинен очолювати праведний Халіф, а не шпигуни Америки

Пакистан
Друкарня

1 травня 2013р. Хізб ут-Тахрір вілаят Пакистану розпочав загальнонаціональну роздачу тексту звернення (переклад на мову урду) Аміра Хізб ут-Тахрір, видатного державного діяча, юриста, шейха Ата ібн Халіл абу Ар-Рашта, до чистого та благого народу Пакистану. Цього ж дня народ Пакистану наразився на масову інформаційну хвилю повідомлень про останні розпотякування ключового американського агента у Пакистані, генерала Каяні, на підтримку американського панування.

Хізб ут-Тахрір питає, хто більше заслуговує на те, щоб керувати озброєними силами Пакистану: Каяні або шейх Ата?

З одного боку, генерал Каяні настирливо називав американський хрестовий похід для встановлення постійної присутності під видом обмеженого виводу військ, на підступах до єдиної  ядерної  мусульманської держави, «війною Пакистану». З іншого боку, шейх Ата сказав про нього наступне: «Стосовно Каяні та його шайки, то вони по шкоді, злу, репресіям та порочності, яку наносять, перевершили , навіть, Зардарі. Роль Каяні у здачі країни Америці найбільша, тому що йому належить «заслуга» у тому, що американські  безпілотники  нещадно бомбардують мусульман, наносячи шкоди. Аналогічна  його роль у переміщенні основного фронту з кордону невірних індусів у Зону племен, Белуджістан та проти афганського опору. Також він причетний до багатьох інших принижень та ганебних дій, так само як і до організації  викрадень хлопців із Хізб ут-Тахрір, їх тортурам, а це адже викликає велику відразу в Аллаха ﷻ та його рабів. Каяні причетний до забезпечення Америки та її союзників в Афганістані військовою логістикою, медичним обслуговуванням, продовольством та водою. У цій ролі він перевершив решту інших зрадників. Варто також згадати його роль у змові з американськими шпигунами для здійснення вибухів у Карачі та решті інших регіонів країни. Його роль є найвагомішою, бо він має достатню військову силу, щоб покласти край усім цим трагедіям та бідуванням. Якщо б це його бентежило, він поклав би край усім цим вибухам та атакам беспілотників. Але він забув про свою релігію та клятву, яку він давав, коли був закликаний до армії. Він забув про свій обов’язок захищати країну від будь-якої агресії та не передавати її агентам Америки».

Чи повинні наші озброєні сили бездіяти перед лицем зрадництва  Каяні? Або ж вони повинні негайно мобілізуватися для надання Нусрату Хізб ут-Тахрір, таким чином, щоб його Амір став Аміром мусульман, за допомогою якого мусульмани б’ються та за допомогою якого захищаються?    

З одного боку, генерал Каяні закликає озброєні сили підтримати його у марному оживленні демократії, яка була описана як «американська коняка у Пакистані» послом Америки в Ісламабаді. З іншого боку, шейх Ата говорить:

«Звертаючись до членів Центральної виборчої комісії, ми говоримо: Ви є мусульманами, і тому розумієте, що право приймати  закони  належить одному лише Аллаху. Так як ви можете проводити вибори, результатом яких стане парламент, який буде приймати закони замість Аллаха ﷻ? Як ви можете проводити вибори, щоб хтось міг наказувати та забороняти замість Аллаха ﷻ? Як ви можете проводити вибори, знаючи, що у Зардарі, Каяні, їх когорти та оточення у руках находяться поводирі, якими вони керують із-за лаштунків. Як ви можете організовувати вибори парламенту, який видає закони, скеровані на прислуговування військовому та політичному керівництву, а, отож, на прислуговування інтересам Америки, які є вищим пріоритетом даного керівництва?»  

Далі вшанований шейх Ата продовжує:

«О, члени виборчої комісії. Проведення виборів, по результатам яких буде скликано парламент, що буде видавати та приймати закони замість Аллаха ﷻ, які не були ниспослані Ним ﷻ, не є потребою часу. Потребою часу є встановлення Халіфату, який стану правити Шаріатом, і нічим більше. Для Пакистану потребою є становлення ядром держави Халіфат або ж однією з його частин. Пакистан повинен підсилитися за допомогою релігії, таким чином, щоб армія та її ядерна зброя могли стати силою істини та справедливості. Ця потреба також підтверджується необхідністю звільнення Кашміра, бо ця земля є ісламською землею, окупованою многобожниками, а також необхідністю повторного приєднання Східного Пакистану – «Бангладеш», не тільки через море, але і через сушу. Стосовно армій Пакистану та Афганістану, то вони замість того, щоб боротися з мусульманами, повинні об’єднати свою зброю проти Америки та її союзників, що примусить їх відмовитись від свого зла та руйнівних планів. Таким чином, згідно з обіцянкою Аллаха ﷻ та благої звістки від Посланця Аллаха ﷺ, Пакистан повинен стати ядром Халіфату або однією із його частин, який осяє світ прямим шляхом Халіфату, за допомогою якого земля розкриє свої багатства, небеса пошлють свою благодать, а Аллах ﷻ вилікує серця віруючих людей…».    

Аудіо файл звернення аміра в оригіналі на арабській мові, мові Ісламу, людей Раю та офіційній мові майбутнього Халіфату, а також текст звернення на арабській, урду і англійській мовах доступні за наступним посиланням: http://pk.tl/1byO

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у вілаяті Пакистан.
Неділя, 9 Раджаб 1434
19 травня 2013

Головне меню