Хізб ут-Тахрір Пакистан випустив брошуру про обов’язковість встановлення Халіфату, написану Навідом Батом до його викрадення

Пакистан
Друкарня

Визволіть Навіда Бата!

Навід Бат, офіційний представник Хізб ут-Тахрір/Пакистан, був викрадений два з половиною роки тому головорізами з урядових органів. Його єдиний злочин складався у тому, що він повністю присвятив своє життя Ісламу, а також тому, щоб Умма усвідомила ісламську ідеологію та приєдналася до боротьби Хізб ут-Тахрір за повне її виконання за допомогою встановлення Халіфату.

З часів зруйнування Халіфату у 1924р. в Уммі запанував занепад, тому мусульмани стали шукати шляхи істинного визволення. Мусульмани Пакистану усвідомлюють, що їх минуле було величним саме дякуючи державі Халіфат, але вони повинні пам’ятати, що встановлення Халіфату є ісламським обов’язком (фардом), а усвідомлення цього обов’язку спонукало усі попередні покоління мусульман жертвувати усім заради виконання даного фарду. Саме це підштовхнуло Навіда Бата, офіційного представника Хізб ут-Тахрір/Пакистан, написати брошуру під назвою «Встановлення Халіфату є основою усіх обов’язків», присвячену даній тематиці. Вона була написана до його викрадення 11 травня 2012, щоб відродити у свідомості Умми розуміння відносно обов’язку встановлення Халіфату, яким вона нехтує. Автор ясно і докладно роз’яснює дане зобов’язання і приводить докладні докази з Корану, Сунни та Іджми сахабів, щоб у мусульман не залишилося й тіні сумнівів з цього приводу.

По спливанню двох з половиною років з моменту викрадення Навіда, Хізб ут-Тахрір/Пакистан випустив його брошуру у двох варіантах: в оригіналі на мові урду, і у перекладі на англійську мову. Книгу видано для того, щоб принести користь Ісламській Умми, і є нагадуванням від її благородного сина – Навіда Бата, який усе іще знаходиться у катівнях тиранів.
 

Брошуру «Встановлення Халіфату є основою усіх обов’язків» можна завантажити, перейдучи за наступним посиланням.

Щоб досягти успіху у цьому житті і житті наступному, мусульмани повинні приєднатися до боротьби Хізб ут-Тахрір для встановлення Халіфату за методом Пророка ﷺ,  оскільки це є основою усіх зобов’язань.

وَمَا عَلَيْنَا إِلاَّ الْبَلاَغُ الْمُبِينُ

«На нас покладено тільки ясну передачу одкровення» (36:17).


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Пакистан
18 Мухаррам 1436 г.х.
11/11/2014
N0: PR14068

 

Головне меню