Військове сприяння Афганістанові забезпечить здійснення американських цілей

Пакистан
Друкарня

6 листопада 2014 року, генерал Рахіль Шаріф прибув із візитом до Афганістану, щоб запропонувати цій країні військову підтримку з боку режиму Рахіля-Наваза з метою зміцнення своїх сил.

Візит відбувся у той час, коли Америка намагається забезпечити свою присутність і присутність Індії в Афганістані під приводом виводу обмеженого контингенту військ НАТО до кінця 2014 року. Американському урядові добре відомо, що якщо це станеться, тисячам американських військовослужбовців при зіткненнях з хоробрими мусульманськими бійцями Афганістану із Зони Племен не вдасться гарантувати безпеку ані для самих себе, ані для Індії.

Америка діє у двох напрямках, щоб ліквідувати свою слабкість. З одного боку, щоб послабити опір у Афганістані, вона почала військові операції у Північному Вазиристані за підтримки режиму Рахіля-Наваза. А з іншого – вона прагне посилити Афганську національну армію за допомогою Пакистану. Командувач американськими збройними силами і силами НАТО в Афганістані, генерал-лейтенант Джозеф Андерсон описав «успішні» результати військових операцій у Північному Вазиристані наступними словами, які заслуговують на осуд: «Операція «Зарб-е-Азб» допомогла запобігти нападові загонів Хаккані на афганську територію». І це далеко не все. Режим Рахіля-Наваза запропонував зброю новому «американському» маріонетковому урядові Афганістану, а також запропонував спеціалістів для навчання афганської армії. Америка вкрай потребує захисників, які здатні гарантувати безпеку її боягузливим військовослужбовцям. Більше того, захист необхідний як для американських військових, так і для індійської армії.

Пакистан вже зіштовхувався з підступною індійською армією на своїх східних кордонах, де вона на протязі останніх кількох місяців обстрілює та вбиває громадське населення, знищуючи одночасно їх майно. Тепер же режим Рахіля-Наваза активно сприяє своїм ворогам, Америці та Індії, для зміцнення їх позицій на західному кордоні Пакистану. Дана допомога у зміцненні ворожих позицій на східному та західному кордонах є відкритою зрадою з боку режиму. Зміцнілі супротивники стиснули Пакистан з обох боків. Щирі офіцери збройних сил повинні викоренити даний режим і встановити Халіфат. Лише Халіфат покладе кінець військовим операціям, які спрямовані проти мусульман, що б’ються з американською армією в Афганістані, а також забезпечить їх зброєю та навчить солдат необхідним навичкам для боротьби з Америкою. Халіфат зітре «Лінію Дюрана», яка розділяє Пакистан і Афганістан, а також об’єднає мусульман даного регіону, спрямує їх та використає їх спільні сили, щоб вигнати хрестоносців з їх території і покладе кінець індійському впливу в Афганістані.

وَلاَ تَهِنُوا وَلاَ تَحْزَنُوا وَأَنْتُمُ الأَعْلَوْنَ إِنْ كُنْتُمْ مُّؤْمِنِينَ

«Не слабшайте і не сумуйте, у той час як ви будете на висоті, якщо ви дійсно є віруючими» (3:139).


Шахзад Шейх
Помічник офіційного представника Хізб ут-Тахрір Пакистан
17 Мухаррам 1436 р.х.
10/11/2014
N0: PR14067

Головне меню