Започаткування військових трибуналів тільки продовжує існування американського панування у регіоні

Пакистан
Друкарня

У ніч із середи на четвер прем’єр-міністр Наваз Шаріф підготував звернення до народу Пакистану.

У ньому він надав план, складений у ході спільних переговорів з парламентськими політичними партіями, і запевнив, що даний план покладе кінець тероризму в країні. Найбільш вагомим із запропонованого прем’єр-міністром було створення спеціальних судів, які будуть очолюватися військовими офіцерами. Фактично, ці суди є військовими трибуналами, однак режим Рахіля-Наваза вирішив ввести народ в оману, назвавши їх «спеціальними судами».

Приводом для створення військових трибуналів послугував напад на школу у Пешаварі, однак метою їх започаткування не є припинення тероризму. Навпаки, вони призначені для застосування покарань у відношенні тих, хто веде джихад проти окупаційних сил Америки в Афганістані, а також для залякування Умми і щирих офіцерів збройних сил, які хочуть вивести Пакистан з-під американського впливу і прагнуть до виконання Ісламу за допомогою встановлення Халіфату. Америка здійснює тиск на Пакистан для того, щоб ініціювати операції у Північному Вазиристані, зокрема – у відношенні мережі Хаккані й угрупування Хафіза Гуль Бахадура. Очевидний зв'язок між виділенням американської щорічної «допомоги» у розмірі одного мільярду доларів і заявами держсекретаря США у конгресі відносно того, що Пакистан успішно проводить операцію у Північному Вазиристані, а також між підтвердженням з боку Америки того, що у результаті проведення даних операцій мережа Хаккані зазнала істотних втрат. Усі ці дії у черговий раз доводять, що військові операції проводяться не для того, щоб зупинити беззаконня і виправити ситуацію, яка склалася, а скоріше для того, щоб зробити мішенню цих операцій щирих муджахідів під приводом боротьби з тероризмом.

Абсурдним є твердження, що створення військових трибуналів необхідне через неспроможність звичайної судової системи функціонувати в умовах війни. Судова система, яка дісталася нам від британців, не здатна гарантувати справедливість навіть у звичайних ситуаціях, не кажучи вже про військовий час. Більше того, Посланець Аллаха ﷺ здійснював своє правління на протязі десяти років, і більшу частину цього часу Ісламська держава провела у стані війни, одночасно відчуваючи зраду з боку лицемірів та євреїв, однак вона ніколи не нехтувала правами звичайних громадян. І при цьому Ісламська держава не ставала поліцейською державою. Навпаки, халіф закликав народ до звіту правителів навіть у ті важкі часи.

Останні десять років по всій країні проводилися військові операції. Правителі стверджують, що за цей час було вбито тисячі терористів. Однак, не дивлячись на їх голосні заяви, ми стали свідками нападів на військові і громадські об’єкти, а також стали свідками вбивств невинних людей. Причиною цієї невпинної агресії є американська присутність у Пакистані й Афганістані. Америка прагне до того, щоб Пакистан постійно палав у вогні фітни, саме тому зрадники у військовому та політичному керівництві країни використовують дану ситуацію, вбиваючи мусульман із зони Племен, а також вбиваючи тих, хто веде джихад проти Америки у межах усієї країни.

Зрадники у політичному та військовому керівництві не хочуть виводити країну з американської війни в Афганістані. На сьогодні, під приводом так званої «війни з терором», вони прагнуть знищити основне поняття про джихад, заволодіти основними правами людей, а також переступити головні закони справедливості. Кожного разу, коли у Пакистані затримують на гарячому організаторів дестабілізації в країні, як це мало місце у відношенні американських агентів Реймонда Девіса та Джона Кокса, деякі зрадники у політичному та військовому керівництві сприяють їх визволенню з-під варти і безпечному виїзду з країни. Ці криваві події у Пакистані не припиняться, допоки Америка – джерело даної дестабілізації – не буде вигнана з регіону. Таким чином, припинення американської присутності в країні є обов’язковим, і це можливо лише шляхом встановлення Халіфату за методом пророкування.
     

Шахзад Шейх
Помічник офіційного представника Хізб ут-Тахрір Пакистан
03 Рабі уль-авваль 1436 р.х.
25/12/2014
N0: PR14079

Головне меню