Захистіть Посланця Аллаха ﷺ, мобілізуйте війська для Джихаду!

Пакистан
Друкарня

Пакистанська армія повинна помститися за Посланця Аллаха ﷺ за допомогою закриття французького посольства та вислання з країни посла Франції

Мусульмани Пакистану розгнівані через те, що ненависні західні хрестоносці використали напад на редакцію журналу «Charlie Hebdo» і у черговий раз оприлюднили карикатури, у яких висміюється благородний Посланець Аллаха ﷺ. Але наші правителі знову знехтували своїм обов’язком – не дивлячись на те, що вони володіють потужною ісламською армією, вони зайняті зміною почесного караулу та отриманням медалей від рук тих самих західних хрестоносців, які відкрито підтримують видавців карикатур, стверджуючи, що це є свободою самовиразу, а саме – основою західної цивілізації.

Для того, щоб заспокоїти обурення Умми, правителі використовують нікчемні аргументи, у той час коли необхідно виказати твердість та вжити рішучі дії. Дане положення болюче нагадує нам про відсутність Халіфату, який є щитом та захисником мусульман. Навіть у найважчий період, у переддень Першої світової війни, коли дві наддержави, Франція та Великобританія, мали намір образити честь Посланця Аллаха ﷺ, Халіфат змусив ці країни відмовитися від того, що вони хотіли зробити, пригрозивши мобілізацією мусульман для Джихаду.

О офіцери збройних сил Пакистану! Якщо ви не будете діяти в ім’я любові до Аллаха ﷻ і Його Посланця ﷺ, тоді заради чого варто діяти?! Адже це – у ваших силах. Аллах ﷻ облагодіяв вас силою, за яку вас буде запитано. Саме тому ви повинні негайно діяти, щоб сприяти зачиненню французького посольства та висланню їх посла з країни. Однак ваші обов’язки не завершуються на цьому, а скоріше, вони тільки починаються, оскільки налякати «шайтанів», які сидять у кяфірах, здатний тільки Халіфат, за допомогою встановлення якого буде піднятий прапор із написом «Ля ілляха ілляллах Мухаммад Расулюллах». У зв’язку з цим Хізб ут-Тахрір вимагає від вас надати Нусрат для встановлення Халіфату, щоб повернути хід подій у благо розквіту Релігії Істини та її Умми.

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اسْتَجِيبُواْ لِلّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُم لِمَا يُحْيِيكُمْ وَاعْلَمُواْ أَنَّ اللّهَ يَحُولُ بَيْنَ الْمَرْءِ وَقَلْبِهِ وَأَنَّهُ إِلَيْهِ تُحْشَرُونَ

«О ті, які увірували! Відповідайте Аллаху та Посланцю, коли він закликає вас до того, що дарує вам життя. Знайте, що Аллах опиняється між людиною та її серцем (може завадити людині добитися того, що вона бажає) і що ви будете зібрані до Нього» (8:24).
 

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Пакистан
25 Рабі уль-авваль 1436 р.х.
16/01/2015
N0: PR15006

Головне меню