Демонстрація Хізбут-Тахрір у Пакистані проти візиту Джеймса Меттіса

Пакистан
Друкарня

О правителі Пакистану! Припиніть використовувати наші ресурси та озброєні сили в інтересах Америки!

Хізб ут-Тахрір у Пакистані організував демонстрації по усій країні проти візиту міністра оборони США Джеймса Меттіса. Протестуючі підняли плакат з написами: «Візит міністра оборони США — для порятунку хрестового походу на Афганістан» та «Привітання американського м’ясника — зрадництво крові мусульман».

Після шістнадцятирічної війни в Афганістані , у ході якої Америка витратила мільярди доларів та випробувала усі види озброєнь , вона ,як і колись. не здатна забезпечити перемогу своєму хрестовому походу. Ця обставина перетворила її на скажену собаку не лише для інших, але й для самої себе. Єдиний спосіб позбавлення від цієї скаженої собаки — пристрелити її, щоб усі відпочили від її шкоди. Тому озброєні сили Пакистану та його розвідувальний апарат повинні підтримати афганських муджахідів,щоб очистити регіон від скверни присутності США, відновивши безпеку та благополуччя.

Замість цього у політичному та військовому керівництві Пакистану працюють над тим, щоб використати озброєні сили Пакистану для порятунку Америки, гарантуючи їй постійну присутність в Афганістані. І метою даного візиту міністра оборони США Джеймса Меттіса слугує ревізія роботи американських агентів та передача подальших наказів для їх виконання. Саме тому до свого прибуття у Пакистан, 2 грудня 2017 року, Джеймс Меттіс, перебуваючи на військовому літаку у Каїрі , заявив:

«Ми вже чули від керівництва Пакистану, що вони не підтримують тероризм. Тому я сподіваюсь, що це відіб’ється на їх політиці».

Америка дала зелене світло індійській присутності в Афганістані та зміцнила його у підривній діяльності проти Пакистану. Політичне та військове керівництво Пакистану підтверджує факт цієї присутності, як і визнає використання Індією афганської території проти Пакистану. Проте воно завжди умовчує той факт, що саме Америка протегує Індію у проведенні цієї підривної діяльності. Сумна іронія полягає у тому, що пакистанські правителі усе іще заявляють про свою лояльність до Америки всупереч тому, що остання відповідає на це зловмисністю , і незважаючи на те, що дружба та союз з нею — зовсім не в інтересах Пакистану. Так невже ці правителі не можуть узріти та зрозуміти цю реальність, що кидається у вічі?! Звичайно ж. можуть, проте ці правителі не дружні ані до Всемогутнього Аллаха, ані до Його Посланця, ані до Ісламу та мусульман. Навпаки, вони є ворогами Аллаха та Його Посланця ﷺ, Ісламу та мусульман.

На щирих офіцерах пакистанських озброєних сил лежить обов’язок не зволікати з наданням допомоги Хізб ут-Тахрір у справі встановлення Халіфату за методом пророцтва. Саме Халіфат вижене Америку із цього регіону після об’єднання пакистанських озброєних сил з афганськими муджахідами. І тоді серця мусульман знайдуть заспокоєння у вдоволенні та радості.

مُّؤْمِنِينَ قَوْمٍ صُدُورَ وَيَشْفِ عَلَيْهِمْ وَيَنصُرْكُمْ وَيُخْزِهِمْ بِأَيْدِيكُمْ للَّهُ يُعَذِّبْهُمُ قَاتِلُوهُمْ

«Бийтесь з ними. Аллах покарає їх вашими руками, зганьбить їх та обдарує вас перемогою над ними. Він зцілить груди віруючих людей» (9:14).

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір
Пакистан
16 Рабі уль-авваль, 1439 р.х.
04.12.2017 р.

Головне меню