«Не думай, що Аллах не знає про те, що коять беззаконники»

Марокко
Друкарня

بسم الله الرحمن الرحيم

 وَلَا تَحْسَبَنَّ اللَّهَ غَافِلًا عَمَّا يَعْمَلُ الظَّالِمُونَ

«Не думай, що Аллах не знає про те, що коять беззаконники»

Суд виносить рішення про жалюгідність режиму, та розкриває справедливість «ісламістів» та порочність ствердження про права людини та реформи. 

У державі нібито «повелителя правовірних», у затишку правління «ісламістів», у період міністра юстиції (юриста та колишнього голови асоціації по правам людини)!

Після визнання міністром юстиції та свобод того, що Тахамі Нуджайм та Саід Фуайд є політв’язнями, апеляційний суд  11.09.2012р. виніс рішення про скасування вироку стосовно їх, починаючи від десяти місяців до півтора років ув’язнення!

Режим дістався помилки, засуджуючи Тахамі Нуджайма та Саіда Фуайд. Своєю постановою він  виніс  рішення про жалюгідність режиму та показав справедливість ісламістів, а також опорочив ствердження про права людини та реформах. Тахамі та Саід – мусульмани, а не злочинці! І вся їх провина у тому, що вони працюють для ствердження релігії через втілення її законів. Вони несуть благу звістку Посланця Аллаха (с.а.в.): «… потім буде Халіфат за методом пророцтва».
 
Цими законами ми оповіщаємо режим про хадіс Абу Муси аль- Ашъарій, який сказав, що Посланець Аллаха (с.а.в.) сказав: «Воістину, Аллах надає відстрочку гнобителю. Але Він коли схопить його, то не дасть можливості втекти». Потім він прочитав:

وَكَذَٰلِكَ أَخْذُ رَبِّكَ إِذَا أَخَذَ الْقُرَىٰ وَهِيَ ظَالِمَةٌ ۚ إِنَّ أَخْذَهُ أَلِيمٌ شَدِيدٌ

 «Такою була Хватка Твого Господа, коли Він схопив поселення, жителі яких були несправедливими. Воістину, Хватка Його тяжка, сувора» (11:102).  

Якщо наші попередники та їм подібні читали цей хадіс та замислювались над долею народів Ад, Самуд та Фараона, то ми його читаємо та бачимо на власні очі у Тунісі – Бен Алі, у Лівії – Каддафі, у Єгипті – Мубарака, у Ємені – Саліха та у Сирії – Башара. Нехай не думає цей режим, що він у безпеці від хитрощів Аллаха.

Ми оповіщаємо суддю та тих, хто за ним, про слова Посланця Аллаха (с.а.в.): «Є три типи судочинців: два з них будуть кинуті у Пекло, а третій попаде у Рай. Якщо людина знала істину та винесла справедливий вирок, то вона потрапить до Раю. Якщо людина знала істину та винесла несправедливий вирок, то вона буде кинута у Пекло. А якщо людина не знала істину та винесла вирок часів невігластва, то вона також буде кинута у Пекло».

Ми оповіщаємо нашу Умму, що караван Хізб ут-Тахрір іде до своєї мети, до несення прапора та здійснення обіцянки Господа та Посланця Аллаха (с.а.в.) про праведний Халіфат за методом пророцтва. Навіть, якщо це ненависно правителям-тиранам:

إِنَّهُمْ يَرَوْنَهُ بَعِيدً  وَنَرَاهُ قَرِيبًا

 «Вони вважають його далеким. Ми же бачимо, що воно близько»

إِنَّ مَوْعِدَهُمُ الصُّبْحُ ۚ أَلَيْسَ الصُّبْحُ بِقَرِيبٍ

 «Їх строк вийде вранці. Хіба ранок не близько?»

Але Аллах же хоче, щоб зійшла зірка Хізб ут-Тахрір.

وَاللَّهُ غَالِبٌ عَلَىٰ أَمْرِهِ وَلَٰكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لَا يَعْلَمُونَ

«Аллах владний робити Свої справи, але більшість людей не знає про це».

وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنقَلَبٍ يَنقَلِبُونَ

 «А ті, які вчиняють несправедливо, скоро дізнаються, куди вони повернуться».

Хізб ут-Тахрір                      
Марокко    
25 Шавваль 1433 г.х.    
12/09/2012

Головне меню