Марокко

Відміна субсидій та обтяження людей податками слугує для відшкодування того, що розкрали та продовжують розкрадати корупціонери
Не погоджуйтесь з цим

З першого лютого, як і було  проголошено раніше марокканським міністерством по громадським справам та управлінню, ціна бензину зросла до 12.75 дірхамів, тобто літр бензину подорожчав на 0.73 дірхами, а ціна мазуту зросла до 5742.72 дірхамів за тонну, подорожчав на 798.3 дірхами. Це відбулось у результаті відміни урядом субсидування цих двох видів пального. Окрім цього, уряд проголосив, що ціна на дизпаливо також буде поступово зростати пропорційно зниженню об’єму субсидій, і в жовтні буде складати 9.89 дірхамів за літр.

 О  мусульмани! О жителі Марокко!

Хізб ут-Тахрір у Марокко, користуючись такою нагодою, вітає вас зі святом Ід аль-Адха і прохає Аллаха благословити вас і ваші сім'ї, щоб ви перебували у здоров'ї і добробуті, безпеці і вірі. Так жертвуйте і Аллах прийме ваше жертвоприношення по Своїй волі. Нехай прийме Аллах від нас і вас!

Радою Безпеки 25.04.2013р. схвалено резолюцію № 2099, яка подовжує місію МООНРЗС (МІСІЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБЄДНАНИХ НАЦІЙ ПО ПРОВЕДЕННЮ РЕФЕРЕНДУМУ У ЗАХІДНІЙ САХАРІ МООНРЗС) на один рік до 30.04.2014, без розширення його повноважень. Марокко підняло великий галас, коли адміністрація США 16/4 надала проект резолюції, що передбачає розширення мандату МООНРЗС, щоб охопити області спостереження за правами людини. Марокко проголосило про замороження своєї  участі у маневрах  африканського лева, які відбуваються на південному заході Марокко (коло гирла долини Дараа) за участі 1400 американських і 900 марокканських військових.

Через таку трагічну подію та велику втрату Хізб ут-Тахрір у Марокко виражає свої співчуття родині та послідовникам вченого Шейха Абдуссалама Ясіна, який покинув цей світ, нехай змилується над ним Аллах. Ми прохаємо Аллаха надати усім їм терплячості та стійкості.