Співчуття віх Хізб ут-Тахрір, Марокко Родині та послідовникам Шейха Абдуссалама Ясіна, нехай змилується над ним Аллах

Марокко
Друкарня

Через таку трагічну подію та велику втрату Хізб ут-Тахрір у Марокко виражає свої співчуття родині та послідовникам вченого Шейха Абдуссалама Ясіна, який покинув цей світ, нехай змилується над ним Аллах. Ми прохаємо Аллаха надати усім їм терплячості та стійкості.

Ми прохаємо Всевишнього Аллаха поселити його у Раю з пророками, сподвижниками, шахідами та праведниками, і наскільки ж чудові вони як товариші, щоб Аллах в обмін дав йому кращий притулок  аніж  той, що він мав, і краще оточення, аніж те, яке у нього було.

Ми свідчимо, що він провів усе своє життя у покорі Аллаху, завжди намагався надати  підтримку Ісламу, проявляючи терпіння при зіткненні з тиранією правителів та їх в’язницями, радіючи обіцянці про швидке повернення Праведного Халіфату, з дозволу Аллаха.

Ми прохаємо Всевишнього Аллаха, щоб Він одарив рух «аль-Адль ва аль-Ихсан» (Справедливість та Щирість) обранням гідного наступника, який продовжить шлях свого попередника у справі наказу до схвалюваного та утримання від забороненого. Буде стійкий та непохитний у справі істини і разом зі своїм рухом буде впевнено просуватися до мети, доки Аллах не здійснить її для них та для усієї Умми – Праведний Халіфат, заснований на методі пророцтва, де Іслам та його прибічники набудуть величі, а невір’я буде принижено.

Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Марокко
№ 02/1434г.х.
Четвер, 29 Мухаррам 1434 р.х.
13/12/2012

Головне меню