О правителі Тунісу, ви чините жахливе злодіяння!

Туніс
Друкарня

بسم الله الرحمن الرحيم

Хлопці та люди з Тунісу закликають провести о п’ятницї, 15/07/2011, на площі  «Касаба»  страйк щодо політики Бен Алі , що проводиться урядом Беджи Каід ель-Себсі кидання в обійми Заходу нашої країни , простирання її для нього, засуджуючи бездіяльність уряду у піклуванні про її справи, та  за пролиту кров її синів та грабіж багатства їх країни. Поліція ель-Себсі перекрила дороги прибуваючим людям зсередини країни та відправляла їх назад, звідки вони прийшли, а тих, хто встиг пройти на площу «Касаба», не стала чекати їх збору на площі та застала їх сльозогінним газом у мечеті «Касаба». Страйкарі сховалися у мечеті, сподіваючись, що там вони у безпеці, і що у поліції ще є мужність (гуманність) та сором, що завадить їм святість дома Аллаха та вирішили залишитися у мечеті.

Після вечірнього намазу поліція увійшла до мечеті, осквернивши її, щоб заарештувати усіх, хто був там, поглумившись над святістю цього місця, ігноруючи закони Аллаха, порушивши святість одного з домів Аллаха. Навіть кяфір-колонізатор у колоніальну епоху не насмілився б увійти або наблизитися до нього. Міністерство внутрішніх справ не зупинилось на цьому злочині, а ще додало дешеву брехню, виступивши з заявою, щоб оправдати свій злочин, приписало руйнування дому Аллаха тим, хто знаходився у ньому. Але через деякий час прийшла їм відповідь шокуючим потрясінням молодих мусульман в іншій частині країни. Пройшли масові демонстрації проти злочину поліції, що посягнула на гідність мусульман, б’ючи та принижуючи їх, та напад на один з домів Аллаха.

 

Впертість уряду перервати страйк у «Касаба» підтверджує те, що він слідує за тим же старим методом, методом Бен Алі, покладатися на залізний кулак служби безпеки, щоб змусити замовкнути правдиві вуста та вбити усвідомлення нашої молоді. І це робиться для полегшення здійснення західних колоніальних програм: зовнішні отруйні займи , що потопили країну та іноземні інвестиції, які наклали свої руки на наш спадок та зробили наших синів рабами хазяїнів іноземних заводів… Після цього настають вибори, і серед вибраних тільки ті, хто нічого не робить, крім як продовжувати політику, що поставлена кяфіром-колонізатором, такі як Бен Алі. І якщо протидія не отримає перемоги, то країну затягне до круговерті сліпого насилля,    енергію молоді, яке буде пригноблювати населення країни та вводити їх у відчай відносно справжніх змін.

О мусульманська молодь!

Ви довели, що ви із віруючих чоловіків, скинули геть одяг приниження та страху, та вийшли засуджуючими так «будьте-но терплячими, несіть службу на заставах та бійтеся Аллаха, можливо, ви станете краще», і не впадіть у болото насилля, і не впустіть слушного випадку для істинних змін, і знайте, що ця володарююча над нами правляча купка - несправедливі заколотники, неможна довіряти їм або чекати рішення від них. Необхідною є робота, щоб змінити їх. Ми закликаємо вас відмовитися від проекту або пропозиції, не основаного на законах Аллаха, та відмовитися від половинних рішень, які ви вже перепробували. Ми підштовхуємо ваш інтерес до діяльності для єдиного корінного рішення, яким є робота по встановленню закону Аллаха. І тільки з допомогою його одного ви надбаєте величі та не будете приниженими.

Що ж стосується вас, помічники системи, то ви вчинили жахливе зло, коли, підкорившись цьому несправедливому уряду, не злякались образити мусульман та порушити святість домів Аллаха. Ви продали своє останнє життя (ахірат) за ближнє життя інших. І вони не допоможуть вам при муках у Пеклі. Спасінням для вас є тільки відречення від зла, яке ви зробили, з тим, щоб щиро покаятися перед Аллахом, а також допомогти Аллаху та Його Посланцю, та перестати  підкорюватися тим та змінити їх. І можливо, якщо ви зробите це, ваш Господь пробачить вас. В іншому разі ваше положення буду таке як положення ваших соратників до вас: «У той день їх обличчя будуть повертатися (або змінюватися) у Полум’ї, і вони скажуть: «Краще б ми слухались Аллаха та Посланця!» Вони скажуть: «Господи наш! Ми слухалися наших старійшин та нашої знаті, і вони збили нас зі шляху. Господи наш! Збільши їх муки удвічі для них та прокляни їх великим прокляттям!»»

Уряд же, що навис над нами, ми вразимо словами Всевишнього Аллаха: «Цим ви здійснюєте жахливе злодіяння. Небеса готові розколотися, земля готова розійтися, а гори готові розсипатися у прах від цього». Ви насмілилися вийти проти релігії Аллаха, та наказали своїм «клещам» переслідувати та принижувати мусульман, і ви осквернили дома Аллаха. Хто ж насмілився вийти проти релігії Аллаха,той не уникне кари у наступному житті: «Не вважай, що Аллах не знає про те, що роблять беззаконники. Він лише дає їм відстрочку до того дня, коли закотяться взори», а також не уникне ганебної кари у цьому світі у той день, коли Аллах прославить цю Умму з Його допомогою, яка зробиться    над тими, хто чинив несправедливо.

إِنَّ اللَّهَ بَالِغُ أَمْرِهِ ۚ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْءٍ قَدْرًا

 «Аллах доводить до кінця Свою справу. Аллах встановив міру для кожної речі» (65:3). 


Хізб ут-Тахрір                                                                                                    
Туніс
18 ша’бан 1432 х.
17/07/2011

Головне меню