До чого прийшла революція через п’ять років?

Туніс
Друкарня

 З іменем Аллаха – Милостивого, Милосердного!

П'ять років тому почалися революції, іскри яких розлетілися по землях мусульман, що живуть в кайданах невіри, тиранії, приниження і сорому.

З часом ці іскри породили вогні, які заявили злочинним правителям, що утискають волю Умми, гноблять і принижують її: «Досить ображати Умму! Годі звертати її в рабство на догоду інтересам ваших панів - невірних колонізаторів!». Ці вогні закликали Умму опанувати свою волю, попрямувати до встановлення обіцянки Аллаха і піднести свої справи до встановлення правління законами її Господа знову. Жителі цих земель - хвала Аллаху - були першими, хто запалив цю революцію, і їхні правителі в паніці бігли від них знедоленими. Ці революції поширилися, щоб сказати цим правителям волю мусульман прямо в їх потворні обличчя. Вони втекли від нас зі своїми поношеними режимами і хибними ідеями, зі своїми розчавленими гаслами і зі своїм брехливим чаклунством. Коли Бен Алі втік з Тунісу, люди зітхнули з полегшенням і надією на щасливе життя у затінку правління Шаріату прямого шляху, ниспосланного нам Аллахом Всевишнім, щоб ми могли покращити наше життя і вести на його основі відносини між собою, - Шаріату, закони якого затверджуватиме над нами наша Держава, і ми, спираючись на неї, зможемо зібрати нашу силу з надією, що відтепер життя людей буде проходити у відповідності зі словами Аллаха, їх відносини будуть вестися відповідно до Шаріату і ми зможемо заслужити вдоволення нашого Господа Всемогутнього.

Життя людей увійшло в новий етап, і вони відчули, що вони вільні, а їх воля стала легкою після того, як вона перебувала під вагою гноблення, в'язниць і горя. Вони стали вважати, що після втечі їх правителя часи цих правителів закінчилися і більше не повернуться. Тоді вони вже приготувалися зустріти новий день, сонце якого буде світити яскравіше за колишнє. Вони припускали, що звільнилися від важких кайданів приниження, що година встановлення їх релігії в їхньому житті настала. Ісламські гасла прокотилися по всіх площах з вимогою встановлення Держави Корану, а потім люди стали піднімати ці гасла, але вже без ісламських прапорів і без Корану. Більше того, умовою було поставлено те, щоб у державі не було релігії! І тоді революція зійшла з прямого шляху, і країну схопили за вузду колишнього режиму, від якого не врятувався ані той, хто хотів перемир'я, ані той, хто одягнувся у вбрання «помірності». Революція попрямувала у зворотний бік, від її обличчя стали говорити особистості та утворення, які встановили свій режим, а одне з ісламських гасел - «благо» - стало засобом втілення законів невіри і його впливу в країні мусульман, одягнувши їх у шаріатське вбрання і надавши їм зовнішню духовність. Гасло «благо» було мостом, по якому світськість стала пробивати собі знову вплив методом угод, щоб знову нав'язати людям те, що вони розбили, повернути людям те, проти чого вони повстали. За допомогою цього країна повернулася до підпорядкування Заходу, який наспівав їй про нову конституцію, дану їй як країні від іншої держави, після чого наші політики стали керуватися нею, спираючись на Захід і віддаючи йому наші багатства. Саме Захід розпоряджається нашою економікою, править її структурами і тримає в своїх руках ключі і замки від неї, віддаючи безпосередні накази і здійснюючи інструкції МВФ, Світового банку та іноземних монопольних компаній, ведучи нагляд за Уммою і вказуючи на стандарти законів і конституцію. Захід грає з нашою безпекою, він править так, як того хоче, нашими структурами безпеки і навіть сам встановлює за фактом адміністрацію безпеки нашої країни. І кожен, хто не згоден з цим, оголошується тим, хто вийшов проти закону або ж перебувають на шляху до цього. Руки Заходу стали видні в організації терористичних актів, які приписуються потім Ісламу!!! Це робиться для того, щоб у майбутньому всякий, хто закликає до Ісламу, був звинувачений в занятті чимось подібним!!! І ось ми бачимо, як парламент приймає закони про підняття податків на алкоголь, а потім припиняє роботу для здійснення намазу!!! Таким ось чином революція прийшла знову до режиму Бен Алі, тільки в нових шатах, відполірованих і випрасуваних, і демократія ставиться вище релігії і вище наказів Аллаха руками тих, хто зовні шанує Іслам.
О брати! .. О ті, хто йдуть під прапором Посланника Аллаха ﷺ!

Битва ще знаходиться в самому своєму початку, і невіра намагається приховати Іслам, одягаючи його в інше вбрання і обманюючи мусульман. Багато мусульман, в чиїх серцях перебуває хвороба, так само одягають вбрання невіри і хочуть вдоволення невірних, прагнучи утвердити ті положення, які хоче Захід, розцінюючи ці положення як правильні. Сказав Аллах Всевишній:

فَتَرَى الَّذِينَ فِي قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ يُسَارِعُونَ فِيهِمْ يَقُولُونَ نَخْشَى أَنْ تُصِيبَنَا دَائِرَةٌ فَعَسَى اللَّهُ أَنْ يَأْتِيَ بِالْفَتْحِ أَوْ أَمْرٍ مِنْ عِنْدِهِ فَيُصْبِحُوا عَلَى مَا أَسَرُّوا فِي أَنْفُسِهِمْ نَادِمِينَ

«Ти бачиш, що ті, чиї серця вражені недугою, вони поспішають серед них і кажуть:«Ми боїмося, що нас спіткає лихо». Але, можливо, Аллах з'явиться з перемогою або Своїм велінням, і тоді вони стануть шкодувати про те, що приховували в собі»(5:52).

Рішення - у ваших руках. Вже стало ясним, що одна сторона бореться з вашою вірою із зарозумілістю, а друга сторона - зі своєю брехливістю і слабкістю. Ви можете піти важким шляхом Аллаха, яким Він задоволений і який Він обрав для Своїх посланців і друзів. Ви можете вирушити до встановлення вашої релігії, як це і наказав вам ваш Господь, так, щоб були розбиті всі кайдани і всі помилки, щоб люди випростались на наказі їх Господа і послідували Книзі Аллаха та Сунні Його Пророка Мухаммада (с.а.с. ).

Шлях, що перед вами, ясний і зрозумілий для кожного, хто може бачити. Цей шлях ясно викриває невіра, яка хоче усунути Іслам або виробити такий «Іслам», з яким невіра могла б погодитися. Такий «Іслам» дає невірі спокій, оскільки погоджується з нею, підтримує і супроводжує її без заперечень! По один бік - шлях з гаслами і їх господарями, по інший бік - інший шлях з корінням та киями, а між ними двома - прямий шлях Аллаха і Його істинної релігії. Не можна перемогти, якщо погоджуватися з невірними, не можна бути задоволеними приниженням і ганьбою, не можна пристосовувати релігію заради вдоволення правителів, не можна спотворювати аят заради узаконення гріхів, не можна виставляти омани доказом для аятів. Це і є прямий шлях - шлях тих, ким задоволений Аллах, шлях пророків, правдивих, шахідів і праведників, шлях, який забороняє надмірності в релігії і надмірність, як і карає за халатність і потурання... Це - шлях Халіфату, який править серед людей за наказом Аллаха і приводить їх до підпорядкування Йому. Це Халіфат, який бореться проти тиранів і про який не хочуть говорити боягузи і лицеміри. Це Халіфат, час якого прийшов, вершники якого зібралися - Халіфат, який обрав метод Пророка ﷺ своїм шляхом, Халіфат, в якому отримають силу мусульмани, де житимуть у справедливості всі люди, як мусульмани, так і немусульмани. Цей Халіфат візьме на себе всі важливі справи мусульман, встановить серед них релігію, поширить світло в світи, проти якого не встоять ані Обама, ані Путін. Несправедливі світові держави більше не зможуть грабувати ресурси і багатства мусульман, не зможуть поневолювати наші народи, встановлювати над ними правителів, вказувати їм їх місце і описувати їм їхнє життя... Це Ісламська Держава, яка, з волі Аллаха, поширить своє світло незабаром і відновить своє правління на землях мусульман, незважаючи на будь який опір невірних і лицемірів. Будь-яка робота на цьому шляху не буде витрачена задарма, і всяка праця над цим не приведе в оману. Усяке відсторонення від цієї справи з надією досягти успіху іншим способом призведе до провалу. Чи не візьметеся ви за це з бажанням прославити релігію і прапор мусульман?! Хіба ви не залишите помилкову демократію і похмуру світськість і не підете по шляху в Рай, до вдоволення Аллаха і до величі як у цьому світі, так і в наступному?!

يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَخُونُوا اللَّهَ وَالرَّسُولَ وَتَخُونُوا أَمَانَاتِكُمْ وَأَنْتُمْ تَعْلَمُونَ

«О ті, які увірували! Не зраджуйте Аллаха і Посланника і не зазіхайте на те, що ввірено вам, свідомо» (8:27).

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Туніс
Четвер, 06 Рабі уль-авваль 1437 р.х.
17.12.2015 р.

Тел.: 71345949/21430700

Факс: 71345950
Сайт інформбюро ХТ в Тунісі: www.ht-tunisie.info
e-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Головне меню