«YES Academy Sudan» в Судані

Судан
Друкарня

 Суданський режим, добиваючись вдоволення Америки, приносить молодь у якості чергової жертви

Багата кількість газет, серед яких «Остання хвилина» повідомили о п’ятниці 22.11.2013 про те, що до Судану прибула американська хореографічна група та організувала у Хартумі програму по навчанню танцям «YES Academy Sudan».

 

 

У програмі взяли участь більше ста молодих людей, які проходили тест на танцювальний талант, оцінюваний шістьма  американськими інструкторами. Дана програма була проведена при співпраці з міністерством культури та інформації, а також при сприянні Фонду підтримки новаторів. У завершенні програми відбулась велика церемонія огляду талантів у залі Дружби під патронажем декількох кампаній та Секретаріатом думки та культури правлячої партії.

Це один із руйнівних засобів невірного Заходу стосовно наступних поколінь. Він вживає заходів для того, щоб викликати соціальні зміни, які віддалять ісламську Умму від її Ісламу, який є єдиним джерелом її сил. Захід має довгостроковий стратегічний план, щоб ісламська Умма не помічала його далеку мету і навіть, іноді, не помічала засоби, якими відбуваються ці змінення. Сполучені Штати прийняли потужний план та почали реалізовувати його після вторгнення до Іраку, щоб змінити свій огидний імідж. Це документально затверджений план.

До змісту цього плану, наприклад, відноситься акцент на набутті молодих розумів, прагнення притягти їх на свій бік та покращити імідж уряду США, про що говорить Рабері Сутлов (один із провідних авторів політики США) у записках «Війна ідей у боротьбі проти тероризму», а також у записках «Арнольд Абрахам», які він представив Національному військовому коледжу. Окрім цього, існує більше ста пропозицій, у тому числі ідеї використання музики, карикатур у газетах, поезії та мережі Інтернету для того, щоб поширювати американський погляд в арабському світі і за допомогою цього впливати на розуми зростаючого покоління мусульман. Ці пропозиції приводяться у доповіді під назвою: «Серця, розуми та долари».

Були ретельно підібрані засоби реалізації цього плану, а саме: уряду з їх дешевими ЗМІ, щоб зруйнувати рештки цінностей Ісламу у свідомості молоді, яка є надією майбутнього ісламської Умми, нації божественного послання для усього людства.

Обов’язок  держави стосовно молоді полягає у тому, щоб через освітянські програми та ЗМІ просвіщати її Ісламом, проводити серед неї військову підготовку, щоб вони ставали світлом, який озаряє пітьму та вогнем, який спалює зло, несучи послання Ісламу у світі подібно до Алі, Усами ібн Зайду (нехай буде задоволений ними Аллах) та багатьом іншим як вони, через яких Аллах дарував ісламські завоювання і їх імена навічно залишились на сторінках світлої історії ісламської Умми, коли у мусульман була держава, яка виховувала їх у покорі та слугуванні Аллаху і з дитинства підготовлювала їх для порятунку світу від омани. Сьогодні замість цього серед молоді пропагуються та реалізовуються такі програми, як «YES Academy Sudan»  для навчання танцям у стилі   «Star Academy» и «Arp Idol», , а також інші програми, які перетворюють юнаків  у видимість до чоловіків.

Послуги, які надає влада Судану американському уряду у реалізації його планів, зробили суданський уряд маріонеткою, чия позиція стала вже зрозумілою для кожної людини зі здоровим глуздом. Раніше ця влада відокремила південь Судану у надії набути вдоволення Америки, використовуючи для цього мусульманську землю у якості підношення. Тепер цей уряд встановлює зв’язки зі злішими ворогами Ісламу, використовуючи молодь як чергову жертву, яка буде вдовольняти Америку. Про них та подібних їм Всевишній Аллах сказав:

وَدُّوا لَوْ تَكْفُرُونَ كَمَا كَفَرُوا فَتَكُونُونَ سَوَاءً فَلا تَتَّخِذُوا مِنْهُمْ أَوْلِيَاءَ

«Вони хочуть, щоб ви стали невіруючими, подібно до них, і щоб ви виявились рівними.  Не беріть їх собі у помічники та друзі» (4:89).

Виходячи зі свого шаріатського зобов’язання суданський народ повинен відкинути цей уряд, який слугує лише інтересам Америки. Більше того, цей народ повинен працювати поруч із щирими представниками ісламської Умми для встановлення держави праведного Халіфату, турбота якого полягає у тому, щоб досягти вдоволення Господа світів та ліквідувати вплив Америки, яка намагається погубити багатство Умми та її молодь через маріонеткові уряди, які зовсім не представляють інтереси ісламської Умми, проклинаються на вустах людей та викликають у них зневагу.  

 

 

Офіційний представник Хізб ут-Тахрір Судан
Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Судан
HTS 09/2013
22 Мухаррам 1435 р.х.
25/11/2013

Головне меню